Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-09 10:58:43
Objektuvne - Ancelotti naprosty souhlas. Pique ubrecenec a mimo, jak po vetsinu jeho “chytrych” vyroku. Barce a jeji povesti skodi a priliva ohne do nepratelstvi mezi RM a FCB. Nemam nic proti zdrave rivalite, ktera ale musi jit ruku v ruce s uctou a respektem k soupri. Tohle ale Piquemu chybelo a chybi stale…
2023-11-09 11:44:09
Tady s Piquem taky nesouhlasim je to samozřejmě blbost co říká. Na výhru v Lize Mistrů se nezapomíná a je úplně jedno jakým způsobem se vyhraje. Kdyby jsme jí takhle vyhráli my byl by štěstím bez sebe a hlásal jak jsme to skvěle ubojovali 😅
2023-11-09 21:16:44
Pani,ja ale s nim v niecom aj suhlasim.myslel to tak,ze hra Barcy zanechavala vzdy istu stopu,isty styl. Generacia ktoru vytvoril Pep,hrala nadherny futbal,navzdy zapisany do dejin futbalu.
Madrid pozbieral LM a casto az smiesnym losom a nefer rozhodovanim a zakrokmi a samozrejme kopou stastia,(to patri k futbalu).
Ale zeby ich hra zanechala nejaku stopu,mala svoju tvar,to nemoze povedat nikto. Jedine,co ma napadne je,ze dali goly v nadstavenom case po centroch.Ine si nepamatam (teda okrem prepnutych zakrokov Pepeho,Ramosa atd). Tak to vidim ja.
2023-11-09 21:48:07
Uznávam kvalitu Piquého, ale aj Tituly LM Realu. No toto mi príde čisto provokácia. Hlavne keď sa pozrieme ako si Barcelona odkaslala LM a EL minulú sezónu, to si bude možno pamätať viac ľudí ako úspech Realu v LM. A hlavne po posledných zápasoch, keď Barca totálne zhorela a včera Real úplne s prehľadom, bez Bellinghama (Brahim hral TOP) Lunin v bráne a vychytal to. Ako Sorry, aby sa neriešil neúspech Barcelony sa ozve tento legendárny chlapík, ktorý údajne nechcel Messiho návrat a do dnes je známe že sa spolu nebavia si ide obtietar ústa o klub čo vie hrať do 90+5minuty. Nejdem sa zastávať Madridu. Ale vyhrať 5 zápasov tak ako to vyhral Madrid je o hlave hráčov, nie o šťastí. Lebo Barca ako Sorry stačí že prehráva v 10.minute 0:1 a nevie to často krát za 80 minút ani len sa snahou priblížiť snahe hráčom Realu.
Preto po považujem za provokačny príspevok.
Čo tak zabudnúť na titul v lige, lebo často sa na to nedalo pozerať a hralo sa na 1:0 ???
Kurnik nič v zlom ale ak dôjde na ihrisko 38rocny Modric a nestíha za ním Gavi, tak to není náhoda asi. Inak Pique a Ramos mi prídu rovnako inteligentný