Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2023-12-25 18:07:40
Pre úplnosť, Barca chce uplatiť buyback klauzulu na Chadi Riad. Osobne by som predal Koundeho, má väčší maket value a PL tímy po ňom skočia hneď.
kluc Premium
2023-12-25 18:12:49
Asi mi to bude jedno, je to kolobeh, 60m. sa hodí + 4./3. stopéra môže hrať Riad alebo Garcia ktorý sa výborne ukazuje...
2023-12-25 18:19:37
Neviem či by som niekoho z nich pustil preč. Araujo je skvelý, no náchylný na zranenia. Iňigo je na tom podobne. Christensena tiež občas niečo potrápi. Jediný, kto nemáva zdravotné problémy je Koundé. Na druhej strane v tejto sezóne mu to moc nejde.
Ak mám byť úprimný najprv by som sa snažil speňažiť hráčov, ktorý aktuálne hosťujú. A až potom by som v prípade nutnosti predával niekoho z opôr.
2023-12-25 19:13:14
Akože je to sport takze tomu moc neverim ale predávať jedneho z nich keď mame konečne kvalitnych stoperov aj z lavičky je podľa mna blbost, hlavne pri náchylnosti na zranenia
2023-12-25 21:55:22
Jasné, že to padne na Christensena, lebo narozdiel on Koundeho nie je amortizovaný, lebo prišiel zadarmo. Nejako sa zabúda na Raphinhu. Predajte jeho ak potrebujete prachy sakra, aj Ferrana a aj Lewu očividne a ešte do konca asi aj Fatiho. Ten útok potrebuje obmenu do psej matere.