Konečne v poslednej dobre pravdivé vyhlásenie a nie len nejaké sladké rečičky do médií čo chcú počuť. Hráči by mali byt hladní po úspechu, výhrach, nadávať či mat nervy keď sa prehra a netvárit sa že veď sa nič nestalo, obzvlášť po takomto zápase, každý treba brat ako keby je posledný a ide o titul a nie myslieť na to že je ešte čas a 4 body nebudú tragédia
Kto ho par rokov trenoval? Aha. Je mi to jasne. Nie Xavi. Nikdy nepochopim trenerov, co na prehra vidia niečo dobre... V konečnom dosledku je to prehra. Tak isto ako sezona, ked sa nevyhra trofej a trener povie, ze bolo tam zlepsenie.... ale k čomu to bolo?
Myslím, že to veľa vysvetľuje. Na tíme je vidieť, že to chcenie a bojovnosť trochu chýba.
Real viac pôsobí tak, že jeho hráči sa musia snažiť a musia mať aj výsledky. U nás mi to často príde, že snaha ani výsledky až tak netreba, veď sme sa zlepšili, sme najlepší klub na svete, máme svoje DNA, bla bla bla.
No taký Pep, alebo Kloop by po takejto prehre dnes nadelil hráčom tréning a nechal ich odbehat 10km aby hráči pochopili, že behať treba 90 minút a nie ich pochválil.
Real viac pôsobí tak, že jeho hráči sa musia snažiť a musia mať aj výsledky. U nás mi to často príde, že snaha ani výsledky až tak netreba, veď sme sa zlepšili, sme najlepší klub na svete, máme svoje DNA, bla bla bla.