Úplne v poriadku, od budúcej sezóny ešte viac zápasov v LM, viac zranení, väčšia vyťaženosť hráčov, viac cestovaní...všetko pre 💸💸💸💸💸 zdravie a bezpečnosť hráčov nikoho netrápi
treba sa s tym naucit zit. 5 striedani je dost a kader ma 22 hracov. pri umnom rotovani nemoze byt problem. jednoducho era, ked hra niekto kazdy zapas a dalsi vysedava, konci.
ja súhlasím čo rominho píše, proste inak sa to nedá, Fifa ani uefa svoje zápasy nezrušia, jedine že by kluby nedovolili hráčom chodiť za repre ale to zas uškodí kariére hráčom...takže jediná možnosť je že klub začne využívať všetkých hráčov rovnomerne...
Nemal som na mysli reprezentaciu, ale kompletny harmonogram zapasov. Myslim, ze dalsi rok po EURE bude 3 tyzdne na to zacinat La liga. Uplne im tam šplouchá na maják. Kedy maju hraci regenerovat. Napr. v NBA odohraju cez 80 zapasov, no potom maju cca 3-4 mesiace volno.
Třeba jednat pragmaticky a některé trofeje prostě odsunout na vedlejší kolej. Real to takto dělá posledních 15 let a vytěžil z toho X vítězných LM. Řeší ligu dokud to jde, a důraz dává na LM....Zbytek mu je vlastně u prdele...Nemáme kádr na všechny fronty.
Pragmaticky jednat neznamena, ze si v prvej polke sezony (ked bojujes o vsetko!) povies, ze kasles nejaku trofej. Pragmaticky jednat znamena, ze cas a vysledky v priebehu sezony ukazu, o ktore trofeje ma tim najvacsiu sancu bojovat a tomu sa prisposobis.
Ja osobne by som znizil pocet muzstiev v ligach,myslim ze posledne 2 timy anglickej,franc,spanielskej ci nemeckej zdaleka vacsinou nemsju potrebnu uroven,usetrili byvda 4 kola lig a vec by bola vyeiesena
A čo by hrozilo klubom keby sa dohodli že vybehneme na trávnik a ideme si prihrávať 70min ????? 20 min si zahráme ako tréning a dovidenia . Čo by spravila FIFA , UEFA alebo Špan. Liga ??????
Hrajú ? Hrajú . Lopta lieta? Lieta . Fanúšikovia by postupne z tribún zmizli a som veľmi zvedavý čo by herci z vedenia spravili . To nieje zosmiešňovanie nikoho ale ignorácia Fifa a Uefa . Ako sa oni správajú ku klubom , tak sa kluby budú správať k ním . Bojkotovať ich riadne.....
Ale to je asi sprostosť nie ?🤣 To si nedovolí asi žiadny klub . Radšej budú plakať do kamery
kazdy nadava len na repre, ale to, ze Xavi dava hrat 19 rocneho (predtym 18) hraca hrat kazdy jeden zapas to by sa malo tiez spomenut. nepatrim medzi velkych kritikov Xaviho, myslim si, ze robi dobru pracu vzhladom na moznosti, ale to, ako stava kazdy zapas mladych hracov bez rotacie a bez striedani, je odveci a ukazuje sa to na viacerych vid. Fati, Pedri, ktovie ako na tom bude Gavi po zraneni a Araujo ma takito podobny syndrom
Chapem, ale Xavi sa nikdy nezavdaci vsetkym. Ak stiahne dolu hraca zo zakladu a da tam miesto neho Romeua / Alonsa / Sergiho Roberta a pod., fans kritizuju, ze nema stahovat najlepsich hracov. Ak nestiahne hracov zo zakladu, kritizuju ho, ze hraci dostatocne neodpocivaju. Co ma robit ma sa ist zakopat za zivota?:) Robi co moze a nerozhoduje sa podla pocitu, ako my.
Zas ani odchovancov dať hrať nemôže keďže už hra Yamal a Fermin a kebyže hrajú 3 tak riskuje že po červenej karte hráča z A tímu bude zápas konzumovany
A koho tam ma dat hrat ked ten 19 alebo 18 rocny hrac je lepsi ako zvysok .... co ma povedat nedam ta hrat lebo mas 18 😀..... ved ho asi uz berie ako plnohodnotneho clena A tymu
Hrajú ? Hrajú . Lopta lieta? Lieta . Fanúšikovia by postupne z tribún zmizli a som veľmi zvedavý čo by herci z vedenia spravili . To nieje zosmiešňovanie nikoho ale ignorácia Fifa a Uefa . Ako sa oni správajú ku klubom , tak sa kluby budú správať k ním . Bojkotovať ich riadne.....
Ale to je asi sprostosť nie ?🤣 To si nedovolí asi žiadny klub . Radšej budú plakať do kamery