Ešte včera som na to myslela, že zajtra bude Deň neviniatok a určite bude na forcabarca nejaká BOMBA :D :D a aj tak som neveriacky čítala tento článok :D až kým som neprečítala tvoj koment
Hneď ako som sa dostal k Pepovi som vedel, že je to blbosť. On by sa nikdy nevrátil do klubu, krutý je v takomto stave aj napriek tomu, že s MC vyhral všetko
Ja by som to zas tak nerealne vobec nevidel,len podla mna by muselo dôjsť aj k vymene prezidenta,ani bartomeuovi ani laportovi guardiola neveri,preto odišiel a preto sa za ich pôsobenia nevrati
Ja som niekde čítal, že vraj sa majú vrátiť do Barce Messi, Busquets, Alba, Suárez a Puyol. Že si ich vyžiadal Deco a Laporta s tým súhlasil!!! S Ronaldinhom sa ešte nedohodli, lebo že mu najprv musia kúpiť aspoň tri páry nových kopačiek!!! 😁😁😁
Veru ze spravil, Guardiola prisposobuje taktiku hracom ktori su na ihrisku,v tom je bezkonkurencny,grealish ci alvarrez ci foden su absolútne rozdielni hráči ale mužstvo funguje nech tam je ktorykolvek,to xavi nevnima akoby vobec,vymeni hraca a stale ro iste
Tak? ❤️❤️❤️
.. o dost později.. 😁