verim tomu, ze vedenie by bolo za taky predaj, lebo Raphinu by sme v europe nepredali uz ani za to, za co sme ho kupili, len to vzdy zalezi aj na hracovi, ci chce odist do tavej ligy. uz sme videli vela krat, ze z barcelony sa hracom nechce odchadzat.
Vzhledem k tomu jak prodali do Arábie Kessieho, tak Raphinhu by tam prodali maximálně za 20 miliónů eur a ještě by se plácali po ramenou jaký udělali dobrý kšeft.
Co furt máte s tím wiliamsem,pokud je mi známo nechce hrát za Barcelonu,ale za real sám to povedal,tak vzpomínat ho tu porad mi přijde trošku out. Jinak samozřejmě byl by to skvělý podpis,jenže stejně by nebyl zadarmo,jelikož chce pro klub tuším nakych 50 aby na něm vydělal.....
po prve ozaj to povedal? ja som videl nejake spekulacie, ze skor real, ulebo anglicko, ale jeho konkretne vyjadrenie ze barcelona asi nie som nevidel, tak daj odkaz ak mas.
a po druhe klub na nom samozrejme nezarobi nic, kedze jeho zmluva konci na buduce leto, cize bude prestupovat ako volny hrac. maximalne si popyta bonus za podpis co bude podla mna okolo 10 - 20 milionov
a po druhe klub na nom samozrejme nezarobi nic, kedze jeho zmluva konci na buduce leto, cize bude prestupovat ako volny hrac. maximalne si popyta bonus za podpis co bude podla mna okolo 10 - 20 milionov