Inak mam pocit ze Lewa a Gundo majú v zmluve, že ich nemôže vystriedať a musia hrať celý zápas. 🤦♂️ a s Pedriho som mal tiež pocit, ze už od 70min bol unavený čakal som Fermina. Nechápal som, že Xavi nestrieda.
Presne tak. Keby sa všetko urobilo ako malo od rozhodcov, tak by sme s Rayom neremizovali, ale vyhrali a nestratili tie 2 cenne body. Presne ako vravel Laporta. Barca si musí prejsť vždy tým najťažším a nie vždy férovým aby vyhrala a niektorý ako Real to majú naopak. Nás nikto nikdy netlačil v LM tak ako tlačili Real k posledným 4-5 titulom v LM. V 2015 sme si museli prejsť cez všetkých majstrov top 5 líg. Žiadne druhoradé kluby vo vyraďovačke, ale všetko top, top veľkokluby.
Dúfam, že si tieto "situácie od rozhodcov" Laporta ukladá do záložiek a poprosím ich ukázať svetu keď bude niekto znova ukazovať somariny, že sme uplácali rozhodcov. Bastardi jedny čo to tvrdia a ničia veľké meno tohto skvelého klubu.
Presne tak, ziadny tlaky, ziadne kontroverzne cervene karty vo vyradovackach, penalticky, ziadny zapas na Chelsea, ziadny cervena karata pre Van Persieho za to, ze kopol do lopty, ked nic nebolo pocut.
Jasne vy dvaja madridisti. Jasné najlepšia obrana je útok, ale v tomto prípade vám to nefunguje. Finále 2015 bolo pískane výborne jedine na čo pamätám je možno Alves s Pogbom, ale to sa držali obaja, takže pochopiteľne to rozhodca správne nechal tak. 2011 sme Real spravodlivo vytreli v semifinále, tak na čo pánko naráža. 2009 je jediné kontroverzne s Cheslea, ale úprimne skús to porovnať s vašimi kontroverziami, dole ti ich rozpíšem ak chceš.
Mám to rospísať? 2016 finále s Atletami - Real gól z ofsajdu. 2017 dvojzápas s Bayernom asi najväčšia krádež v histórii LM a najhoršie že kontroverzie s vami pokračovali aj v zápase s Atletmi. 2018 osemfinále s PSG, finále s Juve a tou podivnou penaltou na konci ...
Ako bonus pridávam videozáznam: https://www.youtube.com/...
mikinu skoda že nepridavas záznam príklad z tejto sezóny keď Realu bolo uskodene alebo keď Barce rozhodca pomohol ,bol tu jeden či 2 zápasy už tuto sezónu keď som hádzal sem tie situácie a ani si vtedy nemukol. Nonstop hľadáte všade chybu len nie vo vlastných výkonoch potom to vyzerá jak vyzerá aj s vedením klubu a kam sa to dopracovalo lebo všetci vám škodia len Barca robí všetko dobre.Nevidim žiadny iný klub plakať tolko čo plače vrcholové vedenie Barci. Svet im škodí a všetci im škodia -jak malé deti fakt.
Ďalší madridista Pudinguš. Vás tu je ale, človek sa už čo chvíľa ani nebude pripadať ako na stránke Barci ... Kedy prosím ťa bolo Realu uškodené? Madridisti reptajú nad 2021 s City, ale to reptajú len madridisti. V skutočnosti tam ani zďaleka nie sú tak zjavné chyby rozhodcu ako v týchto prípadoch. Videl si tie ofsajdy s Bayernom, alebo často faulujúci Casemiro bez karty? Človek si musí dnes hovoriť ako toto bolo možné? Dodnes nechápem úprimne.
Prečo vždy počujem od madridistov obranu na tieto kontroverzie, že ostatný plačú, že cules plačú? Choď si s plačom do prdele. Myslíš, že lepšie je nehovoriť o tom? Že naše budúce generácie nemajú vedieť o týchto podvodoch? To čo nazývaš plač, ja nazývam spomínanie na nespravodlivosť. Tvrdíš, že nehľadáme chyby vo vlastných výkonoch, tak to si tu nebol posledné týždne. Ver tomu, že cules vedia byť veľmi kriticky až príliš keď je treba. Jasné, že sa cítime byť poškodzovaný. Dosť to súvisí aj s katalánskom a že sa chcú oddeliť. Takže ani nemôžeš popierať, že tam sú nejaké komplexy od Španielov a dôvody prečo škodiť Barcelone. Na čo myslíš slúži ten Negreira prípad. Dlho, dlho nič a zrazu vyjde niečo také na povrch až veľmi veľká náhoda. Celá táto šaškárna slúži na poškodzovanie klubu. Kto vie kto s tým začal, možno Tebas, ale Perez to len zhoršil a narušil vzťahy oboch klubov a pritom od Barci chcel pomoc so Superligou ...
Ako fanúšik Realu si ten pocit krádeže veľmi nezažil, tak jasné že to nechápeš a nazývaš to plačom, ale vedel by si keby to bolo na opak ... asi tak ti viem odpovedať.
Vieš čo ešte si poplac,dam ti servítok? Ani to nebudem citat lebo keď sa ti nezdá tento nonstop plac jak všetci škodia Barce normal tak už neviem ,Liga škodí,súdy škodia,Real škodí … všetci proti Barce len ona všetko robí dobre a ako treba . Vidíš iné top kluby čo furt placu a vyjadrujú sa na konkurentov? Lebo ja nie. Aby zachvilku vás top kluby nevolali nie FC Barcelona ale FC Plačcelona týmto tempom . Vidíš z Madridu vrchol vedenía plakať nad Barcou?Ukaz kde ? Posledné 2,3,4,5,10rokov? Tých palcov vedenia Barci len za poslednú dobu teda vidime požehnane,jak uplakané deti.Hovori sa že najprv si uprac pred vlastným prahom a potom ukazuj prstom na iných ale na niečo sa treba skratka vyhovoriť a zhodiť neúspech .ps tvoj koment som ani nečítal lebo to bude nadarmo debata…
Jdete si brecet na vlastni sracky vy zoufalci. Tak co sem lezetr kdyz vas tady nikdo nechce. Fasistickej klub bude barce rikat ze breci. Musel bych se kazdej den fivat do oci v zrcadle a presvedcivat se jakej ze jsem srac,fandit takovymu Francovo diteti. Hanba , zmizte vodsud a drzte huby , jdete si smrdet na madridsky stranky tam smrdite vsivhni , tady se nam chce jenom blejt z vasich vymyslu. Good bye fucking whiteshit.......mrknete se jak to vypadalo kdyz vas podporoval strejda Franco....a pak neco piste....fuj to je bahno.....
Vieš čo nápodobne po 2 vetách nechcem čítať madridistu na fan stránke Barci. Povedal som ti niečo. Ak sa tej pravdy tak bojíš, tak ti inak nepomôžem. Veď sa aj hovorí, že pravda sa najťažšie číta ... Arogancia bielych krys nemá hraníc. Vďaka takým ako ty som rád, že som sa nestal nejakou náhodnou chybou v detstve fanúšikov toho bieleho madridského odpadu. Veď chlapče ty si ani nevieš uvedomiť čo je plač pre pána Jána ... zbohom. Zbytočne budeš odpisovať lebo som pochopil, že som ťa mal ignorovať od začiatku.
Podľa mna má Laporta v zmluve že musí čo najviac plakať .. Skoda že neplače keď Realu uškodia čo bolo dosť krat a keď Barce naopak pomôžu .. Chvála bohu že nemame plačka vo vedení . Toto je Matov.c Barcelony.
Pre mna by mal mat muž vo vrcholovom vedení rešpekt a vyjadrovať sa diplomaticky ,nie nonstop plakať . Všetci mu škodia chudáčik ,treba mu dať servítok. Vlastne svet môže za všetko aj za to kde je Barca financne aj za to že skrz nej nechcú zmeniť pravidla FFP. Už by sa mal fakt zamysliet či sa takto vyjadruje na vrchole takej inštitúcie ako je Barca a sústrediť sa trosku viac na seba a svoj klub ,nie len na iných okolo ,potom to tak vyzerá .. A nič v zlom ale nevidím vrcholných predstaviteľov iných klubov furt plakať
Dúfam, že si tieto "situácie od rozhodcov" Laporta ukladá do záložiek a poprosím ich ukázať svetu keď bude niekto znova ukazovať somariny, že sme uplácali rozhodcov. Bastardi jedny čo to tvrdia a ničia veľké meno tohto skvelého klubu.
Mám to rospísať? 2016 finále s Atletami - Real gól z ofsajdu. 2017 dvojzápas s Bayernom asi najväčšia krádež v histórii LM a najhoršie že kontroverzie s vami pokračovali aj v zápase s Atletmi. 2018 osemfinále s PSG, finále s Juve a tou podivnou penaltou na konci ...
Ako bonus pridávam videozáznam: https://www.youtube.com/...
Prečo vždy počujem od madridistov obranu na tieto kontroverzie, že ostatný plačú, že cules plačú? Choď si s plačom do prdele. Myslíš, že lepšie je nehovoriť o tom? Že naše budúce generácie nemajú vedieť o týchto podvodoch? To čo nazývaš plač, ja nazývam spomínanie na nespravodlivosť. Tvrdíš, že nehľadáme chyby vo vlastných výkonoch, tak to si tu nebol posledné týždne. Ver tomu, že cules vedia byť veľmi kriticky až príliš keď je treba. Jasné, že sa cítime byť poškodzovaný. Dosť to súvisí aj s katalánskom a že sa chcú oddeliť. Takže ani nemôžeš popierať, že tam sú nejaké komplexy od Španielov a dôvody prečo škodiť Barcelone. Na čo myslíš slúži ten Negreira prípad. Dlho, dlho nič a zrazu vyjde niečo také na povrch až veľmi veľká náhoda. Celá táto šaškárna slúži na poškodzovanie klubu. Kto vie kto s tým začal, možno Tebas, ale Perez to len zhoršil a narušil vzťahy oboch klubov a pritom od Barci chcel pomoc so Superligou ...
Ako fanúšik Realu si ten pocit krádeže veľmi nezažil, tak jasné že to nechápeš a nazývaš to plačom, ale vedel by si keby to bolo na opak ... asi tak ti viem odpovedať.
Pre mna by mal mat muž vo vrcholovom vedení rešpekt a vyjadrovať sa diplomaticky ,nie nonstop plakať . Všetci mu škodia chudáčik ,treba mu dať servítok. Vlastne svet môže za všetko aj za to kde je Barca financne aj za to že skrz nej nechcú zmeniť pravidla FFP. Už by sa mal fakt zamysliet či sa takto vyjadruje na vrchole takej inštitúcie ako je Barca a sústrediť sa trosku viac na seba a svoj klub ,nie len na iných okolo ,potom to tak vyzerá .. A nič v zlom ale nevidím vrcholných predstaviteľov iných klubov furt plakať