To snáď asi neje ani pravda čo ten pre niektorých jediný spasiteľ Barci dokáže vypiť. Asi každý sme pozerali iný zápas a počíta strely ako priami kop od Raphinhi tak ďakujem.On nie je spasiteľ ale hrobar Barcelony.Rozdiel bol v tom že ak Girona získala loptu tak nasledoval rýchly protiútok, ale naši záložníci po získaní lopty majú zakázané rýchle rozohrať tak stále hrajeme iba hádzanú.Laporta môže ešte rozpredať aktíva klubu a televízne práva na ďalších 100 rokov do predu a kúpiť Xavimu Haalanda s Mbappem a po mesiaci z nich Xavi spraví nepoužiteľných hráčov.Každy hráč ktorý prišiel ako posila isiet pri ňom s výkonnosťou dole.
Xavi stratil súdnosť, ak ju vôbec mal. Vždy to isté - sme vynikajúci len máme smolu. Tak som zalovil v pamäti, ako si z neho ako z hráča vystrelili, lebo vždy sa vyhováral na trávnik. Zatiaľ ešte požíva protekciu, ale už je toho dosť. Nenapadlo ho, ako je možné, že viac bojujú a behajú hráči Girony, ktorí hrajú tak za pätinu príjmu nášich multimilionárov? Treba prestať robiť trénerov z katalancov či takých čo v Barci hrali a hovoriť o DNA. Treba úspešného trénera aby rozbil tú našu hádzanú.
Frenkie de Jong povie, že ide o ťažkú prehru a hrali sme zle a Xavi je spokojný s hrou, akurát sme nedali góly. Škandál . Ak to tak vidí, tak je čas odísť. Stále žije z vlaňajšieho titulu.
Tím je v prestavbe, toto je realita ? Zase raz pekne 💩💩 pri všetkej úcte k Girone ale stále je to “len” Girona ktorá by nemala tímu ako Barcelona robiť veľké problémy, nehovorím že ich majú rozbiť 5:0 ale vyhrať by mali určite. Celu jesen tie iste reči a neviem ako vy ale ja nevidím žiadny náznak ku zlepšeniu. Xavi ako keby chcel hrať stále to čo je už mŕtve alebo žeby iný štýl hrať nevie ? V tom prípade treba uvažovať o zmene trénera a čo najskôr
Ak by Girona nemala robiť problém Barci, tak včerajší výkon by musel byť na Gironu výkon z ríši snov! Včera Girona ukázala ako sa hrá dnešný, moderný futbal............a ten stačil v pohode na nemodernú hru Barcelony! Je čas na zmenu, pretože Xavi nie je ten pravý tréner pre zmenu hry Barcelone!
Ono keď ťa len počujú,tak je dobre,ono ťa i dourażaju niekedy,ako mna, keď vsom napisal ako prvý tu,ze xavi nema nato byť trenerom barcelony asi pred rokom a pol,tinidti, čo ma urážali,dnes vyháňajú xaviho vo
Milý tunno, asi si to zle pamätáš, pretože moje komenty ohľadne zálohy Barci boli v čase, keď aj tebe podobní, možno i ty, ste chceli silou mocou predať FDJ do ManU! Už vtedy som tvrdil, že stred poľa bez FDJ bude oslabený........a to tvrdím i dnes! A k tomu Busimu len toľko, vieš si prestaviť Busiho pri tom rýchlom futbale, ktorý hrajú súperi ak hrajú na Barce ako by vypadal Busi? Možno ako si ho ty nazval, ako "slimák"...........
Mily Jergus, ja som bol za odchod FDJ pretoze v tom case 3 roky paberkoval a nahradil by ho Bernardo Silva, ktory patri aj teraz stabilne k najlepsim zaloznikom na svete. To, ako by vyzerala zaloha s Busim teraz, je od teba velmi zufaly pokus bez kvapky sudnosti.
Jergus pre tvoju informaciu, minulu sezonu sme mali po 16tich kolach 6 inkasovanych golov, teraz 20. To ti vravim pre pripad, keby si mal zaujem nakuknut do reality.
Napr. takú že Klopp dokazuje hrať pekný a efektívny futbal aj keď mu odišlo DMko presne jak nám a nedostal žiadne z tých čo žiadal ( Lavia, Caicedo ). Vyhovárate sa na odchod jedného hráča, pritom hlavný problém je neschopnosť Xaviho. Klopp dokazuje že to ide aj za takých podmienok.
Klub sa viaze na svoju identitu, co ty od smartfona na Slovensku nedokazes a ani sa nepokusas pochopit. Vravel som to dlhodobo, ze Busquets je nasim najnenahraditelnejsim hracom a vy ste tvrdili opak, dokonca si chcel jeho odchod uz v januari, vdaka comu by sme neziskali ani ligovy titul. Teraz to mozes sledovat v praxi. Keby predlzil, a v jeho odchode hrali rolu aj dementni fanusici (Xavi to raz naznacil medzi riadkami) popri tych posilach co prisli hrali by sme krasny futbal, a kludne by sme mohli aj rotovat, konecne mame počty pouzitelnych hracov tak akurat.
No tak teraz keď nepríde nový Busquets podme kazdu sezónu mat ako priechodnú, každú sezónu kupovať nové DM kvôli identite klubu a impotencii trénera prispôsobiť hru tomu co má k dispozícii a prace s hráčmi. Geniálne riešenie.
Dovolit si mohol len Oriola, aj ked pred sezonou upozornoval ze svetové DM je maximalna priorita. Hrame to, na čo mame s vynimkou efektivity. S vypadkom Busquetsa sa nedokazal v Barcelone vysporiadat ziaden z predchadzajucich trenerov aj s ovela silnejsimi kadrami, takze kritika je prehnana. Cruyff raz povedal, ze ludia budu sokovaní z hry Barcy po odchode Busquetsa. Vy si tu mozete strielat lubovolne mena a tvarit sa dolezito, ale casto aj top treneri(aj ktorych spominate) pohoria v kluboch/repre najma ked chybaju financie, nie to este v tak komplikovanom klube ako je Barca.
Takéto zmýšľanie treba z klubu odstrániť čím skôr, preto som tu od začiatku nechcel Xaviho, lebo zmýšľa podobne. Barcelona v minulosti fungovala a vyhrávala aj bez Busquetsa, rovnako ako iné kluby ktoré dokážu hrať kvalitný futbal.
Áno, určite by nadávali, hlavne keby sa to ukázalo ako dobré riešenie. Tak moc to prežívajú a fandia Xavimu že proti AtM čo bol jeden z najdôležitejších zápasov túto sezónu bol poloprázdny Montjuic ktorý ma 60% kapacitu Camp Nou. Že keď odchádzal Messi alebo Barto robil bordel v klube tak na "protestoch" bolo ešte menej ľudí než na bežnom výjazde fanúšikov PL.
Tieto jeho komentáre po zápase ma už začínajú pekne vytáčať... Normálne ich asi prestanem čítať lebo vkuse je to len to isté. Nebol to zlý zápas? Bol to otrasný zápas. Výsledky mužstva a hra nestoja za nič. Vedenie by sa už malo zobudiť a urobiť rázny krok.
Este 1 vec by som skomentoval. Nepripada vam, ze Xaviho zaujimaju len nase utocne schopnosti? Vsetko obetuje kvoli tomu (z taktickeho hladiska), bez ohladu na to, ze dostavame mnozstvo golov? Lebo to nase defenzivne fiasko uplne bije do oci, a Xavi to zrejme chce riesit len "efektivitou". Nieco ako "nevadi, ze nasa obrana ani poriadne neexistovala, mali sme dat viac golov."
mám strach, že nejde o rekonštrukciu, ale deštrukciu -- mužstvu chýba akákoľvek koncepcia -- slimačí prechod do útoku (ako rýchlo vyrážala girona!) -- záloha vôbec nebráni, priestor medzi šestnástkou a jedenástkou je celkom prázdny -- hráči, ktorí sa na začiatku uchytia, v priebehu týždňov upadajú do priemeru až podpriemeru -- niekdajšie opory sa strácajú -- pedri, baulde, kounde -- po krídlach hrajú len obranci a felix, rapinha prihráva dozadu, pedri sa bojí vystreliť, de jong nestrieľa vôbec, gundo netrafí bránu ani z kroka (výnimka -- včerajší gól), krajní obrancovia bránia z obrovského odstupu -- to nie je iba individuálna činnosť, to je absencia koncepcie -- presuny hráčov na posty, ktoré im nesedia -- zlý koučing, striedanie hráčov, ktorí čo-to hrajú, nestriedanie tých, čo nehrajú vôbec nič, a potom prázdne táraniny na tlačovkách, ktoré hovoria o tom, že tréner si nič z toho, čo sa na ihrisku deje, ani len nevšimol
Rambla velice si to vystihl, myslím,že tohle už musí vidět každý, zápas od zápasu je to víc a víc do oči bijící 🤦 proto také je tak snadné se na naši hru připravit a pak nás obrat. Xavi nemá žádný plán B a pokud má,pak je to posílání hráčů na pozice kde nikdy nehráli a kde si navzájem překáží. Začínám si myslet, že je to vážně ten nejslabší trenér kterého jsme kdy měli. ( I když jsem tyhle slova dříve fuckoval 🤦 )
Xavi a jeho ďalšia tlačovka plná sraciek a bludnych reči kluby vo výstavbe stávajú na mladých talentovaných hráčoch a neminaju peniaze ktoré nemajú na to aby ťahali do klubu dinosaurov po zenite xavi ako tréner je hlboký priemer nevie sa na taktiku súperov absolútne adaptovať a hrať vie len tú jedinú plichtu čo si pamätá spred 10 rokov ktorá nefunguje a kazdy ju má prečítanú
za posledných desať rokov sa cez barcelonu premlelo toľko beznádejných futbalistov, až z toho prechádza zrak -- prišli, sklamali, a bol problém zbaviť sa ich
Kondicia
A bojovnost.
Prislo mi ze hraci isli na pol plynu.
Balde a Cancelo na tom istom kridle vedla seba ??!!
Lewa z formy hra do konca ?
Prehravame a mame 3 utocnikov na ihrisku ?
Striedania stale to iste. Nato sa lahko pripravis
Xavi a jeho výstavba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 To ako naša vláda a diaľnice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
On normálne tím svojím klamstvám verí a verí že mu veri aj hráčmi a fanúšikovia🤣🤣🤣🤣
XAVI kukaj na Emeryho čo dokazuje s Aston Villou 🤣 Ty by si si ani neškrtol a už by si letel nazad lietadlom do Španielska 🤣 Tam keby si povedal že je tým vo výstavbe namieste ťa vyhodia a fanúšikovia zožerú.
A bojovnost.
Prislo mi ze hraci isli na pol plynu.
Balde a Cancelo na tom istom kridle vedla seba ??!!
Lewa z formy hra do konca ?
Prehravame a mame 3 utocnikov na ihrisku ?
Striedania stale to iste. Nato sa lahko pripravis
On normálne tím svojím klamstvám verí a verí že mu veri aj hráčmi a fanúšikovia🤣🤣🤣🤣
XAVI kukaj na Emeryho čo dokazuje s Aston Villou 🤣 Ty by si si ani neškrtol a už by si letel nazad lietadlom do Španielska 🤣 Tam keby si povedal že je tým vo výstavbe namieste ťa vyhodia a fanúšikovia zožerú.