To je možný, ale momentálně každý řeší Barcu, od smluv s hráči, kdy jim dá velké platy a pak je nutí podepsat snížení, jinak je prodají. Až po takové blbostí jako urážky z vedení vůči hráči protivníka. Real je špatnej, ale Barca prohrává a těch věcí je tolik a tolik.
sonetcz: Barca sa správa presne tak, ako väčšina spoločností ak konsoliduje. Ja som mal zmluvu vo firme na neurčito s pekným platom. Firme sa prestalo dariť a naše oddelenie zrušilo. Pýtal sa ma snáď niekto, ci to prepustenie prijímam? Nie, jednoducho ma prepustili a dovidenia. Dostal som pár mesačne odstupné a zbohom. Hráči ktorý zarábajú milióny sú ublizeny lebo im navrhnú zníženie miezd? Alebo chcú po dohode ich odchod s odstupnym. To je normálna politika firmy. V Slovenskom zákonníku práce je paragrafom dané, že môžeš dostať odstupné ale aj nemusíš. To záleží na dĺžke zmluvy, odrobenych rokoch pre firmu. A samozrejme na vôli zamestnávateľa. Zamestnávateľ ti musí bud navrhnúť iné miesto, alebo ti dat odstupné ak splní podmienky. Podobný zákonník ma každá krajina. A ak sa Barca drží litery zákona, nemôže byť predsa za to dehonestovana. Ze to je nepekne? Súhlasím. Ale ak sa chce finančne uzdraviť tak nevyhnutné.
Ak je to naozaj od neho forma protestu, tak je to trápne ešte viac, než bol ten tweet o Vinim. Čakal by som omnoho vyzretejšie správanie od ľudí, čo sú vo vedení veľkoklubov.
Ale najskôr je to celé len marketingová hra, aby mali fanúšikovia trochu kontroverzie.
A akym sposobom by sa mal podla teba prezident zachovat ? Tymto sposobom sa zastal hraca a dal najavo ze si nebude s nasim vedenim ruky podavat. Dalo sa to cakat… tebe ked urazia rodinu budes sa s nimi chichunat a zdravit ?
Dal by som to miesto nejakému bezdomovcovi, ktorého zahliadnu ako prvého. V novinách by z toho bolo pekné halooo a ukázalo by to Perezkovi jasný signál :D
Ako sa správa? Čo spravil v zápase proti Brage že na neho bučali už pred zápasom?? Čo spravil pred zápasom proti ATM že jeho figurínu obesili na moste, keď ešte ani zápas nezačal? Keď padne si pýta faul? To robí skoro každý hráč. Rozhadzuje rukami?? Veď to robil aj Neymar,Alba, Alves...ale Vini vie dávať góly a to každého štve. Závidia že taký hráč hrá za súpera a jediné čo súper dokáže je urážať ho. Ten chalan má viac titulov LM ako Lewandovsky, De Jong, Pedri, Feran dokopy...je to iba čistá závisť. Zápas ešte ani nezačal a už sa rieši jeho správanie.. dosť odveci...
Bucia na neho hlavne tý ktorý vo futbale dokázali maximálne pozerať sa na neho. Boja sa ho súperi tak sa ho snažia rozhodiť urážkami. To je celé. Pamätáš si Pepeho? Oproti nemu je Vini sympaťák,tak asi v jeho správaní to nebude.
som jeden z mala, co s tu vadil s miestnymi, ze vini je najlepsie LW momentalne. takze mne sa ako futbalista paci, ale sprava sa ako maly placko. nikto nic nezavidi, behali a behaju tu takisto skveli fotbalisti, na ktorych sa nebuci
Katana, už keď, tak pozri sa aj na druhú stranu a vytváranie tlaku na rozhodcov. To je oveľa závažnejšie, ako piskot na hlupáka, ktorý si ho zápas čo zápas pýta svojim správaním, nie výkonom. Ako futbalista je pritom jeden z najlepších. A nominácia rozhodcu aj tak vyzerá - Manzano!
Tolko slov a hadok kvoli sasovi, ktory ani nehra za Barçu. Je to dobry futbalista, ano, ale aj provokater, ktoreho velka huba neprestane mliet. Vkuse. V LL je tolko cernochov ze az. A len k Viniciusovi sa tak spravaju. Zaujimave, ako keby v tom rasa nezohravala ziadnu rolu. Tak uz chodte s nim niekam a prestanme ho tu na nasom fore riesit. Ronald sa snad o neho postara cez vikend, a nic ine nas nemusi zaujimat. Ani to, ako sa ludia k nemu chovaju ked pravidelne provokuje, odvrava a rozhadzuje rukami. Jeho problem, nech ho brania v RM.
Mě chybět nebude,můj názor není objektivní,já real nesnáším víc jak 30 let a nikdo me nepřesvědčí,aby se to změnilo,takže za mě klidne ať nejezdí ani hráči 5:0 kontumačně a jedeeem..😉🤟
Ale najskôr je to celé len marketingová hra, aby mali fanúšikovia trochu kontroverzie.
Bucia na neho hlavne tý ktorý vo futbale dokázali maximálne pozerať sa na neho. Boja sa ho súperi tak sa ho snažia rozhodiť urážkami. To je celé. Pamätáš si Pepeho? Oproti nemu je Vini sympaťák,tak asi v jeho správaní to nebude.