Mimochodem kdo sleduje více béčko, tak jak se vám jeví Mamadou Mbacka, který u nás hostuje z Los Angeles FC? Má 21 let, v dresu Los Angeles FC odehrál 42 utkání, má za sebou hostování ve Villarrealu, kde nastupoval pravidelně za béčko (druhá liga) a dokonce si připsal i 2 starty za áčko.
Není nějak extra vysoký, přesto dominuje ve vzduchu, díky skvělému výskoku je dominantní ve vzdušných soubojích, zároveň je atleticky skvěle vybaven. Jako všichni stopeři Barça Atlétic je i technicky nadaný. Narozdíl od Fayeho na mě působí koncentrovaněji a vyspěleji. Přesto jsou v jeho hře vidět nedostatky.
Barça Atlétic má nadané střední obránce - Cubarsí, Faye, Mbacke, Sergi Domínguez, ale nikdo mi zatím nepřijde připraven na dynamiku prvního týmu.
K Fayemu:
Přijde mi to díky skvělým výsledkům béčka nafouklý, ještě k tomu, když v něm vidí podobu Araúja. Skvělý talent, ale je do práce.
Barça Atlétic má nadané střední obránce - Cubarsí, Faye, Mbacke, Sergi Domínguez, ale nikdo mi zatím nepřijde připraven na dynamiku prvního týmu.
K Fayemu:
Přijde mi to díky skvělým výsledkům béčka nafouklý, ještě k tomu, když v něm vidí podobu Araúja. Skvělý talent, ale je do práce.