Aneb hraj drtivou většinu zápasu dobře, ukazuj že máš potenciál být rozdílový v utoku. Pak přijdou dva nevyrovnavnané výkony a už máš poslední šanci se ukázat jestli ne tak jdeš zpět. Tak hlavně že vedle něj jsou neskutečná děla při formě, kterým se dávají už víc jak rok šance ! :D V pořádku.
Někdy mám pocit že ten klub od vedení po managment až po trenéra je shnilý do morku kostí. A mají v hlavě solidní guláš.
Ale tak nikdo neví co je pravdy na tom a na tom.
já bych tohle ani tak nepřičítal klubu, jako samotným novinářům. Ti ho hned po prvním zápase kupovali, byla tuna článků, jak to Barcelona udělá a naplánuje – přitom tehdy klub potvrzoval, že je na jakékoliv jednání strašně brzo. A potom má horší sérií a novináři už ho v půlce sezóny odsoudí do konce ročníku na lavičku. 😀 Nonsens obojí...
Priklanim se na stranu klubu,kterymu se proste bude lip vyjednavat kdyz nebude hypovanej hrac ale spis jakoze odepisovanej. I novinari se daji koupit..... Ja jen nechapu jak nekteri slabsi jedinci hned naskakujou na to kdyz si muzu kopnout do klubu , tak to s radosti udelam....zapojit mozek je jaksi o dost bolestivejsi , pokud je tedy k dispozici.
Podla mna ma Xavi v pi, kto sa hypuje a kto nie. Xavi chce vyhrat zapas a postavi hraca podla formy na treningu a profilu vhodneho s ohladom na supera. Felix nehra v zaklade? Tak nastupi z lavicky alebo bude hrat v zaklade dalsi zapas. Netreba riesit blbosti, len preto ze sa niekde nieco napisalo.
Opravdu xavi podle tebe stavi hrace podle formy ať už v zápasech nebo na tréninku? Ale no tak ,kde si na to přišel 😀 někteří se ani nemusí snažit a mají místo jistý v základě vždy .....ale jinak jasan ta poslední věta přímo
Ja som na to neprisiel, opakovane to verejne hovori samotny Xavi. Jedna vec je, ze nasi hraci nemaju formu, ale druha, ze nemam dovod mu v tom neverit.
Tak lewa opakovaně nehraje nic,kdežto Marc Guiu hraje o hodně líp,proto nesouhlasím s tvrzením že hrajou ti podle formy,toť vše 😀 Xavi tam musí mít nakou úmluvu s lewou jinak to není možný aby hráč který jako by na hřišti ani nebyl má pořád základ jistý a ani ve hře ho nevystrida
Náš nejlepší útočník - o parník ! - a má poslední šanci 😂 Chtělo by se mi napsat “vy mě bavíte”, ale nebavíte ! Tyhle články mě neskutečně ser@u ! A je mi jedno komu o co jde …. Jako vážně si někdo myslí že ty lidi v tom nejdebilnějšim týmu v La Lize jsou úplně blbý ???! A že se na Félixe nekoukají ???! NE ! V jejich vedení jsou úplně stejní šmejdi jako je Simeone a ta jeho partička zákařnejch kojotů! A to, že ho budem sami očerňovat v tisku mu cenu rozhodně nesníží ….
Felix je tímto typický. 2 zápasy nejlepší na hřišti, 3 nejhorší a tohle stále dokola. V Atleticu, Chelsea a očividně i tady, běžný u něj naprosto. Věk má stále mladý, tak se může srovnat, potenciál má, ale otázka, zda-li se může čekat než dozraje a není potřeba něco hned než doufat. Cena, co se spekuluje, taky není zrovna nejmenší.
Někdy mám pocit že ten klub od vedení po managment až po trenéra je shnilý do morku kostí. A mají v hlavě solidní guláš.
Ale tak nikdo neví co je pravdy na tom a na tom.