Prepáč za to čo ti napíšem, ale musím. Si fakt frustrovaný, ale až prehnane a je to cítiť z každého tvojho komentára. Neber to v zlom, ale ako radu. Je nový deň a aj pokles formy Barci je len dočasný. Never to ako by bol koniec sveta. Pekný zvyšok dňa.
Ja už dávno Barcu nežeriem ako kedysi a že berieš toto ako moju frustráciu je tvoj nazor. :D Futbal fakt nie je jednou z najdôležitejších veci, ale proste mi hlava nebere, koľko "výhovorkových" článkov za posledné týždne vyšlo.
A ak toto nie je definicia frustracie co potom? Barcu uz davno velmi nezeries, ale nadalej citas vyhovorkove clanky a ked sa timu nedari, prides si sem proste vyliat svoj "obdiv" k hre timu. Ako keby si nemal inu moznost, napr. nesledovat zapasy / necitat clanky / nekomentovat. Podaktori si tu zamienaju kritiku a hejt. Rozdiel je jednoduchy. Kritika ta moze posunut vpred, hejt v ziadnom pripade. A ak tvoj komentar ani nepobavil, ani nepriniesol originalnu myslienku, ani nepomohol hrat hracovi lepsie, ani neprospel fanusikovskej zakladni, tak je na 99% v kategorii hejtu = zbytocny komentar.
Ale ved pre mna za mna sa utvrdzujte v tom, ze je vsetko OK, davajte si srdiecka a piste vamos a pod. Ja tu nepotrebujem pisat uhladene komentare, kde mi budu davar lajciky.
Ved v poriadku. Nehovorim, ze nemozes hovorit svoj nazor na cokolvek, len vysvetlujem, preco sa nemas cudovat, ak ta za take nazory posielaju ludia doprdele. Lebo toto je fanusikovsky web - to neznamena, ze tu su ludia, ktori davaju len srdiecka na vykony ich timu, ale mali by tu byt ludia, co Barcelonu zeru. Ak ju nezeries a nicim, okrem hejtu neprispievas, neviem, preco tu si.
blaugrana1991 skus si to premietnut na seba sameho ... nedari sa ti v praci, cele okolie na teba pinda aky si neschopny a ze ak poseries este jednu ulohu tak bla bla. Myslis, ze by sa ti pracovalo dobre? Bol by si sebavedomy a usmiaty ala Ronaldinho ? :-D ... nie nebol by si v pohode a ci beries tisic ci milion je na psychiku v danom pripade uplne irelevantne
nebol by som, ale boha Romeu je chlapo po 30 pohybujuci sa vo svete futbalu xy rokov...sice nie na top urovni, ale na nejaky tlak musi byt zvyknuty...ak sa tu idu riesit veci ze chlapci potrebuju kapesnicek a traner placka na tlacovke, tak sa mozu s uspechmi rovno rozlucit
Hej, preto vsetci nasi hraci dosiahli top level a dostali sa do Barcy, lebo to bola ta najlahsia cesta - bez kapesnikov, tlaku a obety. Si myslim, ze v takych kluboch maju taku silnu konkurenciu, ze vobec nepotrebuju tlak zvonku, aby ich to hnalo k lepsiemu vykonu. Ked ich spoluhrac ukaze viac ako on tak dalsi zapas sedi na lavicke alebo ho na konci sezony predaju a jeho sen je fuc. Ale sak vsetko s mierou nie? Nie vsetko co ta nezabije ta aj posilni.
tie prachy nedostavaju pre nic za nic...a aj toto je sucastou ich prace...prace, ktora je kralovsky platena ludmi, ktori rozhodne kralovsky plateni nie su....takze ak ma teda ten clovek, co si kupi vstupenku na zapas a potom dostane ako hlavne menu vykony ako vcerajsi spokojny s tym co vidi, tak to je ako keby si bol ty spokojny s tym, ze ti kuchar v restike naserie do polievky
Niekto sa nevie pozrieť druhému človeku do očí,Niekto nezvládne vystúpiť pred tabuľu v plnej triede spolužiakov, a Niekto zvládne byť vypískaný 100 tisícmi fanúšikov, každý máme nejakú osobnosť a psychiku,každý zvládneme niečo iné, každého sa dotkne niečo iné, to že robíš takú prácu alebo takú, to že zarabaš také peniaze alebo také natom nič nezmení. Vieš to zmeniť tým že natom budeš pracovať, budeš cítiť podporu od ľudí ( to čo spravil Xavi ukazuje aký veľký tréner je). Polovica z vás na čele z blaugranasom čo to kritizuje by hnačkovalo 3 dní pred zápasom, a natom neni nič zlé, každý zvládneme niečo iné
Ano mody to je pravda co pises, mozem s tebou len suhlasit. No prave preto nemoze kazdy robit vsetko. Ani spickovy fotbal nemoze hrat hrac, ktory ma iba kvalitativne predpoklady. Musi byt sucasne mentalne odolny. Ja som napr dlhe roky lietal s padakom no nikdy som nedosiahol uroven chalanov, ktori boli ochotni prekrocit moj prah opatrnnosti. Vo vyske jeden km nad zemou si nie dva ale tridsat krat rozmyslis co urobis a tak je to aj pri sto tisic divakoch. Cize suhlasim s tebou , ale....
Blaugrana, chapem tvoj point, ale ak pride normalny clovek do restiky a nechuti mu tam, uz sa nevrati. Ne-normalny clovek sa tam bude pravidelne vracat aj ked mu to nechuti len aby hejtoval, ze ich jedlo stoji za hovno. Ako keby nemal na vyber - napr. nechodit do tej restauracie.
Blaugrana ty si sa riadne dnes rozbehol 😀 opytam sa jednu vec: ty si permanentkar, obcasny kupijuci vstupenku, platiaci nejaku platformu aby si si pozrel futbal v tv alebo streamer?
futbal je verejná činnosť, hrá sa pre publikum, nakoniec za fantastické mzdy, aké v normálnom povolaní nedosiahneš -- je preto aj kritizovateľný, nikto nemôže žiť v bavlnke -- ak budú hrať dobre, nebudú zlé kritiky, nebudú frustrovaní -- alebo ak niečo dobabreš v zamestnaní, nesmú ťa kritizovať, lebo sa zosypeš?
Ulohou hraca je hrat dobre. Ak nebude hrat dobre, tak dalsi zapas sedi na lavicke, lebo ho nahradi hrac v lepsej forme (aj bez tvojho tlaku zvonku ako fanusika). Ulohou trenera je dostat z hracov maximum, ak nie, dostane vyhadzov lebo vie, ze skor ci neskor pride dalsi trener (aj bez tvojho tlaku zvonku). Ulohou fanusika je povzbudzovat trenera a hracov, lebo vie, ze hejt nicomu nepomoze, prave naopak. Problemy vznikaju ked sa jeden miesa do ulohy druhemu.
máš pravdu laugrana, fanúšik má plné právo kritizovať a vyjadrovať svoj názor -- ak je kritický, to ešte neznamená, že svojmu mančaftu nefandí, kritika nie je hejt
Aj celkom chápem, španielska tlač je fakt dosť nepríjemná. Ale tak milióny nedostávajú za hru na úrovni trochu lepšej od slovenskej ligy.
Ide o top klub, čakajú sa aj výsledky aj štýl.
Ide o top klub, čakajú sa aj výsledky aj štýl.