To tu bolo reči ako budú strácať s takou marodkou. Myslím, ze takýchto navýšení bude ešte viac ako dosť, áno aj oni určite budú mať nejaké zaváhania ale mám pocit, že ak sa nestane zázrak tak Barca postráca viac a bodaj by som sa mýlil
Ihsahn- asi to malo sledujes zo základu chyba Courtois následne 2brankar Kepa, Militao,Camavinga,Tchou,Vinicius a teraz sa dal dohromady Bellingham(nehral kolá predtým) , ďalej Brahim,Guler a Rodrygo došiel so zápalom v kolene,nemal ani hrat.
Tu nejde o formu v jednom kole , dokocna ani v jednej sezone....to, ze real dokaze byt v tejto sezone zatial lepsi je katastrofa. Predali Benzemu, ako nahradu dali Joselu, jediny vacsi nakup bol Bellingham na poziciu ktoru nepotrebovali posilnovat...stadion maju postaveny a stovky milionov na prestupy. My to zliepame z hostovani a prestupov zadarmo. Ak teraz nie sme lepsi , tak z dlhodobeho hladiska nebudeme .
tak podla mna mame kvalitovo kader ktory by mal mat aspon 6 bodovy naskok na real kvalitativne sme inde ale tak na ihrisku to zatial tak nevyzera ale neboj sa roberto sa vraca po zraneni takze vsetko v cajku
sIabina ReaIu je jedine na hrote, aIe AnceIIoti je pan trener a vie s tym pracovat, inac snad na kazdej pozicii maju top hracov... a PauIie este by som podotkoI, ze reaI vie vyhravat zapasy rozdieIom triedy a tym padom v druhych poIcasoch setri siIy... ZiaI my este od vyhry nad Betisom nezaznamenaIi pokiaI dobre viem ziadnu vyhru rozdieIom triedy a busime do superov do posIednej minuty... To sa prejavi na konci sezony a bojim sa, ze aj na zraneniach..
Paulie1, mi oddrbalo dekel na Annapurnu. Vies v akej financnej situacii je nas klub? To, ze im dokazeme konkurovat prakticky bez nakupov hracov, ked oni minaju stovky milionov je zazrak bozi (laportu, xaviho a celeho vedenia...).
To je pravda 😂 Ale či ich to pobehovanie bez nejakej myšlienky nevyčerpáva ešte viac je otázka 😂
Ale no, prosím, nevyhovarajme sa na káder a posily... Xavi dostal hráčov ako Kounde, Raphinha, Christensen, Gundo, Cancelo, Felix, či Lewa.. Na to v akej katastrofálnej fin. Situácii sme, tak posily boli super..
Xabiho Leverkusen pokiaľ viem tak dostal taktiež zopár kvalitných hráčov (nie najvyššej kvality ako my) a valcuje Bundesligu zatiaľ...
Drn, vyssie si pisal, ze real ma slabinu jedine na hrote - to boli len tvoje (nase) ocakavania po odchode Benzemu, ze real bude mat v utoku problem. Veci sa maju tak, ze ich hrot rozhoduje zapasy a vedie tabulku s poctom golov. Co by sme dali my za tuto ich slabinu na hrote. Je nacase vnimat futbal trochu komplexnejsie ako len "priviedli sme posily - mali by sme byt dominantnejsi ako v minulej sezone, Real nepriviedol typicku 9ku ako nahradu za Benzemu - budu mat problem v utoku".
Ja nikde netvrdím, že máme vyhrať ligu o 15 bodov, či vyhrať ligu, ja len očakávam od trénera, ktorý trénuje veľkoklub ako Barcelona, a keď mu dôjdu posily o ktorých väčšina klubov len sníva, tak s tým teamom bude predvádzať futbal, na ktorý sa bude dať pozerať, že bude mať nejakú myšlienku, systém a podobne.
A treba podotknúť, že ich hrot taktiež spáli za zápas x gólových príležitostí, do ktorých sa dostáva vďaka Vinimu, Bellinghamovi, či iným... Nejdem tvrdiť, že to je tak v každom zápase, ale tých pár zápasov čo som videl, tak jemu treba na gól rovnaký počet šancí ako Ferranovi..A síce góly dáva, ale to preto, že Real ma aj nejaký štýl hry, taktiku a je v hre nonstop, dostávaju sa k nemu REÁLNE CENTRE, to čo Lewa u nás dostáva za podporu je výsmech. A tým pádom Joselu sa dostane za zápas do x gólových šancí, kým Lewa ani raz.
Tie slová, čo ty píšeš na mňa sú len prekrúcania, ktoré si si domyslel.
Hoši tohle je všechno o trenérovi a jeho taktice,přizpůsobit taktiku hráčům aby využil lépe jejich potenciálu to Ancelotti umí,u nás je to horší,nikdy žádné protiútoky do otevřené obrany ,jen furt dokola klade důraz na milión přihrávek spíš dozadu než kolmice dopředu o zákazu střílení z dálky se netřeba ani bavit,plus věčné stavení oriola který tam nemá absolutně co dělat,kdyby raději zkusil na tuhle pozici Christensena nebo někoho z mladých udělal by mnohém líp,ale obávám se že xavi nic nezmění jelikož nemá moc pojem o moderním fotbale a stále hrajem to stejné co před XXX lety,je strašně snadný se na tohle připravit,všichni nas už mají přečtené obávám se 😏 když něco dlouhodobě nefunguje tak každý by to změnil jen Xavi ne 😀
Letos na Real prostě nemáme a tým čeká po titulu probuzení. Náš tý má hodně co nabídnout hlavně do budoucna, ale pokuď nebudou peníze na doplnění jako je Top DM a křídlo(16 letý Yamal opravdu nemůže hrát základ v Barce) tak to nikdo nic extra nebude
Videl niekto z vás reálne aj ten zápas , či opäť dedukujete po zhliadnutí výsledku ? Ja som síce videl len prvý polčas toho zápasu ale aj to veľa napovedali. Cadiz nasackovany na polovici Realu, kde spálili asi 4 vyložené šance . Ja si osobne neviem predstaviť , čo by sa dialo tu na tomto fóre ak Barca občas nezvláda konce zápasov a nechá súpera na svojej polovici posledných 5 minút , čo by ste tu vystrájali ak by sme ho takto nechali hrať 60-70 minút času. Real má výhodu, že ich a ani fanúšikov predvedená hra nezaujíma. Ich zaujímajú body a titul. V Barcelone to je o dosť specifickejsie prostredie a nikdy tak ako Real hrať nebudeme. A môže byť trénerom ktokoľvek. Osobné si myslím, že máme presne hráčov schopných na 2-3 prihrávky dostať sa k strele. Ale nikto z nich to praktikovat nebude. A tak to proste je. Mňa by viac trápilo , ak by Cadiz bol iniciativnejsi ako Barca väčšinu zápasu ako to, že remizujeme ale aspoň sa snažia hrať futbal. Aj keď to zatiaľ nejde podľa predstáv
AndreasGerardi- neviem potom co si ty pozeral za zapas lebo ja som ho pozeral tiež asi od 30minuty. Stačí si pozrieť štatistiky a držanie lopty a potom uvidis či Reálne mohol byt Cadiz nasackovany na polovici Realu .Cadiz držal loptu 39% a 4 strely na branu . A to začal Real striedat v 70min hráčov čo nehrali 2,3mesiace a hráčov z Bcka.
Netvrdim že tam bola nejaká veľká dominancia ale aj Real mal ďalšie šance a dosť veľké a určite bol lepší ako súper. V tej zostave sa asi moc nedá ani očakávať keď 50% základu a to hlavne v predu je zranená a další ako Bellingham a Rodrygo došli na ihrisko po zranení a další so zápalom kolena
Ale no, prosím, nevyhovarajme sa na káder a posily... Xavi dostal hráčov ako Kounde, Raphinha, Christensen, Gundo, Cancelo, Felix, či Lewa.. Na to v akej katastrofálnej fin. Situácii sme, tak posily boli super..
Xabiho Leverkusen pokiaľ viem tak dostal taktiež zopár kvalitných hráčov (nie najvyššej kvality ako my) a valcuje Bundesligu zatiaľ...
A treba podotknúť, že ich hrot taktiež spáli za zápas x gólových príležitostí, do ktorých sa dostáva vďaka Vinimu, Bellinghamovi, či iným... Nejdem tvrdiť, že to je tak v každom zápase, ale tých pár zápasov čo som videl, tak jemu treba na gól rovnaký počet šancí ako Ferranovi..A síce góly dáva, ale to preto, že Real ma aj nejaký štýl hry, taktiku a je v hre nonstop, dostávaju sa k nemu REÁLNE CENTRE, to čo Lewa u nás dostáva za podporu je výsmech. A tým pádom Joselu sa dostane za zápas do x gólových šancí, kým Lewa ani raz.
Tie slová, čo ty píšeš na mňa sú len prekrúcania, ktoré si si domyslel.
Netvrdim že tam bola nejaká veľká dominancia ale aj Real mal ďalšie šance a dosť veľké a určite bol lepší ako súper. V tej zostave sa asi moc nedá ani očakávať keď 50% základu a to hlavne v predu je zranená a další ako Bellingham a Rodrygo došli na ihrisko po zranení a další so zápalom kolena