Som šťastný, že tento žabožrútsky prevracač kabátov už nehyzdí farby Barcelony a že klub už nemusí investovať sily do nezmyselných rokovaní s týmto "hráčom", ale môže sa sústrediť na tých, ktorý si to zaslúžia a ich srdce bije pre klub.
@drussbarb V čase keď sa prvýkrát kúpil Dembéle, tak Mbappé ešte nebol takým dobrým futbalistom ako je dnes. Keby mal Laporta veštecké schopnosti že Mbappe bude v budúcnosti hviezda, tak by v minulosti určite kúpil Mbappého. Ale to závisí aj od toho či ten hráč chce ísť do Barcelony a nie len ukázať prstom že chce toho a toho.
Aj mne sa tak marí že to že je lepší jak Mbappe povedal Laporta po príchode ale určite mu chcel zvýšiť sebavedomie vážne to myslieť nemohol ale kúpil ho samozrejme Barto.
Dembeleho sme kupovali v lete 2017, kedy mal Mbappe za sebou už jednu silnú sezónu v Monacu, s ktorým hral semifinále LM a vyhrali ligu. Nemyslím si, že ho vtedy Dembele nejak predčil. Otázka je, že koľko by za neho zas bolo treba zaplatiť. PSG ho to leto z Monaca kupovalo za 180 mil eur s tým, že sa to vyplatilo po ročnom hosťovaní.
vtedy sa rozhdovali medzi Dembelem a Mbappem a skauti povedlai, ze je Dembele pre Barcu vhodnejsi, preto sa kupil Dembele, Laporta povedal, ze Dembele je svetovy kridelnik a nasledne povedal aj:
Dembélé
"Chceme, aby zostal a on to chce tiež. Máme veľmi dobré vzťahy, pre nás je to špičkový hráč. Takéto situácie si vyžadujú rokovania, agenti chcú pre hráča to najlepšie. Niekedy im dávame najavo, že najlepšie nie sú len peniaze. Som fanúšikom Dembélého, podľa mňa je lepší ako https://www.forcabarca.sk/...
To vyjádření, které jsem četl tady, bylo v době, kdy Dembelé byl už dávno koupený a Mbappé byl hvězda PSG. Hledat to nebudu, je celkem, který prezident mu takhle podkuřoval, spíš je vtipné, že jej někdo s Mbappém vůbec srovnává
"Prišiel Minguella [futbalový agent; pozn. red.]. PSG nám zobralo Neymara, takže sme chceli krídelníka. Športové riaditeľstvo sa rozhodlo pre Dembélého, ale existovala aj možnosť priviesť oboch. Monako by radšej predalo Mbappého do Barcelony, aby neposilnilo PSG, a Mbappému sa vtedy nechcelo ísť do Realu, lebo tam boli Cristiano, Benzema... Klub však uprednostnil priviesť Dembélého a Coutinha."
Aké duo...
"Obaja sú veľmi dobrí futbalisti. Dembélému sa teraz darí veľmi dobre."
On chcel odísť vždy, len nikto mu nechcel dať tú pálku platovo ako mal u nás. Teraz jak sa mu to u nás znížilo, tak už nebol problém pre PSG nás preplatiť. Ja to vidím takto.
Som zvedavý, či by odišiel do klubu, pre ktoré mu bije srdiečko, aj za o moc menej peňazí.. a mimochodom načo je útočník, keď nie na strieľanie gólov?? On mal vždy dobré výhovorky na všetko..
Myslím že i Coutinho měl lepší statistiky, a v první sezóně byl něco platný,tenhle nám prohrál Liverpool a v velkých zápasech jakoby na hřišti ani nebyl.
Griezmann 100 zápasů nějakých 35 branek a bez mála 20 aček.
Couts nějakých 105 zápasů 25 golu a 13 aček.
Dembele 185 zápasu 40 golu a 43 aček.
Takže ne Griez určitě nebyl největší kix. Nebyl zraněný, a pro mužstvo toho dost odmakal a nikdy neremcal plus má velký podíl spolu s Messim že nám tenkrát vyhral Copu. Jasný platově to kiks byl, ale prostě šel od rivala a už v té době měl celkem dost. Tam to posral Barto. Ale herně sem prostě neseděl. Opět to neposral hráč ale sportovní vedení a Barto. Avšak to tragédie rozhodně nebyla, protože se snažil, jen sem prostě nepasoval
.
Nejhorší je a bude Couts protože za prvé stál nejvíc, plat neměl zrovna malý, stats nemá zrovna uchvatný, a byli doby kdy tady na to i sral a bylo mu to uplně u řitě. A tím mě vysíral uplně nejvíc. A ne cenou nebo platem.
Dembele zase vymletý co se hlavou týče. Talent od pána boha ale v hlavě guláš + jeho dementní agent. A taky že více promarodil než hrál. Každopádně jeho příchod dával smysl protože nám odešlo nejlepší křídlo. A dembele měl 2 sezony v BL fenomenální. Cena naprd ale to se dalo pochopit mladý a z BVB po dobrých sezonách. Avšak ten plat byl ustřel.
Presne tak, sice to nie je ospravedlnenie, ale ze pride novy hrac a nezapadne sa proste stava, rolu tam hra prilis vela faktorov a nie vsetky sa daju kontrolovat (napr. rodinne problemy). No za to, co robili Bartomeu a vedenie mali plnu kontrolu a zodpovednost a prekvapuje ma, ze su este na slobode.
Courts nehrál na svý pozici, hrál v době kdy tu byl Messi a narozdíl od zbytku není klasicky útočník jako demba nebo griez,za mě nejhorší dembelle vzhledem k tolika problémům co udělal a jak hrál plus ten Liverpool.
Ja ku Griezovi iba toľko že mohol prísť za 100, odmietol nás a o rok nás stal 120, vyhovoval hlavne Valcerdemu, lebo je zvyknutý brániť, inak ku nám vôbec nepasoval, skôr si zavadzal na ihrisku s Messim a nechcem radšej vedieť, koľko zan zaplatí atletico nám! clutinho prvú sezónu bol božský, opäť tréner ho zabil na pozícii, ktorú on nehral, preto aj taká štatistika. Navyše bol srdciar, ak pamätáte, svoj gól v drese Bayernu proti nám v LM nijak neoslavoval!
Myslím si že mal šťastie že bol zranený keď sme mali Lea a Luisa dvaja to ako tak ťahali a boli pri nich Cou a Tondo takže vždy sa čakalo kým sa dá dokopy a potom už prešlo veľa rokov a nedal by nám nikto ani 5€ zaňho keby sme nemali stabilných dvoch útočníkov dávno by hral dnes niekde naspäť v Rennes za desatinu čo má dnes najväčší omyl histórii prestupov.
Nevim no, ale radsi bych v kazdym zapase vstrelil gol a odehral podle sebe spatny zapas nez abych nedal zadny gol a podle sebe odehral dobry zapas… Prinos pro tym nulovy, trnhle namysleny egocentrik…
Je v poriadku, ze hracovi agenti to hraju na viacere strany, kluby na to su pripravene. A je v poriadku, ak aj hrac samotny bol nakloneny vratit sa do Francuzska, no to co predviedol v posledne dni svojho prestupoveho obdobia pochovalo nielen jeho reputaciu ale aj progres. Napadaju mi len 3 hraci, ktori si po odchode z Barcy udrzali svoju uroven - Thiago Alcantara, Dani Alves, Messi, mozno ciastocne Claudio Bravo. Neprekvapilo ma, ze vysvetlovanim svojho odchodu do medii robil Dembo hlupaka sam seba (ak odzubes svojho trenera, tim a fans to proste nevysvetlis), ale ked v tom pokracujes aj dnes, je to smutne. A pritom to najlepsie co by mohol urobit je mlcat. Ze sa mu nedari na zaciatku sezony v PSG je zadostucinenim, ale je to v podstate jedno, lebo to ani nemohlo byt inak.
Digne hrával v PL veľmi dobre po odchode z Barcelony, Griezmann minulú sezónu najlepší hráč v lige, Alexis išiel bomby v Arsenale. Podľa mňa sa dá nájsť viac tých hráčov čo si udržali úroveň aj po odchode.
Dembélé
"Chceme, aby zostal a on to chce tiež. Máme veľmi dobré vzťahy, pre nás je to špičkový hráč. Takéto situácie si vyžadujú rokovania, agenti chcú pre hráča to najlepšie. Niekedy im dávame najavo, že najlepšie nie sú len peniaze. Som fanúšikom Dembélého, podľa mňa je lepší ako https://www.forcabarca.sk/...
"Prišiel Minguella [futbalový agent; pozn. red.]. PSG nám zobralo Neymara, takže sme chceli krídelníka. Športové riaditeľstvo sa rozhodlo pre Dembélého, ale existovala aj možnosť priviesť oboch. Monako by radšej predalo Mbappého do Barcelony, aby neposilnilo PSG, a Mbappému sa vtedy nechcelo ísť do Realu, lebo tam boli Cristiano, Benzema... Klub však uprednostnil priviesť Dembélého a Coutinha."
Aké duo...
"Obaja sú veľmi dobrí futbalisti. Dembélému sa teraz darí veľmi dobre."
Ale určite si zaslúží navýšenie platu! Predsa,13 zápasov bez zranenia je neskutočný počin v jeho podaní.
Couts nějakých 105 zápasů 25 golu a 13 aček.
Dembele 185 zápasu 40 golu a 43 aček.
Takže ne Griez určitě nebyl největší kix. Nebyl zraněný, a pro mužstvo toho dost odmakal a nikdy neremcal plus má velký podíl spolu s Messim že nám tenkrát vyhral Copu. Jasný platově to kiks byl, ale prostě šel od rivala a už v té době měl celkem dost. Tam to posral Barto. Ale herně sem prostě neseděl. Opět to neposral hráč ale sportovní vedení a Barto. Avšak to tragédie rozhodně nebyla, protože se snažil, jen sem prostě nepasoval
.
Nejhorší je a bude Couts protože za prvé stál nejvíc, plat neměl zrovna malý, stats nemá zrovna uchvatný, a byli doby kdy tady na to i sral a bylo mu to uplně u řitě. A tím mě vysíral uplně nejvíc. A ne cenou nebo platem.
Dembele zase vymletý co se hlavou týče. Talent od pána boha ale v hlavě guláš + jeho dementní agent. A taky že více promarodil než hrál. Každopádně jeho příchod dával smysl protože nám odešlo nejlepší křídlo. A dembele měl 2 sezony v BL fenomenální. Cena naprd ale to se dalo pochopit mladý a z BVB po dobrých sezonách. Avšak ten plat byl ustřel.