Nie, ďakujeme za záujem, dovi dopo. Mne to príde tak ako že sa Bayern snaží získať dlhodobo kvalitných stopérov, veď za posledné obdobie ich nakúpili neúrekom, Upamecano, de Ligt, Min-jae Kim a popredávali Pavarda a Hernandeza a stále im nie je dosť. Ešta viac ma zaujíma kde na to berú peniaze keď nedávno dali balík na Kanea. Taký nešetrný Bayern čo utráca pravidelne veľké peniaze nespoznávam ...
Som si vedomý Araujovych zranení, ale aj by som ho nepredával. Araujo ma niečo viac, čo nemajú mnohý kvalitný stopéri po celom svete vrátane aj našich Koundeho, Christensena. Jeho predaj by sme ľutovali, to viem naisto.
rozdiel je, ze Bayern peniaze da, ale ti hraci sa tam chytia, my zaplatime balik a o rok toho hraca predavame za 30%. byern ma skvelu platovu politiku, a evidentne vie hospodarit. cisty priklad pre barcu ako to robit. keby sme hospodarili ako oni, tak kazdy rok by sme mohli utratit 150 milionov za top hraca ako napr. Haaland
Počkaj počkaj . Bayern síce hospodáril rozumne ale je tu jeden veľký rozdiel. V Bayerne má 50% aj skupina Audi a majú exkluzívnu zmluvu s Allianz. 2013,14,15 boli v obrovskej strate a v tejto dobe do nich Audi s Allianzom naliali kopec prachov aby sa nedostali do problémov. Toto sa Barcelone stať nemôže keďže nemá spoluvlastníka ktorý v prípade problému môže do klubu vložiť prachy a okamžite ozdraviť financie. Netvrdím , že to robia zle ,ale aj oni mali problém a vyriešil ho spolumajiteľ. Barca by teoreticky mohla byť najzdravším klubom sveta ak by Ineos odkúpil tých 30 či koľko % ktoré núkali v lete Laportovi za 4 MLD Eur.
Mikimi a co mají dělat podle tebe jiného,když většinu obránců mají zraněných,navíc se jim vymstil odchod pavarda do interu....za mě to je úplně logický řešení, že schaneji obránce v jejich situaci
Prestup Kane si Bayern zaplatil odchodom svojich hráčov, keďže môže hospodáriť 1:1. Predali Gravenbercheho za 40M, Pavarda za 30M, Maneho za 30M, Sabitzer za 19M. To je viacej ako 100M v zisku, čo dali za Kane.
ešte som zabudol Hernandeza do PSG za 45M, Sommer Yann za 6,8M. Do Bayernu šiel Min-Jae Kim za 50M. Čo je celkovo pozitívna finančná bilancia pre Bayern.
Som si vedomý Araujovych zranení, ale aj by som ho nepredával. Araujo ma niečo viac, čo nemajú mnohý kvalitný stopéri po celom svete vrátane aj našich Koundeho, Christensena. Jeho predaj by sme ľutovali, to viem naisto.