Hraci Barcy su asi zvyknuti na spravanie voci nim ako v bavlnke a to je dost problem....nikto nevie tresknut po stole a popravde povedat co sa realne stalo.....
Presne toto potrebujú princezničky zo šatne . Počuť aj kritiku od svojich kolegov . Nie ich po zápase vidieť usmiatych a tlapkať ich po pleci za skvelý výkon . Maly sme na to vyhrať , no prvom góle do našej brány nastal zlom a bolo hotovo s barcelonou. Nevládzu behať
Na to, že pre verejnosť komunikujú ako fasa hrajú a je prehra len smolná som si už vlastne zvykol. Na verejnosť sa totiž úprimnosť a pravda nevynáša. Viď 99% príspevkov kohokoľvek na facebooku a podobne (teraz nemyslím hráčov FC Barcelona ale všeobecne). Nosí sa póza a image.
Ako veľmi tá prehra musí Gunda mrzieť, že s takouto kritikou vyšiel na svetlo? Za mňa palec hore za úprimnosť smerom von aj dnu. Ja hentakú pretvárku neznášam.
U nás nie je zvykom sa takto hecovat a motivovať, aj to dosť vidno. Mentálna neodolnosť alebo skôr akási bezradnosť, keď sa nedarí, je naším typickým znakom už dlhé roky. Stačí, že súper vyrovná stav zápasu a je často zle.
V tomto sme s Realom ako keby na opačných stranách, rozdiel je naozaj výrazný - veď koľko sme zažili už zápasov či dvojzápasov, keď sme začali super a skončili zle? Na rozdiel od Realu, u ktorého ešte v 90 minúte cítiť, že oni si veria na gól (a aj ho možno dajú)
Je vidieť, že Guardiola v MC nebol ustráchaný vykričať sa na ktoréhokoľvek hráča ak nehral na 100%. Hráči Barce na to nie sú zvyknutí a konečne niekto povedal to, čo sa tajilo pred verejnosťou. Ak ani kapitáni po prehre nič nepovedali a boli ticho a musel sa ozvať Gundo, tak to o niečom svedčí. On by mal byť kapitánom a nie Roberto!!!
Je veliká škoda, že se Xavi nepřidá a pořádne "nesejme" hráče za jejich výkon i veřejně... Ale ne, on je ještě veřejně pochválí... Za co? Proč? Doma prohrát s RM El Clásico takovým způsobem, jak to předvedli, je víc než ostudný. Plně souhlas s Gundoganem a ty primadonky v dresu Barcy by se měli co nejdřív vzpamatovat. Vůbec to takticky nezvládli a jde to i za trenérem... Na druhou stranu sezona zdaleka není ztracená a jde to napravit. Musí se jen chtít... MAKAT.
Nejde o hejt, Ardit. Nikto tu nikoho nehejtuje. Treba ale povedat veci uprimne a priamociaro, a netvrdit, ze sme len mali smolu a preto prehrali. Smolu sme mali, ano, no po 60 minute sme si my pokazili zapas. A kedze to ma Xavi na starost, mal by si sam sypat popol na hlavu a priznat, ze mat zapas 60 minut pod kontrolou (ale ani tolko to nebolo, ze nie) nestaci. Hlavne ked sme Barça, "najlepsi klub na svete". Boli sme najlepsi, urcite. Ale teraz to nezvladame a namiesto pozitivnych reci by mali padnut tvrde slova a la Gundo. Lebo takymto pristupom sa nam nikdy nepodari vratit sa medzi elitu. Potrebujeme silne povahy, nie zranitelne duse.
Ardit nejde o to po...at zápas ale koukni na nás, nikam se neposouvame,my už dvakrát po sobě vypadli z ligy mistrů, hráli jsme otřesný fotbal,ale pak vždy hrajeme proti slabin týmům,nějak to ukopeme a placame se pozadech,dokud nepřijde silný soupeř.Kdyz jsme hráli už jako žáci přátelský zápas na soustředění vyhráli jsme 9:0 přesto trenér nám vyčetl co jsme dělali špatně.Nerikam že je to nejlepší způsob. Neexistovala výmluva na trávník, a rozhodně ne na rozhodčího, jich je 11 nás taky,všichni hrajeme 90 minut.být sebekriticky je na místě.
Pep aj Kloop by po takomto zápase dali hráčom odbehat 10km s maskou na tvári, aby pochopili že behať treba celý zápas, nie len 60...tu sa to ale pochvaľuje. Aj tréningy sú roky známe, ako tie ľahšie v porovnaní s inými klubmi. Potom tak vyzerajú aj zápasy aj fyzická výdrž hráčov, ktorý potom trpia zväčša svalovými zraneniami... keď nevedia dobehnúť 38rocneho Modrica, niekde je potom problém
No hold, budú musieť zložiť sluchátka od spotify a obliecť si niekolkokilogramove vesty na treningu,chodia ako panenky,nevidim nikoho kto by da v niecom zlepsil za posledne dve tri sezony
Fyzicky futbal sa v Barcelone nikdy nehral a ani nebude, zmierte sa s tym a nepreklinajte Xaviho ako strojcu vsetkeho zla ked sa nedari...Gundo je zvyknuty na nieco ine a Pep sa tiez musel prisposobit lige v ktorej trenoval.
Nikto tu nechce fyzický futbal. Chceme oveľa menej - aby nebolo našou dlhodobou slabinou to, že posledných 20-30min už hráči nevládzu.
Nejde len o tento zápas.
Čo chceš robiť v LM keď hráči po 60.-70. minúte fyzicky odchádzajú?? Tam aj Sachtar hral do plných 90minut a videl si ten záver..Práve že mladý by mali vládať. Príde vyraďovacia fáza. Bayern, City, Arsenal, ATM... A budeš sa musieť s nimi rovnať. Ak sa teraz nezdvihne varovný prst, potom bude neskoro. Už to chápeš, o čo tu ide???
Katana v kazdom jednom tyme na svete sa po 60min strieda..ked budeme mat spickovych 22 hracov potom sa mozeme rovnat so spickou, snad je jasne ze v tento moment je pre nas aj 1/4 sen. Ja pisem o tom ze Barcelona vzdy bola a vzdy bude technicky tym, nepamatam si za 20 rokov sledovania Barcelony hraca ktory by 90 min. trhal travnik. Ze treba potrenovat kondicku suhlasim, to ale asi vedia kondicni treneri lepsie nez divaci....
City má zápasy kde Pep niekedy vôbec nestriedal. Máš štatisticky a dátovo dokázané že momentálne sa hrá najviac fyzicky náročný futbal než hocikedy predtým, vyššie tempo, viac šprintov, viac nabehaných km v zápase. Rovnako aj hráči City sú okrem techniky a inteligencie topka aj v silovo-fyzických atribútoch... Walker, Rodri, Dias, KdB, Haaland, Stones sú všetko tanky, aj krpatý Bernardo odbehá extrémne veľa. S tvojím pohľadom by Barca neuspela v LM ďalších 10 rokov.
A preco stale pises o City ved ja som sa k nim ani raz nevyjadril?! Vsak ked si ich fanusik tak pis na ich stranky naco chodis na tieto stranky porovnavat neporovnatelne..bez ropakov by tvoji City boli v Championship
Lebo City je herne asi najbližšie k Barcelone a trénuje ich Guardiola ktorý zložil najlepší tím v histórií Barcelony? Že by preto? IQ 5... btw a City nefandím a nemienim znovu vysvetľovať prečo mám Jacka na profilovke.
Ano Guardiola to dokazal, najlepsi trener v historii futbalu, tak chcime po Xavimu aby urobil to iste bez love a s 19 hracmi...mudrujes vzdy len ked sa spomenie anglicka liga, kedy si po vyhratom zapase nieco pochvalil? Ked Barca skonci na 10tom mieste ujdes za lepsim stejne ako si sa tu zjavil...
X krat som niečo pochvalil 😂😂😂 nemozem za to že si zabedneny a na tomto fóre mám účet už rovnako X rokov… zas dalsi veľký mysliteľ s premium účtom 😂 bit dumb here innit
Jackopz akože nemôžeš myslieť vážne že hra City je najbližšie k hre Barcelony...ani typologicky, hráčsky,ani herne sa tie zápasy navzájom nepodobajú. City hrá priamočiary, rýchly futbal, nie hádzanú. Nepamätám si, že by sa City trápilo v toľkých zápasoch ako tu sa často utrpí vyhrá 1:0.
Vies to je tak dane generaciami ze podporujes svoj klub aj financne a kar patri do mindzicky..tvoje pokrytectvo to ale nemoze pochopit, pretoze si ultra moderny liberalny vysoko inteligentny typ a vsetci co s tvojim slobodnym nazorom nesuhlahia od Teba dostanu sprchu vulgarizmov a urazok..taky si ty borec
Jednoduché. Netvárme sa, že prehra tohto zápasu bola len smola. Lebo nebola. Nehrali sme druhú polovicu druhého polčasu kvalitný futbal. A všetci vieme, že Real sa práve vtedy obvykle začína dostávať do obrátok.
Ako veľmi tá prehra musí Gunda mrzieť, že s takouto kritikou vyšiel na svetlo? Za mňa palec hore za úprimnosť smerom von aj dnu. Ja hentakú pretvárku neznášam.
V tomto sme s Realom ako keby na opačných stranách, rozdiel je naozaj výrazný - veď koľko sme zažili už zápasov či dvojzápasov, keď sme začali super a skončili zle? Na rozdiel od Realu, u ktorého ešte v 90 minúte cítiť, že oni si veria na gól (a aj ho možno dajú)
Road- pre boha ma tam mladasov a hráčov kt.na To nemajú tak co im hejt na tlačovke pomôže?
Nejde len o tento zápas.