Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-12 14:47:11
Ja viem, ze to nie je oblubena tema, no zacina byt na pretrase. Velmi by ma zaujimalo, co by s takymto materialom urobil taky Andzeloti, alebo Guardiola....... Namiesto rozdieloveho kridelnika.....
2023-12-12 14:58:21
To uz mali davno. Felix ked ma den tak je jeden z nich. Ale na prave kridlo potrebujeme surne jedneho a idealne takeho co nebude zavisiet na tom ci bude mat svoj den..
2023-12-12 15:08:09
To víme od odchodu Lea, že potřebujeme křídlo schopné jít 1na1....Se probudili brzy tedy...
2023-12-12 15:16:06
Tak na krídlach sme na tom biedne. Yamal je decko. Ferran je dlhodobo z formy. Raphinha sa síce snaží, no nie tiež to nie je ideálne. A Félix je u nás iba na hosťovaní a okrem toho nemá vyrovnané výkony.
Posila by sa určite zišla. Bohužiaľ sú problémom peniaze. Preto to vidím buď získať niekoho na hosťovanie alebo kúpiť niekoho kto podáva kvalitné výkony v slabšej súťaži a dúfať, že sa chytí. Prípadne získať niekoho kto hrá dobre v slabšom tíme.
2023-12-12 15:21:12
Nejake vykonami hviezdne kridlo, ktore dokaze robit rozdiel, aj ked sa timu nedari, by som bral. Ale ako asi kazdy tusi, chce to i efektivnejsi herny system.
2023-12-12 15:21:23
TAKEFUSA KUBO za 60 mega odstupná klauzula na RW. Má všetko, rýchlosť, dribling, kreativita, strela. Max. ešte nemá produktivitu top krídla, ale to sa v lepšom tíme môže zlepšiť. Toť vše čo k tomu môžem dodať. Raphinha by sa dal predať ešte za viac ako 60 mega, takže je tam aj potenciál zárobku z takej nepriamej výmeny.
2023-12-12 15:35:21
My potrebujeme posilniť na viacerých postoch.
Ktorý z našich hráčov je svetová špička?
A to ešte na náš systém hry potrebujeme špecifických hráčov.
2023-12-12 15:47:17
Neymar bol unikat. V stoje dokazal potocit obranu a potom jej prchnut. Aktualne kridla Barcy nahravaju dozaru, v lesom pripade do strany.
2023-12-12 16:22:39
Danteho božská komédia - dalsi diel,po kazdom zapase potrebuju hráča na iny post,po valencii budu koho vlastne potrebovať,mali fatiho tak ho zinvalidnili v 17 rokoch,pustili dembeleho a nechali si neschopneho rafinhu a sa cuduju,ved lidrom minulorocnej ofenzivy bol jasne dembele a my ho pustime prec,a za co kupia spickoveho kridelnika,ved nevedia zaregistrovať gaviho,ma prist roque, felix a cancelo treba 100 milionovzadarmo pustili dembeleho,za 50 a 60 milionov prisli lewa a feran,ved uz len tento chaos by mal stačiť na odvolanie laportu i xaviho,sa cuduju ze ich nabije uz girona,ved všetci co odišli takmer su oporami a my riesime koho zadarmo, busquetsa pustili a v tomto systéme hry pustili preč rozhodujuci faktor,ktory tomuto stylu rozumel a tuto hlupost draho zaplatia,nech pride ktokolvek,alba a busquets mali tuto sezonu byť tu,lepsich nemali a nemaju
kluc Premium
2023-12-12 16:32:25
Luis Diaz za Raphinhu...
2023-12-12 17:05:52
Ja by som len chcel vedieť za či chcú kúpiť kvalitné krídlo a prípadne aj pivota? Veď nemajú na to financie...iba ak by ich kúpili za naturálie - 3 vagóny banánov, 5 vagóny arašidov, 5 vagóny pšenice a k tomu prihodiť jednu alebo lepšie dve ošípané!!!
2023-12-12 17:08:59
Už je to trapný...ferran byl nutný, tak se koupil, Raphinha byl nutný, tak se koupil, ....a co z toho je ? Jenom připomínám, že ani jeden nebyl levný. A kdo za to může? Xavi, protože je neumí využít? Xavi, protože jw chtěl? Nebo někdo jiný je chtěl? Sorry, ale už jenom tohle je na změnu trenéra.
2023-12-12 17:48:57
Problém je v tom, že sa kúpili hráči ako Ferran a Raphinha, ktorí stáli dokopy okolo 110 miliónov a nepriniesli rozdielovú kvalitu. Teda tieto peniaze neboli dobre investované. Ak si kúpite chladničku a nefunguje dobre, tak ju v záruke môžete vrátiť. Ale čo teraz? V Leedsi a Manchestri si šúchajú bruchá. Klub nemá peniaze na veľké nákupy.
Ja som sa čudoval, že prečo sa kupuje Ferran a Raphinha, ale hovoril som si, že hádam Xavi vie, čo robí, že je expert, ale neodhadol ich dobre.
2023-12-12 19:44:23
Hodil by se někdo podobný jako Doku ze City, 1v1 zvládá na pohodu, motorová myš, jen musí zlepšit ještě finální fázi. Dřív mě napadal na křídlo Kvara, ale když jeho otec vyhlásil do médií, že je od dětství fanouškem Realu, tak tato možnost odpadává
2023-12-12 20:26:36
Já bych se pokusil přivést Jonathana David,je mega rychlý a umí 1na1 ,myslím že hra křídlo převážně a cena by nemusela být největší