Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
mito669 Premium
2023-11-26 21:46:06
To tu bolo reči ako budú strácať s takou marodkou. Myslím, ze takýchto navýšení bude ešte viac ako dosť, áno aj oni určite budú mať nejaké zaváhania ale mám pocit, že ak sa nestane zázrak tak Barca postráca viac a bodaj by som sa mýlil
2023-11-26 22:07:17
Tu nejde o formu v jednom kole , dokocna ani v jednej sezone....to, ze real dokaze byt v tejto sezone zatial lepsi je katastrofa. Predali Benzemu, ako nahradu dali Joselu, jediny vacsi nakup bol Bellingham na poziciu ktoru nepotrebovali posilnovat...stadion maju postaveny a stovky milionov na prestupy. My to zliepame z hostovani a prestupov zadarmo. Ak teraz nie sme lepsi , tak z dlhodobeho hladiska nebudeme .
2023-11-26 22:49:09
Letos na Real prostě nemáme a tým čeká po titulu probuzení. Náš tý má hodně co nabídnout hlavně do budoucna, ale pokuď nebudou peníze na doplnění jako je Top DM a křídlo(16 letý Yamal opravdu nemůže hrát základ v Barce) tak to nikdo nic extra nebude
AndreasGerardi Premium
2023-11-27 06:32:29
Videl niekto z vás reálne aj ten zápas , či opäť dedukujete po zhliadnutí výsledku ? Ja som síce videl len prvý polčas toho zápasu ale aj to veľa napovedali. Cadiz nasackovany na polovici Realu, kde spálili asi 4 vyložené šance . Ja si osobne neviem predstaviť , čo by sa dialo tu na tomto fóre ak Barca občas nezvláda konce zápasov a nechá súpera na svojej polovici posledných 5 minút , čo by ste tu vystrájali ak by sme ho takto nechali hrať 60-70 minút času. Real má výhodu, že ich a ani fanúšikov predvedená hra nezaujíma. Ich zaujímajú body a titul. V Barcelone to je o dosť specifickejsie prostredie a nikdy tak ako Real hrať nebudeme. A môže byť trénerom ktokoľvek. Osobné si myslím, že máme presne hráčov schopných na 2-3 prihrávky dostať sa k strele. Ale nikto z nich to praktikovat nebude. A tak to proste je. Mňa by viac trápilo , ak by Cadiz bol iniciativnejsi ako Barca väčšinu zápasu ako to, že remizujeme ale aspoň sa snažia hrať futbal. Aj keď to zatiaľ nejde podľa predstáv