To ani on podľa mňa. Je čas Atleti zatlačiť do kúta rovnako ako to urobili oni s nami minimálne v prípade Griezmanna. Kupovali sme za 100, predali za 20. Oni Felixa kupovali za 100, tak treba to zraziť na minimum, tiež ideálne na 20-30.
Ak by sa vratil tak Jimenez s Kokem by ho znasilnili v sprche a nasledne by sa sam obesil na teplakovej bunde :-D JOKE (pre zbehlych v Slovenskej politike)
Atleti ho budu musiet predat alebo poslat na hostovanie nakolko nechat si ho v satni po jeho vyhlaseniach a oslave golu proti nim nemozu. Plus mat trucujuceho hraca s obrovskym platom nie je vyhra ani pre samotny klub.
Pred stadionom by sa na protest palili Felixove dresy a v satni by na protest podpalili samotneho Felixa :-D
Ja dúfam, že budú nútení ho pustiť za toľko, koľko budeme ochotní dať. Pokial viem, Atletico ma tiež trable s peniazmi + Felix sám seba odsúdil v ich očiach. Myslím si, že nepríde k nám len v prípade, žeby nás niekto výrazne preplatil, čo pri aktuálnej Felixovej reputácií po hosťovaní v Chelsea a celkovom posobení v Atleticu nie je moc pravdepodobné, tzn podla mna nikto za neho nevysolí 60+.
Lenze on nema obrovsky plat. On si ho vyrazne znizil takze Atletico nemusi predavat. U nas mal Griezmann 45M v hrubom, to by bol aktualne suverenne najlepsie plateny hrac timu.
Normálne som si musel založiť účet, pretože ten článok znie ako keby ho písal malý Jožko na základnej škole. :D
1. Len hlupák zverejní svoje vyjednávacie plány pred vyjednávaním. To sa akože Atlético nepripraví?
2. Podmienky hosťovania Griezmanna boli úplne iné než Joaa, takže nie je možné uplatniť ten istý postup.
3. Čo ak Joao odmietne hrať za Atlético? Ha! Atlético je v kúte a musí ho predať "zadarmo"! Nie, nemusí. Hodia ho na tribúnu, kde si môže posedieť do roku 2027. Myslíte, že Joao tak miluje Barcu, že by pri tomto scenári neušiel radšej do Premier League?
S ohľadom na to, že množstvo prestupov sa udeje hodinu pred koncom prestupového obdobia, tak absolútne nechcem špekulovať, kto by ho o pol roka mohol kúpiť.
On sám nikam nepôjde. Guardiola ho nepotrebuje , Liverpool kúpil Szoboslaia , do Tottenhamu nepôjde a do Chelsea sa taktiež nevráti. On robí všetko možné aj nemožné aby ostal u nás stoj čo stoj. Tri roky po sebe paberkoval , prišiel k nám a okamžite vidieť aj na výkonoch, že mal dôjsť hneď v roku 2019 miesto Griezza. Ja som už vtedy tvrdil, že ten chlapec sa narodil aby hral v Barcelone. A tak to proste je .
Nevieš či sa niekto nezraní, nestratí formu, atď. Zároveň to je Joao robí maximum je jasné, ale stále to nemusí nič znamenať. A to, že sa narodil pre Barcelonu, nuž súhlas, bohužiaľ Barca si rozbila financie na nákupoch hráčov, ktorí sa pre Barcelonu nenarodili. A to nie je problém Atlética, aby muselo znižovať cenu
A Atlético je na tom finančne tak dobre, že si môžu dovoliť nechať sedieť Felixa na tribune do 2027? Keď Griezmann hrával 30 minút, aby ušetrili 20 mil? To mi nevychádza.
Určite si to môže dovoliť viac, než si to môže dovoliť Felix, ktorý by prakticky pochoval kariéru. Je jasné, že nebude sedieť na tribúne do 2027. Ale pri vyjednávaní by šlo o to, kto by skôr cukol a viac tromfov má za mňa Atlético. Zároveň situácia je o niečo iná ako pred rokom, už len pre financie, ktoré Atlético získa z ligy majstrov.
Tak ho posadia na rok na tribúnu a o dva roky bude mať hodnotu 10M takže kto je vo výhode?Samozrejme že my. A Atletiko si to určite uvedomuje nemyslím si že to bude 20M je mladý ale 30-40M sa dohodneme s nimi na 100%. Otázka je či tie peniaze budeme mať. Nemôžu si dovoliť dať za hráča 120M a ešte ho nechať 3 roky na tribúne čo bude ďalších 60M. Takto ušetria na plate a budú mať aspoň niečo z neho keď to nevyšlo.
Ak ho posadia na tribúnu, tak do mesiaca sa ospravedlní Simeonemu a je v základe Atlética. Navyše si výrazne znížil plat, aby mohol ísť do Barcelony, takže tie náklady nie sú až také hrozné. 30-40M je výsmech, to sa nikdy nestane.
Je to tvoj názor neberiem ti ho. Ale podľa mňa je výsmech to že sa ospravelní Simeonemu. Nikto v klube už nedovolí aby nosil ich dres. Toto všetko záleží na Joaovi. Jedine čo sa môže stať že vybabre aj s nami a podpíše iný klub za lepšie peniaze. Hráč ktorý odišiel ďalšiu sezónu na hosťovanie z klubu v ktorom sedel na lavičke si nemôžu pýtať veľa je to ich chyba že zaňho zaplatili výkupnú. Ale dúfam že budem mať pravdu ja😁. Naozaj nám zapadol dobre do tímu snáď mu to vydrží a začne strieľať aj viac gólov lebo vplyv na hru má super.
Pamätám si ako všetci nadávali na Griezmanna, dnes je to najväčší miláčik tímu. Netreba tieto výlevy brať vážne, v konečnom dôsledku sa to vždy vyrieši pragmaticky
Jedno je isté, Barca za neho žiadnu pálku nechce a ani nemôže poslať. Felix podľa všetkého v Atléticu zostať tiež nechce. Takže jediná vaša šanca ako na ňom zarobiť väčšie peniaze je ponuka iného klubu, ktorá bohvie či príde. Nebol by som si taký istý vašou situáciou.
Tak samozrejme, Atléticu by veľmi pomohlo, ak by mal záujem aj niekto iný, ideálne bohatý - City, PSG, Newcastle... Ak bude mať záujem len Barca, tak je ťažké z toho vytrieskať poriadne peniaze. Ak by ale Barca tlačila jeho cenu na 30M, tak záujemcov bude požehnane a cena zas vystrelí. Samozrejme nikto neočakáva, že Joaa niekto kúpi za 120M, to už aj vedenie Atlética hovorí o 60-80M, čo je za mňa veľmi reálna a férová cena za Joaa.
Tak asi som už nakazený z toho, že Barca za čo predáva. My hráča, ktorého 2 roky posielame po hosťovaniach a nedarilo sa mu u nás, bežne predávame za 10-20 mil. A to sme ešte radi, že ho niekto kúpil (napr. Coutinho).
Živote nikto okrem saudov nedá za felixa 80M 😆. prečo by to robili keď má hodnotu 50M a nechce v klube ostať. Môže sa Atletiko aj na hlavu postaviť keď Felix povie že chce ísť iba do Barcelony. Môže dôjsť aj Newcastle a dajú 60 ale keď Felix povie iba Barca tak bude dobré Atletiku aj 40 uvidíš. Neexistuje že tímy sa budú prispôsobovať atlétom za to že chudáčikovia došli a zaplatili 120mega majú smolu. Budú radi keď dostanú aspoň tú jeho tržnú hodnotu.
Nebudem ti už oponovať, argumenty som tu už písal a očividne si pochopil tak tretine tých argumentov. Navyše tým že zaplatili 120M tu nikto neargumentoval, tak absolútne nechápem o čom točíš
Bleskovky
9 dní
Yamal najlepším hráčom zápasu proti Deportivu Alavés
Pred stadionom by sa na protest palili Felixove dresy a v satni by na protest podpalili samotneho Felixa :-D
1. Len hlupák zverejní svoje vyjednávacie plány pred vyjednávaním. To sa akože Atlético nepripraví?
2. Podmienky hosťovania Griezmanna boli úplne iné než Joaa, takže nie je možné uplatniť ten istý postup.
3. Čo ak Joao odmietne hrať za Atlético? Ha! Atlético je v kúte a musí ho predať "zadarmo"! Nie, nemusí. Hodia ho na tribúnu, kde si môže posedieť do roku 2027. Myslíte, že Joao tak miluje Barcu, že by pri tomto scenári neušiel radšej do Premier League?