Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-11 06:33:18
Nulový jištění v zadu to je styl Xavi (například první gol)
2023-12-11 07:05:51
Dlho som si myslel ze xavi ukaze ze na to ma. Po dnesnom zapase pa presvedcil o opaku. Potrebujeme noveho trenera, co bude hrat MODERNY futbal
2023-12-11 07:16:12
Nevravel som vcera?... Zase tie dristy...
mito669 Premium
2023-12-11 07:36:54
Tím je v prestavbe, toto je realita ? Zase raz pekne 💩💩 pri všetkej úcte k Girone ale stále je to “len” Girona ktorá by nemala tímu ako Barcelona robiť veľké problémy, nehovorím že ich majú rozbiť 5:0 ale vyhrať by mali určite. Celu jesen tie iste reči a neviem ako vy ale ja nevidím žiadny náznak ku zlepšeniu. Xavi ako keby chcel hrať stále to čo je už mŕtve alebo žeby iný štýl hrať nevie ? V tom prípade treba uvažovať o zmene trénera a čo najskôr
pedo Premium
2023-12-11 08:35:01
Som veľmi zvedavý na hodnotenie, to zas budú prekvapka
2023-12-11 08:42:19
Klub opustil 35rocny zaloznik "slimak" a pressing Barcelony sa rozpadol jak domcek z karat.
2023-12-11 08:55:34
Tieto jeho komentáre po zápase ma už začínajú pekne vytáčať... Normálne ich asi prestanem čítať lebo vkuse je to len to isté. Nebol to zlý zápas? Bol to otrasný zápas. Výsledky mužstva a hra nestoja za nič. Vedenie by sa už malo zobudiť a urobiť rázny krok.
2023-12-11 10:01:41
Ja súhlasím s tým, že sme vôbec nehrali zle. Lenže to je vlastne o dosť horšia správa. Prehráme zápas, aj keď na svoje pomery hráme celkom ok.
2023-12-11 10:29:09
Este 1 vec by som skomentoval. Nepripada vam, ze Xaviho zaujimaju len nase utocne schopnosti? Vsetko obetuje kvoli tomu (z taktickeho hladiska), bez ohladu na to, ze dostavame mnozstvo golov? Lebo to nase defenzivne fiasko uplne bije do oci, a Xavi to zrejme chce riesit len "efektivitou". Nieco ako "nevadi, ze nasa obrana ani poriadne neexistovala, mali sme dat viac golov."
2023-12-11 10:44:52
mám strach, že nejde o rekonštrukciu, ale deštrukciu -- mužstvu chýba akákoľvek koncepcia -- slimačí prechod do útoku (ako rýchlo vyrážala girona!) -- záloha vôbec nebráni, priestor medzi šestnástkou a jedenástkou je celkom prázdny -- hráči, ktorí sa na začiatku uchytia, v priebehu týždňov upadajú do priemeru až podpriemeru -- niekdajšie opory sa strácajú -- pedri, baulde, kounde -- po krídlach hrajú len obranci a felix, rapinha prihráva dozadu, pedri sa bojí vystreliť, de jong nestrieľa vôbec, gundo netrafí bránu ani z kroka (výnimka -- včerajší gól), krajní obrancovia bránia z obrovského odstupu -- to nie je iba individuálna činnosť, to je absencia koncepcie -- presuny hráčov na posty, ktoré im nesedia -- zlý koučing, striedanie hráčov, ktorí čo-to hrajú, nestriedanie tých, čo nehrajú vôbec nič, a potom prázdne táraniny na tlačovkách, ktoré hovoria o tom, že tréner si nič z toho, čo sa na ihrisku deje, ani len nevšimol
2023-12-11 12:02:02
Xavi a jeho ďalšia tlačovka plná sraciek a bludnych reči kluby vo výstavbe stávajú na mladých talentovaných hráčoch a neminaju peniaze ktoré nemajú na to aby ťahali do klubu dinosaurov po zenite xavi ako tréner je hlboký priemer nevie sa na taktiku súperov absolútne adaptovať a hrať vie len tú jedinú plichtu čo si pamätá spred 10 rokov ktorá nefunguje a kazdy ju má prečítanú
2023-12-11 13:38:57
Kondicia
A bojovnost.
Prislo mi ze hraci isli na pol plynu.
Balde a Cancelo na tom istom kridle vedla seba ??!!
Lewa z formy hra do konca ?
Prehravame a mame 3 utocnikov na ihrisku ?
Striedania stale to iste. Nato sa lahko pripravis
2023-12-11 13:57:42
Xavi a jeho výstavba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 To ako naša vláda a diaľnice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
On normálne tím svojím klamstvám verí a verí že mu veri aj hráčmi a fanúšikovia🤣🤣🤣🤣
XAVI kukaj na Emeryho čo dokazuje s Aston Villou 🤣 Ty by si si ani neškrtol a už by si letel nazad lietadlom do Španielska 🤣 Tam keby si povedal že je tým vo výstavbe namieste ťa vyhodia a fanúšikovia zožerú.
2023-12-11 21:29:51
Krok spat krok od hrania na drzanie lopty zacat trenovat nejaky iny styl proste zmenit nieco velke ako napriklad nas styl hry