Teším sa, že Roberto ukázal Lewovi, aké jednoduché je dať góly, keď to všetko nedávaš do stredu brány, štve ma hlavne to, že po jeho životnom výkone neni Roberto MOTM.
Za me zbytecne moc pesimisnu. Prehrali jsme je, goly po smolnych chybach, ale sanci mraky. Bohuzel, musime se smirit s tim, ze Messi tu neni a nedokazeme rozstrilet soupere o 3-4 goly. Ale nikdo nas vyrazne neprehral. Neapol je hratelna, La Liga dlouha a muze se stat i nemozne. Potreba fandit dal a nej jen nadavat a hejtit
Gigi: Čím to je, že súper takmer vždy premení naše smolné chyby na gól a my smolné chyby súpera nevyužijeme na strelenie gólu a musíme vypracovať 10 tutoviek na jeden gól?
Ak nájdeš odpoveď a riešenie tak daj vedieť Xavimu - budeme majstri všetkého.
Toky, takže vyrazíme Xaviho, místo něj přijde Tata2 s tím, že si nechá o rok odložit první mzdu a začneme proměňovat šance, obránci nebudou dělat dětské chyby a ideálně začneme hrát líp?
Toky: jestli si nekdy hral fotbal na jakekoliv urovni, tak vis, ze kdyz je na tymu deka, tak muzes hrat cely den a proste gola nedas. Kazdej se chce na Barcelonu ukazat a vytahnout, at za nas hraje kdokoliv. Ono se to zlomi💪🏼💪🏼💪🏼
+ kdyz v tymu nemas top hrace, ktery ti z hovna vymysli gol viz Messi, tak proste tym musi jezdit po prdeli a makat, ale to mi strasne moc zapasu chybi
Drussbarb: Kde píšem, že vyhodiť Xaviho je riešenie?
Gigi11: hrať som hral a ešte stále hrám a hentak dlho trvajúca deka na celom mančafte nieje z mojej skúsenosti deka ale nejaká systémová chyba, niečo mančaft robí zle.
Toky: chapu, na druhoi stranku jak uz sem psal, az tak pesimisticky bych to nevidel, nejsme na padaka a ze skupiny LM jsme sli z prvniho mista. Porazili jsme atlety a Real jsme taky prehrali. Za me byly i horsi obdobi. Jen se moc ocekava
To ,že sú psychicky na dne je jasné, Lewa Feran, Rafi aj ďalší, Araucha s takými kiksami som ešte nevidel, mužstvo zaostáva v rýchlosti s loptou okrem Baldeho, treba začať premieňať šance a pôjde to . Niektorí keď nehrajú sú urazení , dostanú šancu a nič zase slabý výkon
Ak nájdeš odpoveď a riešenie tak daj vedieť Xavimu - budeme majstri všetkého.
Gigi11: hrať som hral a ešte stále hrám a hentak dlho trvajúca deka na celom mančafte nieje z mojej skúsenosti deka ale nejaká systémová chyba, niečo mančaft robí zle.