Hráč chytí slabšiu formu, čo je aj vinnou klubu, lebo mu ako konkurenciu nechali slabotu Alonsa a už nemajú trpezlivosť a premýšľajú nad predajom a to len nedávno s ním predĺžili zmluvu ... Krútiť hlavou nad tým je málo.
Nech sa na to pozriem aj z iného pohľadu, ak fakt majú obavy z Baldeho progresu, tak dobre zvážte to. Daviesovi končí zmluva v Bayerne. Real po ňom už pokukuje, ale myslím, že by dal prednosť nám, lebo je fanúšik Messiho a tipujem, že aj Barci. Hovorí sa o cenovke 50 mega. Ak by vedeli predať Baldeho za viac, tak je to možnosť, ale osobne som za trpezlivosť s Baldem.
Informacie na tomto aj ostatnych forach su prevazne prevzate od roznych novinarov / komentatorov / blogerov, nie su to vyjadrenia predstavitelov klubu urcenych na komunikaciu s mediami a tak k tomu treba pristupovat. Netreba verit hned vsetkemu, co sa tu zazdielalo, hrac ma slabsiu formu tak sa zase spekuluje. Nikto nema v umysle Baldeho predavat, v klube nie su sprosti + ako si sam napisal, nedavno mu predlzili zmluvu.
Presne tak tu sa proste preklada kazdy jeden blud, co novinar vypusti z dlhej chvile. Keby sa aspon davala nejaka doveryhodnost zdrojov alebo nejaka podstranka spekulacii, ale co clanok to vyplod. Za posledny tyzden sme chceli Wirtza, Savinha, priviezt Roqueho uz v januari, Lo Celsa a dalsich. A pritom kazdy clanok konci, ze nemame platovy strop ani na predlzenie sucasnych kontraktov, nie to este novych. A od zranenia Gaviho sa zase spekuluje koho by sme mohli priniest a predat. Na predaji Baldeho nevidim ani 1% pravdy. Sikovny back, ktory nema formu od prichodu Cancela, kedze ma viac defenzivne povinnosti. Ma len cerstvych 20 a nema v time poriadnu konkurenciu, takze mu ju treba priviest a uvidime ako zabojuje. Ked mal ako back up Albu tak mu to islo.
Toto je taka sprostost ze Baldeho slabucke vykony su sposobene Cancelom :D
Ved on je marny prave v ofenzive kde 9 z 10 akcii iducich cez neho na nom aj konci lebo nevie zdvihnut hlavu a pozret sa okolo seba. A toto kazil aj minulu sezonu ked tu ziadny Cancelo nebol a na RB hral defenzivny Kounde akurat vtedy to tak nikto nevnimal lebo este nebol okukany.
Balde je oblubenec lebo prisiel ako mlada nahrada za stareho nesympatickeho Albu pritom je to len rychlejsi Roberto. Hej loptu vie potiahnut ale tam to konci, vzadu len ustupuje a tienuje presne ako Roberto, v predu toho vela kazi. Keby ma o 10 rokov viac a nieje z La Masie tak ho tu uz vsetci zenu von z klubu.
Ako inak, preto podla jeho agenta a predstavitelov klubu mal ponuky z inych velkoklubov vratane Man City. Lebo vpredu nic neukaze a vzadu iba "tienuje". Niekedy lepsie nenapisat nic, nez sprostost.
Asi tak. Minuly rok bol paradny,co trepes. Asi nie nahodou vytlacil po rokoch Albu zo zostavy az ho prinutil odísť aj od krasnej zmluvy aj zivotneho klubu.
Dobre no, vraj ho mozno chcelo City, tak nic beriem spät. Tie biedne vykony na ihrisku su asi len fatamorgany........
Albu donutila odist financna situacia a kritika fanusikov na starych hracov.
Alba bez formy >>> Balde z minuleho roka. Nehral o nic lepsie ako teraz.
Treba si uvedomiť že vedenie klubu vie aj o finančných záležitostiach viac ako fanúšikovia a kľudne môže byť potrebný veľký predaj ....a hráčov s cenou okolo 80 m máme veľmi málo .... Ronald balde pedri ( pre jeho zranenia aj tam už len možno ) fdj ..... Gavi - aj keď ten už teraz nie a to je všetko .... Čiže ak by bol nutný predaj tak si moc vyberať nemôžme
Navyse este jedna podstatna vec, hraci nie su suciastky do stroja. Ked vymenis jedneho hraca za druheho neznamena, ze tim bude slapat rovnako. Kluby s velkou historiou nenakupuju a nepredavaju hracov na 3 sezony. Madrid obmiena svoj kader dokonale, strategicky a vsetko maju v rovnovahe, my sme to tak robili kedysi za Pepa, potom to Bartomeu dosral a teraz sa znovu pokusame vytvorit generaciu hracov, co spolu bude na top urovni hrat roky.
Lubenican si madridista, tak čo iné by si tvrdil. Pozri sa na to aj z iného pohľadu ako madrid, madrid, madrid. V Barce je menšia konkurencia a s odchodom a speňažením Raphinhu by mal veľkú šancu na minúty, ktoré v Madride nedostane. Aj napriek tomu sa mi zdá, že sa vyjadril, že preferuje Barcu, ale to kľudne nechajme bokom.
Nie som madrista ty puk ako si len na toto prišiel??? 😉 bol tu o tom článok tak ma naoznačuj za fanúšika RM, len píšem čo som na tejto stránke čítal . Ty komentuješ absolútne všetky články tak máš v tom bordel . Nájdi si prácu, ženu , vypusť krakena čo máš v rozkroku a maj deti . Možno potom sa skludníš a nebudeš protivný.
V tvojom prípade to bude asi zložité kedže nadovšetko miluješ Fatiho . Keď ťa priťahujú pepešíky nedávam ti to za zlé je to tvoja voľba kámo , len váž niekedy slová ✌️
Somár, ako vážne si somár. Za čo si sa urazil jak malé decko? Úplne nevhodné ma tu takto urážať a za čo? Že ťa nazvem madridistom po niečom takom čo s napísal? V poslednej dobe je ich tu veľa a väčšina ich nemá presne profilovú fotku ako ty. Ak som to zle odhadol sorry, ale nemusíš za to robiť zo seba somára a takto sa tu predviesť s krakenom a neviem akými debilinami. Si myslel, že ma toto urazí? Skôr opak sa stal a zosmiešnilo to teba. Váž slova nápodobne. Keď začneš niekoho urážať, tak čakaj rovnaké ty génius.
Z tych mladych je to za mna najprijatelnejsi predaj. Pedri Gavi Araujo.... podavaju uplne ine vykony. V prospech Baldeho hovori len vek a ze je odchovanec, inak by ho za tie vykony uz vsetci hnali von z klubu.
Nie, určite nie. Je viac adeptov, ktorí by mohli ísť ale Balde určite nie. Teraz,ak by bol nejaký slabší jedinec a prečíta si toto o sebe akú asi môže mat motiváciu do konca sezóny ?
To by bola totálna hlúposť. Je budúcnosťou klubu na LB. Má kvalitu Má základ, na Barcu a stále má obrovský potenciál sa zlepšiť. Takýto hráči sa nepredávajú a to ani keď klub potrebuje peniaze.
Nech sa na to pozriem aj z iného pohľadu, ak fakt majú obavy z Baldeho progresu, tak dobre zvážte to. Daviesovi končí zmluva v Bayerne. Real po ňom už pokukuje, ale myslím, že by dal prednosť nám, lebo je fanúšik Messiho a tipujem, že aj Barci. Hovorí sa o cenovke 50 mega. Ak by vedeli predať Baldeho za viac, tak je to možnosť, ale osobne som za trpezlivosť s Baldem.
Ved on je marny prave v ofenzive kde 9 z 10 akcii iducich cez neho na nom aj konci lebo nevie zdvihnut hlavu a pozret sa okolo seba. A toto kazil aj minulu sezonu ked tu ziadny Cancelo nebol a na RB hral defenzivny Kounde akurat vtedy to tak nikto nevnimal lebo este nebol okukany.
Balde je oblubenec lebo prisiel ako mlada nahrada za stareho nesympatickeho Albu pritom je to len rychlejsi Roberto. Hej loptu vie potiahnut ale tam to konci, vzadu len ustupuje a tienuje presne ako Roberto, v predu toho vela kazi. Keby ma o 10 rokov viac a nieje z La Masie tak ho tu uz vsetci zenu von z klubu.
Albu donutila odist financna situacia a kritika fanusikov na starych hracov.
Alba bez formy >>> Balde z minuleho roka. Nehral o nic lepsie ako teraz.
V tvojom prípade to bude asi zložité kedže nadovšetko miluješ Fatiho . Keď ťa priťahujú pepešíky nedávam ti to za zlé je to tvoja voľba kámo , len váž niekedy slová ✌️