Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-11-29 14:42:28
Inak mam pocit ze Lewa a Gundo majú v zmluve, že ich nemôže vystriedať a musia hrať celý zápas. 🤦‍♂️ a s Pedriho som mal tiež pocit, ze už od 70min bol unavený čakal som Fermina. Nechápal som, že Xavi nestrieda.
2023-11-29 14:45:16
Presne tak. Keby sa všetko urobilo ako malo od rozhodcov, tak by sme s Rayom neremizovali, ale vyhrali a nestratili tie 2 cenne body. Presne ako vravel Laporta. Barca si musí prejsť vždy tým najťažším a nie vždy férovým aby vyhrala a niektorý ako Real to majú naopak. Nás nikto nikdy netlačil v LM tak ako tlačili Real k posledným 4-5 titulom v LM. V 2015 sme si museli prejsť cez všetkých majstrov top 5 líg. Žiadne druhoradé kluby vo vyraďovačke, ale všetko top, top veľkokluby.

Dúfam, že si tieto "situácie od rozhodcov" Laporta ukladá do záložiek a poprosím ich ukázať svetu keď bude niekto znova ukazovať somariny, že sme uplácali rozhodcov. Bastardi jedny čo to tvrdia a ničia veľké meno tohto skvelého klubu.
2023-11-29 14:53:05
Počkať, počkať a brucho o tom už nehovorí skoro týždeň ?
2023-11-29 18:44:01
Penalty alebo skôr ich nejasné posudzovanie dosť kazia futbal. Napr. tá penalta včera v zápase PSG s Newcastlom, to bolo niečo fakt hnusné.
2023-11-29 19:50:52
Podľa mna má Laporta v zmluve že musí čo najviac plakať .. Skoda že neplače keď Realu uškodia čo bolo dosť krat a keď Barce naopak pomôžu .. Chvála bohu že nemame plačka vo vedení . Toto je Matov.c Barcelony.
Pre mna by mal mat muž vo vrcholovom vedení rešpekt a vyjadrovať sa diplomaticky ,nie nonstop plakať . Všetci mu škodia chudáčik ,treba mu dať servítok. Vlastne svet môže za všetko aj za to kde je Barca financne aj za to že skrz nej nechcú zmeniť pravidla FFP. Už by sa mal fakt zamysliet či sa takto vyjadruje na vrchole takej inštitúcie ako je Barca a sústrediť sa trosku viac na seba a svoj klub ,nie len na iných okolo ,potom to tak vyzerá .. A nič v zlom ale nevidím vrcholných predstaviteľov iných klubov furt plakať