Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-14 09:01:10
Tak jak doteď měl Romeu ještě jakousi možnost to celé zvrátit(aspoň reputaci), tak po včerejšku si asi podepsal u fans i vedení jasný ortel. Sice říkám, že zápas blbec může mít každý, ale bohužel Romeu hrál zápas o fleka po špatně sérii a to je krapet rozdíl.
2023-12-14 09:10:44
Akože proti antverpám by aj naša lavička mala zahrať dobre, no ani hráči zakladu sa nepredviedli. Do 70 minúty 1 strela na bránku súpera? Slovan by mal viac striel
2023-12-14 09:35:20
Balde každou svou akci zakončil ztrátou míče nebo nastřelením bránícího hráče ,je neuvěřitelné ,jak šel herně dolů.Dáváte vinu brankáři na prvním golu ,ale co ten ,který dá malou domů při takovém napadání,co měl Inaki dělat ? Všiml jsem si ,už druhý zápas po sobě,že Pedri uplně ignoruje Yamala a nenahraje mu .Lewa jako vždy tragedie .Yamal byl jediný,který dokázal aspon něco vymyslet.Jinak mi to přijde ,že my nemáme žádnou techniku ,neumime centrovat ,kdyby letely centry kousek vedle ,tak ok ,ale to je vždy do nikam ....Neumíme obejit hrace ,presne rychle nahrát ,využít volného prostoru k utoku ...prostě vůbec nejsme fotbaloví .Fyzička a rychlost jsou pojmy ,které se v Barceloně nenosí .Je to utrpení to sledovat
2023-12-14 09:50:00
Xavi 5.6mil eur minus. Mohol by to dat z platu. 2 lahke zapasy...
2023-12-14 10:26:52
Trochu odveci, aIe mňa by zaujímaIo aký mate názor na našich možných súperov vo vyraďovačke. Ja sa bojím toho, že ak sa hra aspoň trochu nezIepší, tak nám NeapoI, PSG, Inter, RB Iipsko hodí stopku hneď na úvod vyraďovačky, a trochu sa obávam aj PSV.
2023-12-14 10:28:43
Chce to radikalnu zmenu, asi aj trenera. Inak sa nic nezmeni.
Robit vsetko rovnako a cakat iny vysledok ??
Lewa sadnut. Ferran na post 9.
Kounde lavicka.
Romeu tribuna.
Xavi bohuzial out, to je dost zapasov co mu nevyslo....
Vsak ak vyhrame ledva o gol.
2023-12-14 11:17:44
Yamal 7. Vypracoval gól haló? Torres si ho rozohral. Yamal len náhodne prihral na Torresa ktorý prešprintoval ihrisko. Torres po jeho ťažkej prihrávke spracoval a a ešte v ťažšej situácii skóroval. Yamal mal na Tom góle skoro nulovú zásluhu. A taktiež aj ten jeho výkon absolútny prepadák. 7 za čo ? Za neviditeľnost a jednu nepresnú prihrávku za druhou? Trošku sa prebrať pri tom hodnotení.
2023-12-14 11:23:06
Voľakedy sme mali problém že sme sa prispôsobili slabšiemu súperovi a bol z toho hrozný výkon. A dnes sa nevieme prispôsobiť tempu Girony a Antverpám. Xavi niekde je chyba a keď hráči nechcú makať tak ich treba prinútiť lebo keď náhodou postúpime cez osemfinále s božou pomocou a fasujeme City alebo Arsenal tak takú facku dostaneme že sa z toho zas budeme zobúdzať dva roky.
2023-12-14 11:58:21
Takto nepozeral som celý zápas, ale z toho čo som videl som mal dojem, že naši hráči buď nevládzu alebo nemajú dostatočnú motiváciu ten zápas vyhrať. Neprekvapilo by ma keby sme nevládali. Predsa len máme úzky káder. Hráči sú buď preťažený alebo sa vracajú po zraneniach a nie sú dostatočne fit. A namotivovať hráčov je úloha trénera.
Som toho názoru, že v oboch prípadoch by pomohlo keby Xavi dával viac šancí hráčom z rezervy. Máme tam viacero talentovaných hráčov. Ak ich postavíme namiesto tragicky hrajúcich hráčov A-čka nič nestratíme.
A spomeniem ešte jednu vec s ktorou mám problém a to je zloženie zálohy. Oriol a Roberto sú obaja dosť pomalý hráči. Jeden slimák v zálohe je OK, to zvyšný dvaja záložníci vybehajú. Ale dvaja slimáci je obrovský problém pre našu hru. Xavi si asi myslel, že dať tam k Fermínovi a jednému z dvojice Oriol/Roberto niekoho z B-čka je veľký risk. No keď preferoval dvojicu Roberto - Oriol v základe tak mal tomu prispôsobiť našu hru.
2023-12-14 13:06:52
Mám zlý pocit, že sa blíži ďalšia blamáž v LM :(