S druhou polovicou sme spokojní - a čo tak konečne hrať na parádu aj tú prvú polovicu? 🤔 ... musíme hľadať Lewu častejšie - jasné, nech ešte viac kazí akcie, mám k nemu rešpekt ale on je mimo od MS, až mi je ľúto napísať - treba ho predať, išiel zo 100% na -20% 🙄
no jo, keď ho nájdu, ako včera v 70. minúte, kdesi na jedenástke, samého, len sa spýtať brankára, kam to chce -- spracováva loptu tak dlho, až mu ju odkopnú -- čo kontakt s loptou, to strata, ale pre xaviho je to boh -- no, spánombohom
Lewa je za zenitom výkonnosti a pre Barcu je už skrátka takmer nepoužiteľný. Potrebujeme novú ale mladú a kvalitnú deviatku. Lewa mi žerie nervy v každom zápase. Dúfam že tu stále ospevovaný Rougue bude naozaj dobrou náhradou za Lewu.
Hráči mu věřím čím dál tím míň,že akci zase dojebe,proto ho už hledají méně a méně,má velký problémy se spravováním x zápasu po sobě,měl by sedět i ferran si to lépe spracuje
Som sice celkovo spokojny, ale musim oponovat: 1- Musime castejsie striedat Lewandowskeho, pretoze nevie spracovat loptu/strielat z prvej. 2- Musime sa naucit rozumne striedat (ze, Xavi?). 3- Musime zlepsit obrannu strukturu a sa zorganizovat vzadu, pretoze tam posobime chaoticky a obcas aj deravo.
Som rád, že sme včera hľadali možnosti, ako dať gól a nie Lewu. Nebyť jeho, mohlo hrať 11 hráčov, ale keď stále hráme oslabovku v 10tich, je to ťažké. Včera bolo krásne vidieť jeho nechuť hrať, jeho rozhodovanie, či pobehne, alebo nie, to už nie je Bayern, kde mu stačilo čakať na lopty, tu musí makať a moc mu to nevonia.
V 2.polcase tam bolo pár chýb, ktoré by lepšie mužstvo ako Porto, zrejme využilo. Ale bol lepší ako prvý, hlavne prínos Cancela s Felixom. Čo Xavi rozbil striedaním. Pena podržal tím viac ako Lewandovsky...Je to taký mix pocitov. Cancelo,Felix, Araujo, Pena super, no zároveň Koude, Lewandovsky, Raphina katastrofa. Výhra v LM a postup je ale viac ako pocit z hry, no je na čom popracovať do budúcna.
Raphina rozhodně nebyl katastrofa. Byl včera hodně nebezpečný, sám se dostal do několika šancí (byť je neproměnil) a několik šancí připravil i ostatním.
Mňa len zaujíma ten Pedri . Žeby sa bál zranenia a preto sa zaťahuje až pred našu obranu? Pred časom bol vždy na pozícií medzi krídlom a úrokom. Nepočítal som jeho dotyky s loptou ale viac ako 25 za celý zápas ich nebolo . Môže byť aj to že sa šetrí a mal to nakázané . Len sa mi to nezdá
Ja som moc nevidel Pedriho....