Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2024-01-04 18:53:41
Ďalší grc z kuchyne fc Barcelona,jasne ze peniaze na kupu nemame,je jasne ze atletiko cenu neznizi, načo toto divadlo?
2024-01-04 19:18:59
Aneb hraj drtivou většinu zápasu dobře, ukazuj že máš potenciál být rozdílový v utoku. Pak přijdou dva nevyrovnavnané výkony a už máš poslední šanci se ukázat jestli ne tak jdeš zpět. Tak hlavně že vedle něj jsou neskutečná děla při formě, kterým se dávají už víc jak rok šance ! :D V pořádku.
Někdy mám pocit že ten klub od vedení po managment až po trenéra je shnilý do morku kostí. A mají v hlavě solidní guláš.
Ale tak nikdo neví co je pravdy na tom a na tom.
2024-01-04 19:31:33
Náš nejlepší útočník - o parník ! - a má poslední šanci 😂 Chtělo by se mi napsat “vy mě bavíte”, ale nebavíte ! Tyhle články mě neskutečně ser@u ! A je mi jedno komu o co jde …. Jako vážně si někdo myslí že ty lidi v tom nejdebilnějšim týmu v La Lize jsou úplně blbý ???! A že se na Félixe nekoukají ???! NE ! V jejich vedení jsou úplně stejní šmejdi jako je Simeone a ta jeho partička zákařnejch kojotů! A to, že ho budem sami očerňovat v tisku mu cenu rozhodně nesníží ….
2024-01-04 19:44:28
Felix je tímto typický. 2 zápasy nejlepší na hřišti, 3 nejhorší a tohle stále dokola. V Atleticu, Chelsea a očividně i tady, běžný u něj naprosto. Věk má stále mladý, tak se může srovnat, potenciál má, ale otázka, zda-li se může čekat než dozraje a není potřeba něco hned než doufat. Cena, co se spekuluje, taky není zrovna nejmenší.
Marian Premium
2024-01-04 19:50:10
Je možné, že dnes nebude v základe 😌, tak pomaly s tými poslednými šancami, páni novinári.