Do Barcelony prichádzal ako skvelý hráč v PL a stal 65 .... Odchádzať bude ako krídlo ktoré má katastrofálne zakončenie a neukázal sa vo veľkom klube a chceme 100
Veď nahodia väčšiu sumu, ale to neznamená, že odmietnu 60-80 mega ponuky. Konečne aspoň nedajú presnú sumu, čo za neho čakajú. Vo vyjednávaniach sa bude naša pýtaná suma znižovať.
65m bolo veľmi veľa, rovnako ako 55m za ferrana (tam sa nám môžu smiať koľko sme km dali), nech neblaznia, že pôjde za 100m i keď Antony šiel do united za 100m a to je väčšie drevo ako raphinha
Zároveň je potřeba říct, že ho chtěl Xavi a i další hráče, kde neměl dobrý nos na to, jaký budou mít přínos. Pokud se stane nějaký zázrak a Xavi se z toho vyhrabe a bude úspěšný, pro mě už to bude v tuhle chvíli velký překvapení, přijde mi marný v mnoha směrech: výběr hráčů , jejich privedeni na jejich nejlepší verzi, dále nesmyslný hraní na riziko v prvních minutách opakovaně, slabá střídání
V posledných zápasoch pôsobil ako hráč s najväčšou snahou a naj šancami na strelenie gólu. A z našich útočníkov mal azda najčastejšie loptu na kopačke. Nie a nie žeby premenil. Ale tak veľmi sa snažil až mi ho je ľúto. Furt si tak vravím, že prvý by mal ísť Torres, ten je rovnako jalový akurát že ho ani na lopte nevidno. Trochu nespravodlivé ale každopádne obaja preč a vlastne aj Lewa - celý útok hrá s minimálnou efektivitou. A aké očakávania sme mali. Zúfalé toto.
kto by za neho prosimta dal peniaze. v mementalnej forme, ktora trva uz dlhsie ako by bolo treba je tento hrac viac na tarchu timu ako na osoh. podobne ako Lewa
Po Ferranovi tiež môže niekto siahnuť ako Aston Villa, alebo Atletiko. Počkáme si. Možno presne využijeme Ferrana cez výmenu za Felixa proti čomu by som nebol.
Sane by nemusel byť až tak zlý, ale tiež by som ho nepreplácal, takže by záležalo na cene. Sane hraje teraz dobre, ale už lepšie od toho hrať nebude. Mne by sa zase pozdával aj Kubo zo Sociedadu za 60 mega klauzula a nechýba mu nič. Hraje dosť podobne ako Messi, ma dribling, kreativitu, strelu, technický zdatný. Nie je to len ako Raphinha, ktorý ma len strelu a v driblingu a ďalších veciach je jalový.
Otazka ci chces niekoho kvalitneho co kym skonci tak akurat dozreje Yamal (na to by boli idealni Salah ale aj Sane) alebo ratas s tym ze Yamal nebude mat zaklad ak chces 22 rocneho Kuba.
Salah ma stále cenovku 120 + mega a so záujmom Saudov pokiaľ budú za neho dať takú sumu nie je možné pre nás po ňom ísť. Rovnako by som už neriskoval s tak starým hráčom (32+) ako sme riskovali s Lewom. Tiež chápem že by nebolo zlé mať skúsenejšieho hráča v základe, preto pred Sanem nezatváram dvere. Gavi, Pedri nám hrajú základ v koľkých rokoch. Kubo v 22 rokoch už má tiež za to čo to odohrané. Až taký problém by som v tom nevidel.
Yamal a možno ak príde Estevao Willian by boli budúcnosť ak by jeden hral z ľava. Felix a niekto na RW by boli na teraz. Mne sa Kubo pozdáva a klub už pozná a mám pocit, že to hráč, ktorý v blízkej dobe pôjde riadne hore.
Sane bude mať 28, 2025 mu konci zmluva tak by aj "lacnejší" mohol byť, skúsený a hlavne overený aj v City aj v Bayerne...a hlavne má čísla! oproti Kubovi a iným mladším kridlam...3-4 roky u nás zahra top
Veď to u Kuba som striktný len kvôli číslam, ale v lepšom klube môže byť v tomto Kubo lepší. Čo sa týka produktivity Saneho, tak ja to beriem v Bundeslige trochu s odstupom. Tam padá stále veľa gólov. Hráči tam majú vždy veľké čísla a po prestupe inde sa im vždy produktivita zníži. Sane je ešte v optimálnom veku, ale Bayern je ťažký vyjednávač.
Lenze my sme Lewu kupovali uz ako 34rocneho. Salah by prisiel ako 32rocny. Salahovi konci zmluva 2025 takze nikto z Europy im 120 ani 100 ani nic podobne neda. A ak ku Arabom ist este nechce....? kedysi sa vyjadril ze by si rad zahral za Barcu alebo Real. Takisto na Lewovi uz v Bayerne bolo vidno ze herne to neni ono aj ked cisla mal riadne (sam ale pises ze kto by v Bayerne nemal), naproti tomu Salah hra stale vyborne a citit ho na ihrisku. Hej, ten vek nieje uplne idealny ale s Lewom by som ho urcite neporovnaval.
Kubo vyzera zaujmavo ale problem je ze ma 22. O take 4 roky ked Yamal uz bude mat 20 rokov a cas na to byt cislo jedna na pozicii tak Kubo bude mat stale len 26 a najlepsie roky akurat. To by nebolo udrzatelne, jedine ak by Yamal vedel plnohodnotne hrat aj na lavo ale zatial mi tam moc nepasuje.
Sane je taky zlaty stred.
Sane podobne čísla v PL pred koľkými rokmi, nevravím že nie len som opatrný, kvalitný driblér ako Dembele s lepším zakončením ... K Salahovi je to len príklad, že to môže dopadnúť ako s Lewom. V 32 to už začína. Ak by stál Salah do 50-60 mega možno, ale nedávam tomu ani 5%. Salah je moslim ak už on nebude chcieť do Saudskej, tak neviem kto iný ... Neviem, čo nie je udržateľné. Ak by sme mali časom oboch kvalitných ako Yamala aj Kuba, tak pokým by to bolo zdravé, tak by sa navzájom posúvali ak už by bolo jednému malo minút, tak by sa speňažil. Not bad. U Salaha sa ti financie ťažšie vrátia, u Saneho tiež pomaly. Veď ešte uvidíme či niečo dostaneme za Lewu.
No moslim, ale vztahy medzi moslimskymi krajinami mozu byt rozne hlavne ked on je original Egyptan, to je jedno ja by som bol rad za hociktoru z tych troch moznosti. Sane asi najviac.
S Raphinhom to ale nie je udržateľné. Tiež som hlavne za zmenu. Možno ma ešte napadá, že aj Wirtza keby kúpime, tak môže hrať z krídla, ale zase to by sa podobalo na Felixa z ľava a nemali by sme "pure winger".
Wirtz by vyborne pasoval do tej formacie co sme hrali minulu sezonu s cistym kridelnikom na pravo a na lavo Cancelo/Balde, namiesto LW by bol stvrty zaloznik Wirtz . Kym ale mame na toto Gunda v ako tak dobrom veku tak by som Wirtzovi este nechal rok v Leverkusene a potom ho riesil. Dobre by bolo mat hracov na obidve formacie nech niesme tak citatelni a nehrame kazdy jeden zapas to iste rozostavenie.
Sane by bol najlepšia možnosť, bez debaty. Skúsenosti z PL, BL a hlavne ukázal že je platný aj vo veľkých zápasoch LM ale je zložitá povaha, hráč s ktorým treba pracovať.
60-70 možno pri terajších cenách + Bayern, keď za Lewu vedeli vytrieskať 50 a ten chcel odísť a končila mu zmluva, Maneho tiež dali tuším za 25 a to bol hráč ktorý bol prakticky vylúčený z kádra. Či by chcel netuším.
Otazka vobec neznie, ktori utocnici a za kolko sa predaju (okrem Felixa a Yamala su na burze vsetci nasi utocnici), ale koho realne mozeme kupit miesto nich.
To je logika. Najprv ho teda predame, a az potom budeme hladat nahradu? To je ako keby som najprv predal auto a potom zacal hladat ine/lepsie. A zatial by som vsade chodil peso.
Prodat ho i za 70, občas má záblesky jako dobré centry, přihrávky a pomůže i směrem dozadu, ale efektivita 0, 1 na 1 strašný a navíc mi přijde, že mu balon spíš zavazí
Čítam tu na fóre, akú má výkonnosť Raphinha. Vraj nie je taký dobrý ako by chceli fans. Tak sa tu pýtam, akú výkonnosť má Ferrán, Lewandowsky, Alonso, Rómeo, Sergi Roberto, keďže o nich sa ich predaj v diskusiách netýka? Môj názor je, že Raphinha je pre mužstvo určite momentálne väčší prínos ako spomenutí hráči! Alebo sa mýlim? Ďakujem.
Vsetkych, ktorych si zmienil su v Europe nepredajni, maximalne pojdu zadarmo alebo za drobne. Za Ferrana by sme mozno 25m dostali, ale co z toho,ked stal 55 a este ani nie je amortizovany, cize dalsia strata. Preto sa pise niekto, za koho mozeme nieco dostat a to je Rapha alebo Fati..
Tak ti poviem ani Ferran, ani Lewandowski, rozhodne nie Alonso, Romeu, ani Roberto nemajú výkonnosť, ale ani Raphinha. Ó aké prekvapenie. Raphinha je v tom istom vreci s hráčmi ktorých si vypísal, tak ho nevyzdvihuj ako by bol niečo viac, lebo nie je. Jeden z mála ma ešte hodnotu a je o neho záujem, preto predaj.
Yamal a možno ak príde Estevao Willian by boli budúcnosť ak by jeden hral z ľava. Felix a niekto na RW by boli na teraz. Mne sa Kubo pozdáva a klub už pozná a mám pocit, že to hráč, ktorý v blízkej dobe pôjde riadne hore.
Také góly by v la lige nedali. V bundeslige všetko otvorené. V la lige sa inak bráni.
Kubo vyzera zaujmavo ale problem je ze ma 22. O take 4 roky ked Yamal uz bude mat 20 rokov a cas na to byt cislo jedna na pozicii tak Kubo bude mat stale len 26 a najlepsie roky akurat. To by nebolo udrzatelne, jedine ak by Yamal vedel plnohodnotne hrat aj na lavo ale zatial mi tam moc nepasuje.
Sane je taky zlaty stred.