Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Odchod Torresa mi nepríde ako správne. Je to jeden s malá hráčov lavičky, ktorý dokáže zmeniť dynamiku zápasu, dokáže vytvárať šance, dokáže sa dostávať do šancí a tiež niektoré premieňať. Myslím, že aktuálne je to najlepší hráč na lavičke (nerátam zranených hráčov).
Určitě bych nešel do výměny těchto hráčů. Atletice chce zase odrbat.
Tak ak nie priama výmena, tak to poďme urobiť štýlom predaj - nákup medzi oboma klubmi 😉
Ak predať Ferrana, pozeral by som po Anglicku, tam už hrával a kluby by mohli zaplatiť viac, ako odrbávači z Madridu.
Za mě teda Ferran spolu s Yamalem jediní dva útočníci, které bych nechal. Ač jsem Ferrana dost kritizoval, tak mi přijde, že on dokáže na hřišti změnit momentum a přinést do útoku hrozbu. Felix se za tolik peněz podle mě nevyplatí, Lewa od MS nemá formu a už by ten útok neměl vést, nemá na to formu (bohuželmožnáuži kvalitu?). Raphinu mám rád, ale nenaplnil očekávání a klidně bych ho zpeněžil. Útok by to chtělo celkově oživit a myslím si, že sám Roque to nespraví. Náš útok prostě hrozně tápe a je poťreba změna. Je to možná klišé, ale Messi by touhle dobou měl v lize 15-20 gólů a byli bychom na prvním místě...
Skôr by Barca potrebovala hráča typu Julián Alvarez... Ale zasa otázka či by ho priemerná Barcelona nepokazila v jeho výkonoch 😏😏