Stanovenie faktov o velkych rozhodcovskych pochybeniach zo strany byvaleho prezidenta jedneho z madridskych fanklubov ma velmi daleko od placu ono je to iba posudenie smutnej reality la ligy
Ešte mi to hovorte o podplatených rozhodcov a Negreirovi keď tento madridský šašo ešte ďalej píska zápasy a ešte k tomu el clasico keď sa dávno vie, že je fanúšik Realu. Moje nervy ...
tak myslim že prezident fanklubu Realu Madrid ktorý ma pri zápasoch Realu 81% výhier (btw pri barcelone to je niečo cez 55%) je až zaražajuce že stale píska a ešte aj el clasico :D ale tak La Liga čo sa čudujeme :D
S tímhle madridskym zmrdem je automaticky 50% šance na prohru.. Do toho naše marodka, no, jako favorit do toho zápasu nejdeme a musí se počítat i s případnou prohrou. Třeba nám to ale paradoxně pomůže a mladý pušky se ukážou a položek madrid zase jednou na kolena.
No diky! Budeme musieť byť sakra dobrí, ak budeme chcieť vyhrať. Táto nominácia je výsledok vytvárania tlaku na rozhodcov zo strany Realu. Tento šašo určite nebude poslať na rovinu.
Treba sa venovať hre a nie rozhodcovi,osobne si myslím,ze je to najlepší spanielsky rozhodca,a asi nielen ja,treba vsak zlu atmosferu nacrozhodcu šíriť uz pred zapasom,potom samozrejme,ako môže vyzerať zapas?
Podľa mňa je absolútne jedno kto bude pískať El Clásico. Ak predvedieme výkon ako v posledných dvoch-troch zápasoch, tak nás Real roznesie na kopytách. S takou hrou nemáme momentálne na Real a musíme si to priznať.
Neboj Real nehrá tiež zatiaľ nič slávne . Myslím že kto dá 1. gol má veľkú šancu na výhru .
Nech vyhra ten lepší ,alebo ten čo má lepšiu taktiku ale hlavne bez výhovoriek z oboch strán .
Chalani nemate niekto member karticku FC Barcelona s tym ze nemate zaujem kupovat tu sedacku zo stadiona? Ja by som ju chcel kupit len nemam tu kartu alebo konto. Dakujem za kazdeho kto sa ozve neozve
Zranenia, rozhodca, ešte nech zaprší aby bola mokrá tráva a ani netreba nastúpiť a rovno dajme 3 body Madridu ešte pred zápasom, aspoň si hráči oddychu
Yess 🫶🏻
Nech vyhra ten lepší ,alebo ten čo má lepšiu taktiku ale hlavne bez výhovoriek z oboch strán .