Ja viem, ze to nie je oblubena tema, no zacina byt na pretrase. Velmi by ma zaujimalo, co by s takymto materialom urobil taky Andzeloti, alebo Guardiola....... Namiesto rozdieloveho kridelnika.....
To uz mali davno. Felix ked ma den tak je jeden z nich. Ale na prave kridlo potrebujeme surne jedneho a idealne takeho co nebude zavisiet na tom ci bude mat svoj den..
Tak na krídlach sme na tom biedne. Yamal je decko. Ferran je dlhodobo z formy. Raphinha sa síce snaží, no nie tiež to nie je ideálne. A Félix je u nás iba na hosťovaní a okrem toho nemá vyrovnané výkony.
Posila by sa určite zišla. Bohužiaľ sú problémom peniaze. Preto to vidím buď získať niekoho na hosťovanie alebo kúpiť niekoho kto podáva kvalitné výkony v slabšej súťaži a dúfať, že sa chytí. Prípadne získať niekoho kto hrá dobre v slabšom tíme.
Nejake vykonami hviezdne kridlo, ktore dokaze robit rozdiel, aj ked sa timu nedari, by som bral. Ale ako asi kazdy tusi, chce to i efektivnejsi herny system.
TAKEFUSA KUBO za 60 mega odstupná klauzula na RW. Má všetko, rýchlosť, dribling, kreativita, strela. Max. ešte nemá produktivitu top krídla, ale to sa v lepšom tíme môže zlepšiť. Toť vše čo k tomu môžem dodať. Raphinha by sa dal predať ešte za viac ako 60 mega, takže je tam aj potenciál zárobku z takej nepriamej výmeny.
Takeufa Kubo je hlavne hráč realu, ktorý ma na neho predkupné právo alebo polovicu z predaja a to sa môžem staviť o čo chceš, že ho real nepustí ku nám.
Nemajú na neho predkupné právo. Očividne nevieš čo je čo. Majú z jeho predaja 50%, ale nemôžu zasahovať do predaja nijako ... oni len max dostanú peniaze nič viac, nič menej
Pozri si najprv informacie a potom ma opravuj real na neho ma odkupné právo ako pri každom hráčovi ktorého posielaju teraz ťa možno prekvapím aj ja som bol prkvapený ale real ma najlepšiu akadémiu v top 5 ligách čo sa týka počtu hráčov čo sa dostanu do top 5 lig a na každeho si uplatňuju predkupne pravo do 24 rokov
Nie nemajú na neho predkupne právo. Dokonca som si všimol, že nemajú ani % zo sumy z jeho predaja, ale dokonca len % so zisku z jeho predaja. Prosím ťa, Real nemá najlepšiu akadémiu ani v la lige ... prestaň blúzniť
Danteho božská komédia - dalsi diel,po kazdom zapase potrebuju hráča na iny post,po valencii budu koho vlastne potrebovať,mali fatiho tak ho zinvalidnili v 17 rokoch,pustili dembeleho a nechali si neschopneho rafinhu a sa cuduju,ved lidrom minulorocnej ofenzivy bol jasne dembele a my ho pustime prec,a za co kupia spickoveho kridelnika,ved nevedia zaregistrovať gaviho,ma prist roque, felix a cancelo treba 100 milionovzadarmo pustili dembeleho,za 50 a 60 milionov prisli lewa a feran,ved uz len tento chaos by mal stačiť na odvolanie laportu i xaviho,sa cuduju ze ich nabije uz girona,ved všetci co odišli takmer su oporami a my riesime koho zadarmo, busquetsa pustili a v tomto systéme hry pustili preč rozhodujuci faktor,ktory tomuto stylu rozumel a tuto hlupost draho zaplatia,nech pride ktokolvek,alba a busquets mali tuto sezonu byť tu,lepsich nemali a nemaju
Tak keď tu tak ospevuješ Dembeleho, tak aspoň nekecaj a povedz pravdu, odišiel sám, nikdy nemal v pláne ostať v Barce, iba ju zmýkal kým za dalo a teraz je tam, kde chcel, no jeho herný prejav a hlavne efektivita ostali rovnako mizerné, ako aj boli. Rozdiel medzi ním a Rafinhom v dopade na hru nie je žiadny, akurát Raphina tak nerozbíja šatňu.
Ja by som len chcel vedieť za či chcú kúpiť kvalitné krídlo a prípadne aj pivota? Veď nemajú na to financie...iba ak by ich kúpili za naturálie - 3 vagóny banánov, 5 vagóny arašidov, 5 vagóny pšenice a k tomu prihodiť jednu alebo lepšie dve ošípané!!!
Už je to trapný...ferran byl nutný, tak se koupil, Raphinha byl nutný, tak se koupil, ....a co z toho je ? Jenom připomínám, že ani jeden nebyl levný. A kdo za to může? Xavi, protože je neumí využít? Xavi, protože jw chtěl? Nebo někdo jiný je chtěl? Sorry, ale už jenom tohle je na změnu trenéra.
Problém je v tom, že sa kúpili hráči ako Ferran a Raphinha, ktorí stáli dokopy okolo 110 miliónov a nepriniesli rozdielovú kvalitu. Teda tieto peniaze neboli dobre investované. Ak si kúpite chladničku a nefunguje dobre, tak ju v záruke môžete vrátiť. Ale čo teraz? V Leedsi a Manchestri si šúchajú bruchá. Klub nemá peniaze na veľké nákupy.
Ja som sa čudoval, že prečo sa kupuje Ferran a Raphinha, ale hovoril som si, že hádam Xavi vie, čo robí, že je expert, ale neodhadol ich dobre.
Mna by teda zaujimali aj reporty scautov na Raphinhu ci Ferrana. Ze ako u nich posudili hru 1 vs 1 a schopnost hry na kridle, ked teda boli kupovani na tieto pozicie. Ale kedysi som cital clanok, ze velkokluby musia nakupovat aj komercnych hracov, ktori sice nezapadaju do koncepcie, ale proste su marketingovo silni. Ak tak to aj dopadlo s Griezzom a Coutinhom.
Barcelona má zo špičkových klubov dlhodobo najhorší skauting. Raphinha a ferran nie sú ani komerční, že by nejako zdvihli predaj dresov, to pochybujem.
Hodil by se někdo podobný jako Doku ze City, 1v1 zvládá na pohodu, motorová myš, jen musí zlepšit ještě finální fázi. Dřív mě napadal na křídlo Kvara, ale když jeho otec vyhlásil do médií, že je od dětství fanouškem Realu, tak tato možnost odpadává
Zajímavě vypadají v Premier League Michael Olise (22 let) z Crystal Palace, o kterého v létě měla zájem Chelsea a City, nebo Pedro Neto (23 let) z Wolves, ti by nebyli špatní. Ale jak by zvládli posun z týmu ze středu tabulky do Barcy
Posila by sa určite zišla. Bohužiaľ sú problémom peniaze. Preto to vidím buď získať niekoho na hosťovanie alebo kúpiť niekoho kto podáva kvalitné výkony v slabšej súťaži a dúfať, že sa chytí. Prípadne získať niekoho kto hrá dobre v slabšom tíme.
Ktorý z našich hráčov je svetová špička?
A to ešte na náš systém hry potrebujeme špecifických hráčov.
Ja som sa čudoval, že prečo sa kupuje Ferran a Raphinha, ale hovoril som si, že hádam Xavi vie, čo robí, že je expert, ale neodhadol ich dobre.