Matejko skús napísať aj prečo a možno sa budeme vedieť na tom pozhovárať. Dovtedy, ale nemám dôvod akokoľvek uznať tvoj názor v ktorom si sa len snažil spochybniť môj názor, no neúspešne, lebo si nedal odôvodnenie. Také shit komentáre kde ideš spochybniť druhého, ale zabudneš dať odôvodnenie, to tu sakra milujem ...
Každý jeden hráč v každom jednom športe (kolektívnom či individuálnom) je závislí od zápasovej praxe...
A dokonca u väčšiny brankárov je to ešte k tomu aj vidieť, že keď sa postavia po dlhom čase bez hrania do brány, tak robia viacej chýb, pretože im napr. také riešenie situácií "pod stresom" v zápase, rozlíšiť správny odkop, kedy má/nemá chytať/boxovať loptu, sledovať postavenie útočníkov či správne vyhodnotiť nábeh... Česť výnimkám samozrejme (napr. Dibu či môžeme povedať aj Peňa - ten sa tiež pomerne rýchlo uchytil v Galatasaray na hosťovaní).
Ale teraz tvrdiť, že nie sú "až tak závislí od zápasovej praxe" je totálne mimo
Ja som ale nevravel, že nepotrebujú žiadnu zápasovú prax. U hráčov v poli tvorí väčšinu zapasovej praxe kondicia. Preto po letnej prestavke sa prv vždy začína s kondíciou. Brankárov, ale tento problem netrapi a z toho pramení môj názor.
Tomu sa povie rotacia ....
A dokonca u väčšiny brankárov je to ešte k tomu aj vidieť, že keď sa postavia po dlhom čase bez hrania do brány, tak robia viacej chýb, pretože im napr. také riešenie situácií "pod stresom" v zápase, rozlíšiť správny odkop, kedy má/nemá chytať/boxovať loptu, sledovať postavenie útočníkov či správne vyhodnotiť nábeh... Česť výnimkám samozrejme (napr. Dibu či môžeme povedať aj Peňa - ten sa tiež pomerne rýchlo uchytil v Galatasaray na hosťovaní).
Ale teraz tvrdiť, že nie sú "až tak závislí od zápasovej praxe" je totálne mimo