Lovefootball ktovie:) ja budem vychadzat z toho co hovoril Busquets ktory by sa tomu mal najlepsie rozumiet takze 1. Rodri 2. Zubimendi. A aj mne to "na pohlad" tak sedi.
Kimmich je urcite dokonaly DM a do nasho systemu by sa hodil, mam len obavy z dalsieho podpisu hraca s jazykovou barierou:D Neviem do akej miery to moze zavazit, ale viem si predstavit, ze ked v kabine maju po prehre preslov skuseni a nasrani Gundogan / Lewa a nehovoria spanielsky, tak im vacsina spoluhracov rozumie kazde tretie slovo:D
Treba zabezpečiť tlmočníka.
Mňa trápi iná otázka. Kde len robia soudruzi z FC Barcelona chybu, že skoro každý hráč ide po príchode do klubu výkonnostne dolu? A bojím sa, aby to tak nebolo aj s Kimmichom.
Gundogan vykonostne dolu? Ved hra stabilne dobre od zaciatku sezony a zapas proti Atleticu bol jeden z najlepsich v sezone. Raphina je uplne rovnaky ako v minulej sezone. A henti dvaja uz boli pekne davno a ich prestupy uz predtym nedavali zmysel.
Zubizareta, chapem tvoj pohlad, na druhej strane, kazdy rok vyhravaju golden boyov hraci Barcy (s vynimkou tohto). Xavi za posledne roky vytiahol vyssie Pedriho, Gaviho, Arauja, Baldeho, Fermina, Yamala. Preto by som sa tak nezameriaval na jednotlivcov, ako na to, ze hra celeho timu je nekozinstentna.
Gundogan je podla mna jeden z nasich najlepsich a hlavne najkonzistentnejsich hracov, prakticky nestraca loptu. A to je u nas 4 mesiace a prisiel z PL. Je obdivuhodne ako hra.
Jirkam, ano, vieme, s kym bude chodit Kimmich na pivo ak dorazi:D ale ked potrebujes na ihrisku alebo v satni vystupit a povedat timu (timu, nie 3 kamosom) nejaku dolezitejsiu myslienku ako len "jebni mi to tam", mali by ti rozumiet. Nie nadarmo vsetkym expatom pichadzajucim do La ligy davaju ako doporucenie c.1 naucte sa spanielsky.
Kazdy rok Golden boya? Ziskal ho Pedri, potom Gavi, co osobne nechapem, ako mohol dostat prednost pred Belinghamom, ktory bol zvoleny hracom roka v Bundeslige, vo vsetkom mal lepsie ukazovatele az na fauly a predtym dlho dlho nic, az Messi.
michal_, pravdu mas, zdalo sa mi, ze Balde vyhral tiez, ale nevyhral. Anyway, za Xaviho spravili mladici kvalitativny skok. V casoch financnej stability hraci pod 21 rokov naskakovali z lavicky a v zaklade sa ocitali sporadicky. Napr. v Luchovej zakladnej 11ke bol najmladsim hracom zakladu Neymar a ked za nas debutoval mal 21 rokov.
Za Xaviho debutoval zatiaľ Fermín a Yamal z tých čo sa ako tak uchytili, aj to túto sezónu...dalo by sa ešte jeden dvaja hráči do konca sezóny, na niektoré posty sa to priam pýta...
Mňa trápi iná otázka. Kde len robia soudruzi z FC Barcelona chybu, že skoro každý hráč ide po príchode do klubu výkonnostne dolu? A bojím sa, aby to tak nebolo aj s Kimmichom.