Presne ako som písal k hodnoteniu najlepšie versus najhoršie. Všetci hrali relatívne dobre podľa hodnotenia “expertov”. Všetkým by som dal tak maximálne 4. Je to otras
Lenže práve to je náš problém veľmi často. Všetci hrajú priemerne, nie veľmi zle, ani veľmi dobre. Potrebovali by sme, aby aspoň traja či štyria hráči zahrali nadpriemer.
Gundogan 7,4 :)
Ty si videl ten zapas? Nedat gol,dam mu 2,8. Ved bol vsade neskoro,kazil prihravky,prehraval suboje a rychlostne je vybaveny,akoby tahal za sebou karavan so starozitnostami.
Snadhladom: tak asi si nesledoval zápas ty. Gundo naopak se pořád snažil něco vymyslet. Je jasné, že přitom občas ztratí i balón. To se stává i Messimu
Mně se včera Gundo taky moc nelíbil... Sice měl hodně střel, ale dvě tutovky zazdil a 6x vystřelil úplně zbytečně a byla to spíš malá domů než střela. Tohle bych mu do plusu asi nepočítal. Přihrávek má spousty, ale že by byla nějaká průniková nebo do šance - to taky žádná nebyla. Bránil velice špatně a chyběla mu strašně dynamika. Takže v čem je vlastně dobrej tedy ???? Že posouvá míč od jednoho stojícího k druhému???
V čem byl včera vlastně dobrej? Třeba v tom, že jako záložník udělal víc než neschopní útočníci. Že se pořád snažil něco ze zápasem udělat a tlačil se do útoku. Jediný hráč, který se aspoň snažil střílet. Když jsem viděl takového Rapfinhu, který kopnul trestňák místo Lewandowskeho, tak jsem to chtěl radši vypnout. Co je tohle za parta hráčů, kteří se neumí ani domluvit, to fakt nechápu.
Já teda nevím no, ale ta záloha teda hrozně propadala v soubojích a po ztrátě míče se to hned valilo na naší bránu + byly hrozné mezery mezi obranou a záložní řadou, kde si hráči Girony v klidu probírali míče.
mas pravdu, vidime to ale Xavi nechce, a dodal by som este, ze nechapem to nedostupovanie k hracom, a velmi lahko si vytvotrili sancu aj zo stoja ked lopta nebola v pohybe a je to uz x ti zapas, kedy Barcelona pomaha super k golu, a potom to vyzera tak ze kto neda Barcelone gol v prvom polcase tak by nemal hrat La LIgu :l
Raphinha 6???😂 lebo centroval po com padol gol?🤣🤣 uplne slabucky klucka ziadna dribling nijaky a tie jeho strely bud to ledva dojde alebo trafi 68 rad na tribune no hroza
+ 2x ho zradila "lopta" :D Pena ma minus za rozohravku a utocnik Raphina mohol ist 2 x sam na branu!!!je katastrofalny, dalsi nakup na zaklade YT videa
Ty si videl ten zapas? Nedat gol,dam mu 2,8. Ved bol vsade neskoro,kazil prihravky,prehraval suboje a rychlostne je vybaveny,akoby tahal za sebou karavan so starozitnostami.