Všetci vieme, že mu len zdvihuje cenu, pane prezidente Atletikuš. To je pravá tvár týchto vyjadrení. Bodaj by bol nejaký novinár frajer a spýtal sa ho na to. Pána prezidenta by asi zamrazilo by rozhovore keby to mal poprieť ...
Je to ich hráč, tak má právo sa vyjadrovať predsa. Rovnako majú právo si ho nechať, alebo predať niekam inam. Ešte aby nezmrazilo Teba, keď zase vydrbu s týmto prestupom,tak ako napríklad s Griezmanom
A prečo by to mal ich prezident poprieť ? Stačilo by keby dal odpoveď na úrovni že ak patrí v zápasoch Barcelony k najlepším hráčom tak môže patriť aj k najlepším na svete alebo čokoľvek podobne .....si myslím že prezident bude mať určitú úroveň toho ako odpovedať na takéto otázky
To je riešenie, nazvať nás Madristami. Prezident pochváli kvality svojho hráča na hosťovaní a Ty, jedine Ty, v tom vidíš problém. Pritom sám chvališ Felixa. Máš schyzu??
A sorry, netreba byť Madrista, stačí byť aj Slovanista, alebo z dediny aby si pochopil, že cenu hráča určuje ich výkon, scauti, trh a nie výrok prezidenta. 🫣
Napíšeš totálnu kravinu a potom sa sťažuješ na nás. Mi sme dvaja, ale máme 9 likov zatiaľ čo Ty (verný) jeden (asi svoj). Tu nejde o Madrid. To je o tvojich konšpiračných teóriách, ktoré akosi nikto nemá záujem podporiť a tak útočiš zo zúfalstva na nás a Madrid 😀 aj keď je reč o Felixovi a Atletik. (Ktorý je aj pre Real rival)
Kľudne môžem argumentovať, ale pri vás som sa naučil, že to nemá cenu. Na jednu stranu chválim váš vždy opačný pohľad na vec, ktorý vie byť niekedy konštruktívny, ale nie vždy. Proste tu sa snažíš chytiť na prvú vec čo ti vadí. Lajky si vieš kde strč prosím ťa decko s lajkami. Proste som povedal pravdu. Každý vie, že ho chváli aby mu zvýšil cenu, čo je na tom kravina prosím ťa? Ak to spochybníš, tak je to kravina, tak len skús, prosím. Toto sú hry mimo prestupák. Potrebuješ z hráča, ktorého chceš predať urobiť žiadaného hráča, navyšovať mu cenu aj mimo ihrisko, len ono to treba robiť aj trochu menej očividne, čo sa pánovi prezidentovi nedarí. Ak odhalia tvoju stratégiu, tak je to koniec hry, nech sa jedná o akúkoľvek hru. Vysvetli mi jednu vec, prečo tu vždy oksidujete. Ak sa ma spýtaš či mi tu vadíte, tak sakra že áno, tak hop na halamadrid madridista. Každý slušný inteligent pochopí, že madridista nemá čo robiť na stránke rivala Barci.
Pokiaľ bol Felix v Atletiku, tak ho nechválili a zrazu ak je v Barce, tak ho chváli, tak mi nehovor, že to nie je kvôli zvyšovaniu hodnoty. Len mi to nehovor ...
Dnes si podľa Teba Felix zvýšil hodnotu výrokom prezidenta, alebo gólom, ktorým rozhodol ??
Presne takto som to myslel ako sa to dnes ukázalo. Čo je na tomto mojom názore a konštatovaní Madridské?? Ja sa s Tebou normálne bavím a argumentujem a Ty len Madrid a Madrid... Prečo máš v sebe toľko nenávisti na každú reakciu? Ešte Ti odpoviem na otázku, v ATM ani v Chelsea nehral Felix dobre, zrejme preto ho nechvalili. Preto boli o ňom pochybností aj pred jeho príchodom sem. Mne bol sympatický herne už v Benfice. Som rád že sa mu darí. Dokonca vo FIFE si ho pravidelne kupujem nech hrám za akýkoľvek klub. Pointa je že cenu si zvyšuje sám a nie vyjadreniami prezidenta. To by bol prezident pekný debil keby kydal na svojho hráča... veď aj Xavi chváli Lewu a všetci vieme že prehnane.
Nejde o žiadnu nenávisť, len viem odhadnúť čo komu vadí a očividne ostatným cules ten komentár nevadil, len vám 2 madridistom. Proste si to bral veľmi osobne (mimo barcelonsky) a išiel si to útoku s tým "aby nezmrazilo Teba", takže sa tu so mnou nehraj. Nie si cules, takže jasne, že na niektoré veci reaguješ inak a to mi tu vadí.
Vieš čo mi vadí? Že to vyjadrenie bolo pozitívne na Felixa, ale je to rival, tak v tom automaticky vidíš zákernosť. A to mi už pripadá fanatické. ATM vždy komplikovalo prestupy a vydrbava. Iba som na to upozornil, aby sme tu s tým všetci radšej vopred rátali. A hneď ma ženieš do Madridu. Ale povedal som len pravdu. Žiaľ smutnú, ale pravdu. To je celé. Môj názor. ATM je zákerné a určite bude aj v tomto prípade. Ak sa to potvrdí, pôjdeš do Madridu aj Ty?? Lebo v takom prípade to bude vyznievať, že svojím presvedčením a vedomím čo si kto myslí, zavádzaš ostatných cules, ktorý môžu ostať nakoniec sklamaný z toho ako to môže ešte skončiť.
Bleskovky
9 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
A sorry, netreba byť Madrista, stačí byť aj Slovanista, alebo z dediny aby si pochopil, že cenu hráča určuje ich výkon, scauti, trh a nie výrok prezidenta. 🫣
Napíšeš totálnu kravinu a potom sa sťažuješ na nás. Mi sme dvaja, ale máme 9 likov zatiaľ čo Ty (verný) jeden (asi svoj). Tu nejde o Madrid. To je o tvojich konšpiračných teóriách, ktoré akosi nikto nemá záujem podporiť a tak útočiš zo zúfalstva na nás a Madrid 😀 aj keď je reč o Felixovi a Atletik. (Ktorý je aj pre Real rival)
Presne takto som to myslel ako sa to dnes ukázalo. Čo je na tomto mojom názore a konštatovaní Madridské?? Ja sa s Tebou normálne bavím a argumentujem a Ty len Madrid a Madrid... Prečo máš v sebe toľko nenávisti na každú reakciu? Ešte Ti odpoviem na otázku, v ATM ani v Chelsea nehral Felix dobre, zrejme preto ho nechvalili. Preto boli o ňom pochybností aj pred jeho príchodom sem. Mne bol sympatický herne už v Benfice. Som rád že sa mu darí. Dokonca vo FIFE si ho pravidelne kupujem nech hrám za akýkoľvek klub. Pointa je že cenu si zvyšuje sám a nie vyjadreniami prezidenta. To by bol prezident pekný debil keby kydal na svojho hráča... veď aj Xavi chváli Lewu a všetci vieme že prehnane.