Šašo došiel na scénu . Ten čo viac sleduje Real ako svoj klub (najväčší fanúšik). Tých komentov po zápasoch Realu aspoň v tom bol najlepsi .
Big Reapect hracom ako bol Puyol,Iniesta čo len neplakali a majú rešpekt aj fansusikov konkurentov . Nie toto čo je tak hlúpe že vlastnú ženu podvádza v jej dome a zapreda futbal Arabom .
Tak hej, mal kopec kontroverznych vyrokov. Ale musis uznať, že napr. ich postup cez City vtedy v semifinále bol 90% luck. A finále s Liverpoolom...hrali zle, vychytal im to Courtois.
Hmmm , nazyvat legendu barcy na jejich strance sasom. Ty jsi opravdu jedinec hodny soucitu. Bud zmiz nebo se tu takhle nevyjadruj. Bez si brecet a nadavat na hrace soupere na svoji stranku ubozaku. To snad neni mozny , drzost a debilita madridskejch sracek nezna mezi. Fuck up madrid.
PatrikFCB- stastie môžeš mat raz -ak sa to opakuje hľadaj za tým niečo iné.. Je to skôr psychika hráčov alebo vola ..To že jak dajú gol a zaradia iný rýchlostný stupeň ,dokazu sa tak hecnut nemôže byt DOKOOLA stastie , toto sa nestalo raz že otáčajú v závete a zatlacis súpera ,je to dlhodobo že vynechaju 1.polcas.
Nepaci sa mi že nehrajú počas celého zápasu ale nemôžeš nazvať šťastím niečo čo sa dokola opakuje viac krat,stastie praje odvážnym .
Tu sa jedna o to že Pique si všíma len Real a dokola na tweeter po kopu zápasoch prispieval na nich,naco ich sleduje? Komplex?Alebo ozaj je ich najvernejší fans? Hovorí sa že keď sa bude starať každý o seba,bude postarané o každého ..Pique sa ale nestará o seba ale len o súpera. Je tu zopár ľudí co by jeho chcelo vo vedení ale človeka ako ON by sol v živote za prezidenta nechcel . Tým by sa mal stať niekto ako Puyol či Iniesta čo neplacu a starajú sa o svoju hru.
Kingmarek- za mna sú legendy hráči ako Puyol či Iniesta ,Pique zďaleka nie,to je vyslovene človek čo sa stará o všetko iné len nie o to čo má .. Predal futbal Arabom a tajne hodil do vacku províziu =zapredanec. Vlastnú ženu podvadzal v JEJ dome = hlupák … Tomu hovoríš legenda? Barce robí len hanbu . Ber to iba ako názor ,nič v zlom .Bola doba keď chcel kúpiť podiely Barci-ako by to dopadlo?na čo to chcel ?=bussines
Je podľa teba nasávanie keď niekomu poviem že je šašo keď sa neustále obúva a sleduje len súpera? Za mna to neni nasávanie ale reakcia . Jeho si nevšíma nikto -on si všíma Mardid .. dôvod? Vidíš nejaké vyjadrenia z Madridu na neho okrem reakcie na jeho hlúpe slova? Klamal som niekde tým že zapredal futbal Arabom za províziu či podvadzal ženu v jej dome? Nie iba pravda
Kdo jsi bez viny , hod kamenem.......... pro fanousky barcy je to legenda , takhle tady o nem proste nemluv , pokud si nemuzes pomoct , nechod sem. Pokud se opravdu odvazujes navazet do potizi jineho cloveka a nevis zhola nic o pocitech,o motivacich o duvodech toho chovani a uz vubec nevis nic o businessu , tak je lepsi zavrit pusu a nemit potrebu se vyjadrovat ke vsemu , pak jsi akorat za blbce. Vis o tom vsem i o jeho zivote pendrek a jeste si dovolis vlezt sem a tady ho napadat a soudit....kdo jsi ? Prestan.
Kingmarek- o jeho živote viem asi tolko čo ty,predpokladám že na kavu spolu nechodite .Takze o čo je moj názor nepravdivejsi ako ten tvoj?skor si myslím že ti dám viac argumentov aka je osoba už na základe jeho vyjadrení a aj chovania .Nie všetci Fans Barci ho zbožňujú a keď vieš prijať pozitívny názor musis vedieť aj ten negatívny. Ak si si nevšimol nie raz tu chválim nie jedného hráča Barci ,myslím pre to že mám právo aj na objektívnu kritiku.Ak ju neviem zniest a ustať ,tak to nemusíš citat ale opakujem ak vieš prijať/dat pochvalu musíš vedieť aj kritiku .🤷🏻♂️ Jeho chovanim si za to môžeš sám.
Jogurt či puding, či čo si, choď si vyliať zlosť na stránku bielych sračiek. To, že Real otočil niektoré zápasy, je pravda, ale pravda je aj to, že nebyť chýb rozhodcov, tak majú min. o dve LM menej. A práve na to Piqué narážal, náklonnosť rozhodcov je zjavná sk v LL.
Co to meles za hovna madridskej salate....bud vyjed nebo drz papuli o jakemkoliv hraci o kterym vis lejno. Nedelej ze sebe chytryho , nikdo na to neni zvedavej.....
To že bol niekto kvalitný hráč ešte neznamená, že nemá v hlave nasrane. Nerozumiem tejto mantre, že keď hral pike za FCB, tak ho musíš velebiť bezohľadu na to či bol alebo nebol kreten.
Nikoho nevelebim , srat na hlavu komukoliv ti prijde vtipny? Pikac je legenda a nevidim duvod proc ho tu najebavat , pointa mi chybi. Nikdo nevi jak to vsechno doopravdy bylo , ale ok , precti si bulvar a najebej ho , super zabava. Tak tohle nastaveni ti nezavidim. Ale takovejch bezduvhejch je spousta , a maj stejny slovo jako ti co premysli. Potize soucasneho sveta.....
Kingmarek92-Rozmyslas čo hovoríš? Povieš že nikto nevie ako to bolo na druhu stranu ho obhajuješ jak keby práve ty si to vedel. A najebavat? Kto sa naváža do koho skôr? Neni to práve Pique čo nonstop rýpe a naváža sa do konkurencie? To sa ti zdá v pohode ani?ale odpoved na to a reakcia už sa ti normalna nezdá áno? Takze tebe bude niekto srat na hlavu a ty budeš ticho lebo ak sa ozves tak budeš debil? Potom tvoje zmýšľanie je “potiz soucasneho sveta” lebo takto to nefunguje. A keď už hovoríš ako nikto o ňom nič nevie tak to že podvadzal ženu v jej dome je známe povedala to aj ona verejne a on čušal…To že tajne zobral províziu že predal futbal Arabom a nechcel tam figurovať je tiež verejne známe. takze tak o tej legende.
Ja ctim presumpci neviny , takze kdyz nevim jak to je , drzim hubu , narozdil od tebe. A to ze prijdes na stranku rivala a zacnes jebat jejich hrace je proste debilita. Chovej se tu jako host a ne jako idiot. Nevim proc jsi nereagoval na to , ze me by v zivote nenapadlo , najit si forum realu a zacit tam psat jakej je vini kokot. Proc to tebe napadne? Jsi zdravej a vsechno v poradku? Mas rad svuj tym nebo mas potrebu rejpat do riavala , trosku bordel v palici ne? Jestli tady chces psat , ok , ale budes se chovat slusne. To te rodice neucili nebo co? Co to je dneska za imbecily nevychovany , ze jeste maji kecy.
Kingmarek -Ja sa s tebou bavím slusne tak poprosím o to iste slusne teba v opačnom prípade sa začnem baviť podobným spôsobom ako ty,ako som ti už hovoril keď niekomu “series na hlavu”. Necakaj že tebe budú padať “kolaciky” na hlavu ,toto je tiež ten prípad .
Po ďalšie ja ti opakujem že sa vyjadrujem slusne ,ak poviem na niekoho šašo kto sa neustále obúva do “mna “ sám od seba a rýpe,začína to je len reakcia ,opäť ti opakujem asi nečakaj koláčiky . Prezumpcia neviny ?Srandujes?podvadzanie neni zločin ani zobrať tajne províziu a zapredať futbal ,to je o charaktere takze neviem o ake prezumpcii rozpravas,on za to nebude súdený .Opat opakujem nechodím sem ani rýpať ani koč podobne,je to len reakcia na niekoho kto rýpe ..akcia=reakcia.Ukončím ale tuto debatu lebo nemá vyzná .Zhoduj sa s plakanie tvojej legendy a veľa šťastia
Big Reapect hracom ako bol Puyol,Iniesta čo len neplakali a majú rešpekt aj fansusikov konkurentov . Nie toto čo je tak hlúpe že vlastnú ženu podvádza v jej dome a zapreda futbal Arabom .
Nepaci sa mi že nehrajú počas celého zápasu ale nemôžeš nazvať šťastím niečo čo sa dokola opakuje viac krat,stastie praje odvážnym .
Tu sa jedna o to že Pique si všíma len Real a dokola na tweeter po kopu zápasoch prispieval na nich,naco ich sleduje? Komplex?Alebo ozaj je ich najvernejší fans? Hovorí sa že keď sa bude starať každý o seba,bude postarané o každého ..Pique sa ale nestará o seba ale len o súpera. Je tu zopár ľudí co by jeho chcelo vo vedení ale človeka ako ON by sol v živote za prezidenta nechcel . Tým by sa mal stať niekto ako Puyol či Iniesta čo neplacu a starajú sa o svoju hru.
Je podľa teba nasávanie keď niekomu poviem že je šašo keď sa neustále obúva a sleduje len súpera? Za mna to neni nasávanie ale reakcia . Jeho si nevšíma nikto -on si všíma Mardid .. dôvod? Vidíš nejaké vyjadrenia z Madridu na neho okrem reakcie na jeho hlúpe slova? Klamal som niekde tým že zapredal futbal Arabom za províziu či podvadzal ženu v jej dome? Nie iba pravda
Po ďalšie ja ti opakujem že sa vyjadrujem slusne ,ak poviem na niekoho šašo kto sa neustále obúva do “mna “ sám od seba a rýpe,začína to je len reakcia ,opäť ti opakujem asi nečakaj koláčiky . Prezumpcia neviny ?Srandujes?podvadzanie neni zločin ani zobrať tajne províziu a zapredať futbal ,to je o charaktere takze neviem o ake prezumpcii rozpravas,on za to nebude súdený .Opat opakujem nechodím sem ani rýpať ani koč podobne,je to len reakcia na niekoho kto rýpe ..akcia=reakcia.Ukončím ale tuto debatu lebo nemá vyzná .Zhoduj sa s plakanie tvojej legendy a veľa šťastia