Ak to UEFAzačne takto posudzovať, tak tých veľkých klubov, ktoré dostanú stopku bude toľko, že v LM nebude mať kto hrať. (PSG, City, Juventus, Chelsea, Totenham a ďalšia polovica PL, atď).
Je to čistá reakcia na Super Ligu.
...ešte bude veselo...
Uefa je smesna organizace pod vlivem arabacu a teroristu......vyhrozovani a diskriminace je trestna , pojdme do zalob ...vydelame prachy. Na poskozovani jmena barca ma tato zlocinecka organizace nejvetsi podil...a ted ji barca se superligou kopla do kuli. A uefa se schova do rosti a plive....smejdi.....za chvilku prazdna organizace , cejti ze konci , tak kopou. Nic vic
Tak myslím že právnici a súdy atd vidia to toho viac ako niekto na fóre aby mohol povedat že “nepochopili pointu”
Pre Barcu by bola Superliga momentalne vykúpenie si myslím lebo by sa vykašľala na LM a ešte zarobila väčšie peniaze
Ja ti tvrdím že keď sa to bude riešiť alebo vyšetrovať tak tam sa uvidí ako to je,to že to niekto napísal môže ale nemusí byt pravda. Každopádne keď dojde k tomu tak právnici budú vedieť viac či niekto niečo zle pochopil alebo je coho sa obávať .
Ak nám to vychádza bez pak katastrofálne , ako to teda vychádza Chelsea ak minuli za dve transfer okná 700 miliónov , už dve sezóny sú mimo LM a v lige sa plácajú v strede tabuľky ? Im sa ráta dodatočný kapitál od súkromnej spoločnosti ale Barcelone sa pasívny príjem nepočíta . Ak mi tu niekto bude tvrdiť , že do Chelsea nalial peniaze nový majiteľ , musím ho poopraviť , že mohol tak urobiť ale jedine ako pôžičku. Tzn , že sú vo väčšej strate ako Barcelona. O City s porušením 160 pravidiel FFP za roky 2008 - 2019 sa nemusíme ani baviť a následne tu máme Chocholúška z PSG ktorý od odkúpenia klubu straty odstraňoval nadhodnotenými sponzorsky mi zmluvami z Qataru aby dorovnal stomilionové mínusi nakoľko za 12 rokov len raz dokázali postúpiť ďalej ako za štvrťfinále.
Osobné si myslím , že z toho nebude opäť nič a Čeferin bude znova za kokota. Podobne ako teraz , keď ešte minulý rok tvrdil , ako majú jediný pravdu a ukáže sa to aj na súde. A dopadlo to znova presne naopak.
Jediny co ma uefa , ceferin a ali haluz von pariz khalifa jsou spinavy prachy , mysleli si ze vsichni fungujou jako hamas s katarem. Civilizace je jaksi miji..... ceferina najdou jeden den mrtvyho v hotelu , slibil prani prachu pres fotbal a ono to zacina umirat....smula.
Je to čistá reakcia na Super Ligu.
...ešte bude veselo...
Pacient, ktorého uspokojuje to, že môže trollovať v kyber priestore.
Dúfam ale, že takýto dement je len na internete. A nie aj v real živote.
Pre Barcu by bola Superliga momentalne vykúpenie si myslím lebo by sa vykašľala na LM a ešte zarobila väčšie peniaze
Osobné si myslím , že z toho nebude opäť nič a Čeferin bude znova za kokota. Podobne ako teraz , keď ešte minulý rok tvrdil , ako majú jediný pravdu a ukáže sa to aj na súde. A dopadlo to znova presne naopak.