Osobne si myslím ze rafinhu,yamala,felixa,toresa ani lewandovskeho už herne nezmenia kecy laportu,ja si myslim ze minimalne felix,yamal a tores maju to najlepšie v sezone za sebou,rafinha je dlhodobo strateny pripad a lewa je za zenitom,ten uz lepsi nebude
Nechcem tu byt za opozicneho politika,. avsak je to iba LEwandowskim? Podla mna nie. Ved ked mu nepride lopta tak nema z coho dat gol. Ked musi loptu zbierat pri uatovej ciare, hlboko vo vlastnom pasme tak nemoze dat gol.
Ano, v poslednych zapasoch zahodil aj co by sa nemuselo. Ale kto z nasich nezahodil sancu? Nepremarnil dobru prilezitost na strelu atd?
Podla mna je skor systemom kde vela, velmi vela utokov ide do rohu na krajnych obrancov, ktori neskor centruju. Z nejakeho dovodov do 5tky a nie medzi 5tku a 11stku
chodí mu dostatok lôpt, ale odskakujú mu, svine nevzdelané, od nohy , zober si ceruzku a zapisuj si minúty, kedy sa mu tak stane -- papier si zober dosť veľký
Ale prd mu nechodia. Chodia mu casto ale on vecsinu dotykov hned pokazi. On uz dokonca aj odmieta tie sance, leti lopta do 16tky a on sa schova ku tycke a necha hlavickovat krpateho Gundogana, zbieha si kaje taje po kridlach a ked je lopta v 16tke tak on je vzadu. Ked dostane loptu do dobrej pozicie tak si ju zacne vylepsovat, vylepsovat az dokym mu ju nezoberu. Proste to uz nieje ono skoro rok. Nepovedal by som nic keby ma normalny plat ale on ma druhy najvacsi v time a dalsiu sezonu mu ma este stupat a to je problem. Ved za tie peniaze by to bol ochotny hrat aj Mbappe keby nejde do Realu.
To, že mu lopty nechodia, platilo par zápasov. V posledných zápasoch mu ale zopár lôpt za zápas príde a jeho úlohou je nejaké šance premeniť. Za to dostáva ten vysoký plat.0
U neho je ešte ten problém, že je extra čitateľné, ako mu príde prihrávka, obrancovia teda nemajú až také problémy ho odpojiť. Jeho štýl hry je priehľadný, to sa ani do Barcy nehodí.
Problémom je ofenzívny výkon celého tímu, nie iba útoku alebo Lewu. Podľa štatistických ukazovateľov drvivá väčšina tímu má na konte menej gólov a asistencií ako by mala mať.
Takto uvažovať sa neoplatí. Saudská vykúka po ňom a také, že Lewa tam nechce nie je úplne pravda. Nechcel tam pred sezónou, ale nie že tam nechce nikdy. Treba si počkať čo bude po sezóne.
Ano, v poslednych zapasoch zahodil aj co by sa nemuselo. Ale kto z nasich nezahodil sancu? Nepremarnil dobru prilezitost na strelu atd?
Podla mna je skor systemom kde vela, velmi vela utokov ide do rohu na krajnych obrancov, ktori neskor centruju. Z nejakeho dovodov do 5tky a nie medzi 5tku a 11stku
U neho je ešte ten problém, že je extra čitateľné, ako mu príde prihrávka, obrancovia teda nemajú až také problémy ho odpojiť. Jeho štýl hry je priehľadný, to sa ani do Barcy nehodí.