Viete co je skutne? Smutne je, ze po dvoch rokoch budovania jeden z bodov JE TOHO VELA, CO TREBA NAPRAVIT. Po takejto dobe uz väcsinou treba len doladovať. A teraz aby som splnil normu. Vamoooooos s vela modrocervenych srdiecok
Lebo s peniazmi, ktoré máme vybudujeme extrémne mužstvo.. treba sa naučiť hrať s tým čo máme a hlavne nechať tomu stále čas. Nemôžeme si dovoliť drahé nákupy, musíme veriť mladíkom a neskúsenejším hráčom a stavať na nich keďže platový strop nás brzdí. Jednoducho to trvá. A hlavne v Barcelone je taký tlak, že sa čudujem niekomu, že to vydrží. Lebo bola tu krásna éra, jedno z najlepších ak nie najlepších mužstiev v histórií futbalu a teraz každý očakáva rovnaké výsledky ako kedysi... nooo lenže to tak nefunguje. Treba sa zmieriť s tým, že futbal aký hráme teraz je zlý a stále ho treba vylepšovať, no treba veriť v manažment, že pozdvihnú Barcelonu znovu na úroveň kam patrí..
Zas hrať s nátlakom lebo hráš v Barcelone, nevyjde ti jeden, dva zápasy a už ťa každý posiela upratovať hovná nie je pre psychiku najlepšie. A tvrdiť mi, že za také peniaze majú hrať poriadne... však sú ľudia a potrebujú sa psychicky dať do poriadku taktiež, tým, že každý fanúšik na svete po nich ešte viac pindá tomu nepomôže, tu sa treba tých hráčov niekedy aj zastať a podporiť ich.. nie len vtedy keď sa im darí. Nadávaj si na hráčov koľko chceš, ale na ich mieste by si sa zrútil už len pri svojej prezentačke lebo by si mal obliecť dres Barcelony.
Lenze Barca aj skrz financne problemy minula stovky milionov a Xavi dostal co chces, tak preco tu pises o tom, ze nevybudujeme kto vie ake muzstvo? V brane je top golman, obrana je tiez co sa tyka mien obsadene dobre. Zaloha az na Dm tiez a za utok sa roztrieskalo cez 200 mega. Takze sa opät pytam, kde je problem?
a este dodam, ze mentalita dnesnych lego hracov, to je fakt sen....v Barce ma aktualne gule len Gavi, Ilkay, Lewa a Marc a to Ilkay este bol vyvrhel, ked nieco povedal...ked si spomeniem na zostavu AC, ked tam bol Maldini, Nesta, Stam, Cafu, Gatusso atd...to bol cely tym lidrov a nie mentalne labilnych chlapcov...odo mna v robote za mizerny plat vyzaduju, aby som nebol ozraty, prisiel na cas, bol tam stanoveny cas a siel tam, kam aktualne treba, ale tuto milionarov niekto trochu okrikne a oni su z toho hotovi
Nemôžeme si dovoliť drahé nákupy, a aj tak za éry Xaviho došiel Koundé, Christensen, Inigo, Cancelo, Gundo, Félix, Robert, Raphinha a je dosť možné, že som na niekoho zabudol. Prosím Vás neodôvodňujte slabé výkony nákupmi... Reálne mi menujte silnejšiu obranu ako má Barca momentálne, možno City, záloha? Jedna z naj na svete podľa mien, o útoku nejdem tvrdiť, že je smrtiaci, pretože nie je, ale aj tak patrí medzi jedne z tých lepších v rámci tých silnejších teamov....
Tím je vyskladaný dosť dobre aj podľa mňa. Sú tam dobrí hráči len ich je málo. Zrania sa 3-4 a už sme ve nesnázich. Je však na trénerovi aby z nich dostal Max.
Hráčov je dosť si myslím, len Barca by sa mala naučiť rozhodovať zápasy v prvom polčase a v druhom to dohrávať už v kludnom tempe, využiť mladíkov z lavičky.. Pretože takýmto štýlom, kde skoro každý zápas sa strachujeme o výsledok do konca zápasu, tak predchádzaniu zraneniam nenapomáhame..
A k tomu zruteniu. To ma byt obhajoba? Boha keby som videl, ze ti hraci sa snazia a lietaju po riti na ihrisku, tak nepoviem ani popol. Ale co vidim je clanok, ze Torres a Felix si idu zurovat po predrbanom odchodenom zapase s Donrckom.
Treba zlepšiť hlavne to, že skoro všetci hrajú pod svoje možnosti. Občas niekomu vyjde zápas, to áno, ale fakt zriedkavo vyjde zápas viacerým a veľmi málokedy všetkým.
Ako tím hrajú max. priemerne. Kedy sme videli naozaj vynikajúci zápas z našej strany?
Zas hrať s nátlakom lebo hráš v Barcelone, nevyjde ti jeden, dva zápasy a už ťa každý posiela upratovať hovná nie je pre psychiku najlepšie. A tvrdiť mi, že za také peniaze majú hrať poriadne... však sú ľudia a potrebujú sa psychicky dať do poriadku taktiež, tým, že každý fanúšik na svete po nich ešte viac pindá tomu nepomôže, tu sa treba tých hráčov niekedy aj zastať a podporiť ich.. nie len vtedy keď sa im darí. Nadávaj si na hráčov koľko chceš, ale na ich mieste by si sa zrútil už len pri svojej prezentačke lebo by si mal obliecť dres Barcelony.
Ako tím hrajú max. priemerne. Kedy sme videli naozaj vynikajúci zápas z našej strany?