Konečne nech nájdu Barçe trénera ktorí nemá absolútne nič spoločné spojené s Barçou .. nech konečne príde tréner ktorý zavedie absobolútne štýl hry ktorý sa hrá teraz ... a zdrbe ich a všetko lebo inak sa ďalej nepohnu .. áno Xavi je legenda Barçy ale ako tréner nieee ..
Už sme tu mali trénerov, ktorý neboli z klubu a nič dobré to neprinieslo. (Valverde, Martino, Setien) Netreba všetku vinu hádzať na trénera, ale pozrieť sa aj na to, z čím môže pracovať. Keď má polku sezóny k dispozícii 14 hráčov základu, žiadne eso a zvyšok lepí, ako sa dá, tak mu to nedáva ani taktické možnosti, ani možnosti rotovať...
Bože ale mali sme trénerov ktorí nie sú top pre Barçu .. Barça je top tím a nie niejaký Setien , Valverde , Martino ... pana ta klub ako je Barça nedokáže dotiahnúť trénera ako je Anceotti alebo neviem .. to len Barça stále môže mať niejakého Setiena a neviem koho .. však im treba niekoho kto je top a nie furt len že prišiel Martinez a neviem kto .. od Guardiolu a Enriqueho tu nebol nikto ..
ja som si prial Kloopa este ked odisiel z Dortmundu. mozno by jeho povaha a taktika s enormnym pohybom a pressingom kolidovala s nasimi vtedajsimi velkymi menami, ale mozno by ich dal do laty. teraz mame uplne iny tim, cize nejake zmeny ohladom taktiky a stylu by mali byt samozrejme. nemozeme stavat styl na tom, ze volakedy tu hrali busquets, xavi, iniesta messi suarez neymar, ktori mali vsetci prihravky a kontrolu lopty na svetovej urovni.
Xaviho by som nevyhadzoval, ale vyskusat trenera svetoveho formatu mimo klubu sme mali vyskusat uz davnejsie. urcite lepsie, ako Martino, Valverede, alebo Setien
Všetko to je o peniazoch, máš na takého trénera, vieš mu ponúknuť zaujímavý projekt? Potom ho dotiahneš, ale prísť v tejto situácii do rozbitého klubu a skúsiť s tým niečo urobiť čo chce gule, víziu a čas. Prvé dve už Xavi ukázal a čas mu na to treba dať.
Xaviho by som nevyhadzoval, ale vyskusat trenera svetoveho formatu mimo klubu sme mali vyskusat uz davnejsie. urcite lepsie, ako Martino, Valverede, alebo Setien
AJ Xavi by sa priucil, keby trénovali spolu,, treba len chciet,,
Véd nevydržia hráči len polčas, co je to za futbalistu... Ahoj