Podla mna nemame ziadnu sancu vyhrat LL alebo dokonca obsadit 2.miesto. Pri troche stastia skoncime treti, ale ani to nie je zarucene. Osobne sa ale aspon scasti tesim, ze dnes to bol celkovo solidny, aj ked dost neefektivny futbal z nasej strany. Ziadna pomala hadzana.
Souhlasím,budem rádi za 3misto.... Modlím se za Marca Guiu aby začal dostávat více příležitostí. Mu stačí 1-2 šance na gól.... Z nějakého důvodu ale je pozice od lewa neotřesitelná... Je fajn že dnes ukázal lepší hru,ale i tak bych tam v 65-70 poslal mladyho co má hlavu v pořádku a nebojí se toho.... Tak snad další utkání 🙏🙏😏
Presne tak, nvm, ci to je z Xaviho hlavy, alebo to ma nariadené, ale striedať v posledných zápasoch vždy strieda Felixa, ktorý je reálna hrozba pre súpera a Lewa spokojne bez tlaku nič nepremieňa. Ja by som ho nasadzoval už len z lavičky, lebo na základ to nie je.
nerozumiem -- raphinha je vo forme... áno, lieta, strieľa, ale pánubohu do okien, z nemožných uhlov, z diaľky, nepresne, na brankára alebo vôbec nie razantne... ak má potiahnuť útok po krídle, prihráva do stredu -- jedna dobrá prihrávka ešte nie je forma -- za posledné dva zápasy šiel štyrikrát sám na brankára.. dorastenec vo forme dá aspoň dva góly, raphinha ani jeden
Čo odskočia Girona a Real???? Oni už odskočili a mi s takou hrou akú predvádzame nemáme šancu ich dohoniť nie to preskočiť. Budeme radi ak sa dostaneme na niektoré miesto v tabuľke, ktoré zaručuje účasť v hociktorej európskej súťaži. O LM môžeme iba snívať!!!
Možno aspoň o nejakého desaťtoraka.