kazdy bude lepsi ako Raphinha, ten je parodia na kridelnika, nema sebavedomie a ani hru 1 na 1. Sedel by mu akykolvek klub, kde sa hra na brejky, vobec to nie je tvorca hry a nema ani individualne schopnosti. Dembele bol 5x lepsi aj keby hral len s 1 nohou, pustili sme darmozraca prec, no nahradu sme nemali.
Suhlas. Dembeleho som nikdy nemal rad a tesim sa ze odisiel, ale Raphinha je jeho slaby odvar. Dembele aspon vedel ujst, 1:1 a vytvoril nejaku sancu. Raphinha nahrava iba dozadu, alebo centruje do uzemia nikoho.
Na Raphinhovi mi vadí, že ten borec je permanentně nasraný. Během hry jsem ho neviděl ani jednou udělat nějakou pozitivní reakci, neustále zamračený, nespokojený. Včera i Lewovi sebral míč z primaku bez problému a jeho reakce ve stylu "však co" mluvila za vše. Snaha se mu nedá upřít, ale co je moc, to je moc. Tohle už je spíše křeč.
Pretože naňho nikto neskríkne a nepovie mu- buď budeš hrať poriadne alebo nebudeš hrať vôbec . Každý si robí čo chce a takto to potom vyzerá🤣 Myslím že na jeho strane by zahral lepšie aj Ferran
V zápasoch však vyzerá ze skôr či neskôr bude strieľať góly
Ja by som ho vymenil za Rashforda.