Trochu sudnosti. V poharovej Europe, kde timy proti Barce nehrali taky beton ako v Lalige s Busquetsom na ihrisku tim inkasoval 11 golov v 5 zapasoch a expresne rychlo sa porucal. V pohari Real nasekal Barce 4 kusy, opat s Busquetsom na ihrisku.
V tejto sezone ma barca este lepsie statistiky co sa tyka poctu vyhranych subojov a podobne. Rozdiel je, ze kym v minulej sezone protivnici palili aj nemozne (7x vykopnuta lopta z brankovej ciary), Barcelona haluzila jednogolove vyhry a Real s Atleticom si vybrali slabsiu sezonu, tak teraz to protivnikom pada.
Zaujimave je ze na začiatku minulej sezóny som napisal,ze busquetsa vyzenu ako prasiveho psa za celoživotnu robotu pre barcelonu a sochu stavaju lewandowskemu ze nas dotiahol do osemfinale európskej ligy,niektori tu sa išli po....ť
preboha, ty si naozaj nevidel, že busquets, vzhľadom aj na vek, už nestíhal? ak mal priestor a čas, vedel prihrať, vytvoriť šancu, ale kto mu už v dnešnom futbale čas a priestor dá? ťahal za dres, skopával, vždy, keď nestíhal... tridsaťšesťročný hráč, a týka sa to aj lewu, budúcnosť nevytvorí -- zásluhy mu brať netreba, patril k najväčším postavám barcelonskej histórie
peterkrizan, fakt by si este chcel bussyho v barce?? a k tomu v com ma barca problem..el classico sa prehralo vdaka nepremenenym sanciam, takisto s gironou.
V tejto sezone ma barca este lepsie statistiky co sa tyka poctu vyhranych subojov a podobne. Rozdiel je, ze kym v minulej sezone protivnici palili aj nemozne (7x vykopnuta lopta z brankovej ciary), Barcelona haluzila jednogolove vyhry a Real s Atleticom si vybrali slabsiu sezonu, tak teraz to protivnikom pada.