Frenkieho pekne rozhodili. A Lewa dnes zase nic. Furt reci o tom jak ho maju hraci viac hladat a ked ho najdu tak nic. Bud strata alebo strela niekde dpc. Kedy Xavi pochopi ze mu momentalne teraz nejde?
Neblázni lewa je nedotknutelný,bude hrát vždy do konce utkání i když bude slabý....každý normální trenér by dal šanci dávno někomu jinému jen u nás pořád stereotyp i v taktice rozestavení
No co aky bol fotbalik :D ja som dneska ani nesiel zabijat 90 minut svojho zivota a podla vysledku som dobre urobil co hrali normalne ci zasa klasicke trapenie ako tim co by bol v anglickej lige niekde okolo 8-10 miesta ? inak real asi vyhra najlahsi titul za poslednych neviem kolko rokov
Vsak ja som to davno pisal ze my mame absolutne vsetkych utocnikov impotentnych tam ani jeden nie je cistokrvny zakoncovatel co by bol v dobrych rokoch co by vladaz behat a ked nemas golovych hracov a na kazdy gol sa treba nadriet a 10 sanci tak to titul nikdy nevyhras najsmutnejsi na tom celom je ze my by sme prehrali v dvojzapase v europe aj proti totalne rozmrdanemu man united ktory je v takych srackach ako davno nie a to o niecom vypoveda
Uprimne? Tento zapas sme mohli a mali vyhrat. Nasa obrana zlyhala pri tom gole, za co Xavi nemoze, podla mna. Zda sa mi, ze odkedy sa zranil sa Araujo boji ist do tvrdych hlavickovych subojov. Ved sa drzal tak daleko od tej skakajucej lopty, ako sa len dalo. 🤦♂️
dali sme gol na 0:1 niežeby sme ich zatlačili a dali gol na 0:2 ale všetci ostali stať a nahrávať dozadu, tomu už ja nepochopím a potom ten vyrovnávajúci gol neviem či mali na zápas vsadene, ale toto je riadne debilna mentalita a to už trvá niekoľko zápasov
Na tomto zápase ma asi aj potešiI výkon Raphinhu, aIe aj totáIne zaraziI... Po inkasovanom góIe ide prakticky sám na brankára so streIou čaká a v momente, keď sa rozhodne brankár na neho vybiehať a ja čakám, že on zvoIí Iob, tak vtedy sa rozhodne, že najIepším riešením to je zakončiť siIou? To, čo čakaI, že mu prestreIí teIo?
Preboha bavíme sa o profi futbaIistoch, ktorí hrajú za veIkokIuby, za svoje národné teamy, Ioptu maI dosť času na kopačkách aby zhodnotiI situáciu... Nepoviem keby mu niekto prihraI a maI by zakončiť do sekundy, aIe toto musí zvIádať....
Uz si nekdy zrovna u nej videl, ze by zachoval ve vapne klid? Ten kluk jezdi nahoru, dolu, to se mu musi uznat, ale neni to strelec, neumi se dobre rozhodnout. Proste to tam narvu a bud to vyjde nebo ne
Ja tomu rozumiem, čo píšete páni, aIe ešte raz opakujem, na kopačkách maI Ioptu tak dIhý čas, že aj nestreIec, musí vyhodnotiť to najIepšie riešenie.... Nie je to rozhodnutie, ktoré musí urobiť ihneď... NeospravedIňujme, už aj neschopnosť zakončiť pri OFENZÍVNOM hráčovi zo 100% šance..
Dnes to bolo dosť dobré, hrali aktívne, viacero pekných kolmych lôpt dopredu od Frenkieho a Pedriho. Aj Lewa si pár lôpt pekne spracoval. Ale bez efektivity vpredu to ide ťažko. Raphinha hrá dobre, ale občas nejaký ten gól od neho potrebujeme.
Škoda tej krátkej chvíľky zmätku v obrane, hneď sme z toho dostali gól.
Dnes nebola hadzana, ako kazdy doteraz nadaval. Hra bola pozeratelna, bohuzial impotentny utok. Sanci kopec, kludne na 4 goly. Mal som aj ja nervy na Xaviho poslednu dobu ale dnes mi je ho luto. Raphina drevak. Sice beha snazivo ale to vie dnes kdekto… potebujeme aspon jedno top kridlo a hrotaka inak vsetka snaha zaloznikov v prdeli..
Dnes som si pozrel 800 Messiho gólov a musím povedať,že to bola lahôdka od futbalového génia. Ten prehľad, rýchlosť, dynamika, streľba ,technika boli vtedy úžasné. Celé roky držal Barcu na fantastickej úrovni. Dnes bohužiaľ máme útočníkov ( a nielen útočníkov) , ktorí sa predbiehajú v neschopnosti čokoľvek rozumné s loptou urobiť. Proti nemu sú to doslova polená. Potom sa netreba čudovať, že pre Barcu dať viac ako 1 gól v zápase je niečo nepredstaviteľné. Xavi sa môže aj roztrhať s týmito hráčmi ak sa nestane zázrak veľa vody nenamúti.
Já bych strašně moc chtěl vidět Felixe na hrote ať už jako čistý hrot nebo spíš jako zahnutý hrotak jako to hraje jude v madridu.... A nebo zkusit 3-5-2 formaci která by seděla oběma krajnym obráncům a balde by se mohl vrátit zpět do své formy jelikož si nebude překážet s felixem,Ale bohužel xavi rozestavení nezmění. Nemohu si pomoci ale tohle rozestavení by nám sedělo mnohem více když nemáme kvalitní křídla
ja som pozeral prvý polčas a na porovnanie s predošlými zápasmi sa to dalo pozerať. Ale zas ten útok: Lewa aspoň 4 šance mal a nič s toho. Frenkie podľa mňa celkom slušný výkon. Ešteže Romeu nehral...
Chýba nám taký hráč čo sa zbytočne nehrá s tou loptou a proste to šupne do brány. Mal som včera pocit že tí útočníci mohli aj os**ť tú loptu miesto toho aby do nej kopli.
a za individuálne výkony Xavi nemôže...
Lewa nedal vonku 3 mesiace gol. Proste dosiel mu dych. Treba ho dat sediet. Nie je to Messi.
Škoda tej krátkej chvíľky zmätku v obrane, hneď sme z toho dostali gól.
Chýba nám taký hráč čo sa zbytočne nehrá s tou loptou a proste to šupne do brány. Mal som včera pocit že tí útočníci mohli aj os**ť tú loptu miesto toho aby do nej kopli.
a za individuálne výkony Xavi nemôže...