Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-23 13:05:00
Úplne v poriadku, od budúcej sezóny ešte viac zápasov v LM, viac zranení, väčšia vyťaženosť hráčov, viac cestovaní...všetko pre 💸💸💸💸💸 zdravie a bezpečnosť hráčov nikoho netrápi
2023-11-23 15:32:54
Třeba jednat pragmaticky a některé trofeje prostě odsunout na vedlejší kolej. Real to takto dělá posledních 15 let a vytěžil z toho X vítězných LM. Řeší ligu dokud to jde, a důraz dává na LM....Zbytek mu je vlastně u prdele...Nemáme kádr na všechny fronty.
2023-11-23 17:07:18
Ja osobne by som znizil pocet muzstiev v ligach,myslim ze posledne 2 timy anglickej,franc,spanielskej ci nemeckej zdaleka vacsinou nemsju potrebnu uroven,usetrili byvda 4 kola lig a vec by bola vyeiesena
2023-11-23 18:20:56
A čo by hrozilo klubom keby sa dohodli že vybehneme na trávnik a ideme si prihrávať 70min ????? 20 min si zahráme ako tréning a dovidenia . Čo by spravila FIFA , UEFA alebo Špan. Liga ??????
Hrajú ? Hrajú . Lopta lieta? Lieta . Fanúšikovia by postupne z tribún zmizli a som veľmi zvedavý čo by herci z vedenia spravili . To nieje zosmiešňovanie nikoho ale ignorácia Fifa a Uefa . Ako sa oni správajú ku klubom , tak sa kluby budú správať k ním . Bojkotovať ich riadne.....
Ale to je asi sprostosť nie ?🤣 To si nedovolí asi žiadny klub . Radšej budú plakať do kamery
leonidas129 Premium
2023-11-23 18:59:45
kazdy nadava len na repre, ale to, ze Xavi dava hrat 19 rocneho (predtym 18) hraca hrat kazdy jeden zapas to by sa malo tiez spomenut. nepatrim medzi velkych kritikov Xaviho, myslim si, ze robi dobru pracu vzhladom na moznosti, ale to, ako stava kazdy zapas mladych hracov bez rotacie a bez striedani, je odveci a ukazuje sa to na viacerych vid. Fati, Pedri, ktovie ako na tom bude Gavi po zraneni a Araujo ma takito podobny syndrom
2023-11-24 01:03:13
Zrovna Gavi hral často v takom zápale, že trošku oddychu mal dostávať.