Určite by Messi podviedol ženu svojho života, ktorá s nim je od jeho 13 rokov.. Brazílčania sa stále asi spamätávajú z prehry na domácej pôde a keďže nemôžu písať o výhre svojho tímu lebo sú slabí, tak píšu o Messim bludy.. :D
Absolútne ma fascinuje, ako tu nejaký týpek 483839 kilometrov od Lea čo ho nevidel ani zdiaľky dokáže povedať čo by chalan urobil a čo neurobil :D
Tipol by som si, že si podobne písal aj o alvesovi. Ja napríklad nemám ani poňatia či by leo kuroval nejakú inú kundicku alebo nie, lebo ho nepoznám. Ty zrejme hej. lebo si ho videl naháňať loptu.
Vladinko, o Leovi už vyšla nejedna biografická kniha, pre tých, čo vedia čítať to môže byť náhľad do jeho súkromia, takže nie je to len o sledovaní, ako sa naháňa za loptou...
ono by sa o tom dalo polemizovat ved je to len clovek predsa ale takato bulvarna sprava zalozena na pohlade z minuleho roka na novinarku ktora btw ma muza :D okrem toho hned jak sa tie spravy objavili antonela pridala fotku lea so srdieckom na IG a leo jej komenatoval fotku so srdieckami a dnes boli cela rodinka videny v disneylande to fakt nevyzerana nejake podvadzanie :D ale tak mozne je vsetko mna uz nic neprekvapi napr proti portu ocakavam sergi roberta v zaklade :D
Tokyo, ja nepolemizujem o tom, či to urobil, alebo nie, iba som poznamenal, že existujú aj iné možnosti, ako sa o niekom niečo dozvedieť, no na to by si museli niektorý jedinci vytiahnuť hlavu zo zadku.
Tipol by som si, že si podobne písal aj o alvesovi. Ja napríklad nemám ani poňatia či by leo kuroval nejakú inú kundicku alebo nie, lebo ho nepoznám. Ty zrejme hej. lebo si ho videl naháňať loptu.
Bolo mnoho ľudí ktorí sa rozviedli po 20, 30 rokoch a nikto nikdy si ani nevedel predstaviť že prečo práve oni, keď to bol perfektný pár.
Samozrejme túto informáciu beriem s veľkou rezervou a tiež si nemyslím že Leo by niečo také urobil ale človek nikdy nevie :-)
nehovor nikdy.