Objektuvne - Ancelotti naprosty souhlas. Pique ubrecenec a mimo, jak po vetsinu jeho “chytrych” vyroku. Barce a jeji povesti skodi a priliva ohne do nepratelstvi mezi RM a FCB. Nemam nic proti zdrave rivalite, ktera ale musi jit ruku v ruce s uctou a respektem k soupri. Tohle ale Piquemu chybelo a chybi stale…
ide o to, ze takymito vyhlaseniami robi debila len zo seba. jednak posledne vitazstvo realu nebolo najkrajsim sposobom a najkrajsim futbalom, ale aj to, ze boli v kazdom zapase horsie, ale vzdy to dokazali otocit a vyhrat najvacsiu trofej kluboveho futbalu hovori vela.
a navyse po rokoch sa uz tolko nespomina na sposob vyhratia trofeje. uz je to len pohar vo vitrine a na drese
ruku na srdce keby barca vyhrala hoc aj takymto sposobom trofej LM, tak je niekto kto by na to v dobrom nespominal?
Tady s Piquem taky nesouhlasim je to samozřejmě blbost co říká. Na výhru v Lize Mistrů se nezapomíná a je úplně jedno jakým způsobem se vyhraje. Kdyby jsme jí takhle vyhráli my byl by štěstím bez sebe a hlásal jak jsme to skvěle ubojovali 😅
Ejdy/Leonidas,
Nebudem oponovať, lebo máte pravdu, je to len štatistika a titul je titul, lebo po rokoch malo kto bude vedieť/pamätať ako sa vlastne ten titul vyhral.. ale ako vravíte, položme si ruku na srdce, o to tu ide? Vyhrať titul za každú cenu a hociako? Hrať hovno futbal 70-80min a potom na konci nejako skórovať a vyhrať zápas? Toto je show a podivana, máte z toho pôžitok? Ved my nie sme Barceloncania, Madridcania, Milánčania atd, že to je naše mesto, tu sme sa narodili tak budeme fandiť hlava nehlava.. predpokladám že aj vy, rovnako ako aj ja a milióny ďalších ľudí mimo Barcelony ste začali fandiť barce kvôli štýlu, kvôli krásnej hre, kvôli osobnostiam ktoré za nás hrali a hrajú (Romeu napr😂) atd.. tým chcem povedať že ak by sme vyhrali teraz LM hoci aj Inter/porto/real štýlom tak by som to bral všetkými rukami aj nohami, lebo sme už dávno nič nevyhrali a momentálne hráme veľmi zle, ale keby že sa to malo stať pravidlom (hovorím celkovo o hre), tak asi stratím záujem, vyhrali-super, nevyhrali-kašlem na to.. každopádne je to môj názor..
Pani,ja ale s nim v niecom aj suhlasim.myslel to tak,ze hra Barcy zanechavala vzdy istu stopu,isty styl. Generacia ktoru vytvoril Pep,hrala nadherny futbal,navzdy zapisany do dejin futbalu.
Madrid pozbieral LM a casto az smiesnym losom a nefer rozhodovanim a zakrokmi a samozrejme kopou stastia,(to patri k futbalu).
Ale zeby ich hra zanechala nejaku stopu,mala svoju tvar,to nemoze povedat nikto. Jedine,co ma napadne je,ze dali goly v nadstavenom case po centroch.Ine si nepamatam (teda okrem prepnutych zakrokov Pepeho,Ramosa atd). Tak to vidim ja.
Uznávam kvalitu Piquého, ale aj Tituly LM Realu. No toto mi príde čisto provokácia. Hlavne keď sa pozrieme ako si Barcelona odkaslala LM a EL minulú sezónu, to si bude možno pamätať viac ľudí ako úspech Realu v LM. A hlavne po posledných zápasoch, keď Barca totálne zhorela a včera Real úplne s prehľadom, bez Bellinghama (Brahim hral TOP) Lunin v bráne a vychytal to. Ako Sorry, aby sa neriešil neúspech Barcelony sa ozve tento legendárny chlapík, ktorý údajne nechcel Messiho návrat a do dnes je známe že sa spolu nebavia si ide obtietar ústa o klub čo vie hrať do 90+5minuty. Nejdem sa zastávať Madridu. Ale vyhrať 5 zápasov tak ako to vyhral Madrid je o hlave hráčov, nie o šťastí. Lebo Barca ako Sorry stačí že prehráva v 10.minute 0:1 a nevie to často krát za 80 minút ani len sa snahou priblížiť snahe hráčom Realu.
Preto po považujem za provokačny príspevok.
Čo tak zabudnúť na titul v lige, lebo často sa na to nedalo pozerať a hralo sa na 1:0 ???
Kurnik nič v zlom ale ak dôjde na ihrisko 38rocny Modric a nestíha za ním Gavi, tak to není náhoda asi. Inak Pique a Ramos mi prídu rovnako inteligentný
a navyse po rokoch sa uz tolko nespomina na sposob vyhratia trofeje. uz je to len pohar vo vitrine a na drese
ruku na srdce keby barca vyhrala hoc aj takymto sposobom trofej LM, tak je niekto kto by na to v dobrom nespominal?
Nebudem oponovať, lebo máte pravdu, je to len štatistika a titul je titul, lebo po rokoch malo kto bude vedieť/pamätať ako sa vlastne ten titul vyhral.. ale ako vravíte, položme si ruku na srdce, o to tu ide? Vyhrať titul za každú cenu a hociako? Hrať hovno futbal 70-80min a potom na konci nejako skórovať a vyhrať zápas? Toto je show a podivana, máte z toho pôžitok? Ved my nie sme Barceloncania, Madridcania, Milánčania atd, že to je naše mesto, tu sme sa narodili tak budeme fandiť hlava nehlava.. predpokladám že aj vy, rovnako ako aj ja a milióny ďalších ľudí mimo Barcelony ste začali fandiť barce kvôli štýlu, kvôli krásnej hre, kvôli osobnostiam ktoré za nás hrali a hrajú (Romeu napr😂) atd.. tým chcem povedať že ak by sme vyhrali teraz LM hoci aj Inter/porto/real štýlom tak by som to bral všetkými rukami aj nohami, lebo sme už dávno nič nevyhrali a momentálne hráme veľmi zle, ale keby že sa to malo stať pravidlom (hovorím celkovo o hre), tak asi stratím záujem, vyhrali-super, nevyhrali-kašlem na to.. každopádne je to môj názor..
Madrid pozbieral LM a casto az smiesnym losom a nefer rozhodovanim a zakrokmi a samozrejme kopou stastia,(to patri k futbalu).
Ale zeby ich hra zanechala nejaku stopu,mala svoju tvar,to nemoze povedat nikto. Jedine,co ma napadne je,ze dali goly v nadstavenom case po centroch.Ine si nepamatam (teda okrem prepnutych zakrokov Pepeho,Ramosa atd). Tak to vidim ja.
Preto po považujem za provokačny príspevok.
Čo tak zabudnúť na titul v lige, lebo často sa na to nedalo pozerať a hralo sa na 1:0 ???
Kurnik nič v zlom ale ak dôjde na ihrisko 38rocny Modric a nestíha za ním Gavi, tak to není náhoda asi. Inak Pique a Ramos mi prídu rovnako inteligentný