Najhoršie je to, ue aj keď si pamätám Xaviho ako mladuckeho začínajúceho hráča až cez jeho top obdobie ako hráča, tak ako tréner si to meno veľmi kazí a pri mene Xavi začínam mat negatívne pocity. Prosím nech skončí a fakt si ten status legendy neposere.
Mne sa strašne páči v akom nasadení hráme 😂 ako keby sme vyhrávali 4:0 ... Z desiatich hráčov sa siedmy presúvajú krokom 😂 toto s moderným futbalom nemá nič spoločné
no ja keď pozerám nejaký iný futbal a fakt aj nejaký len priemerný tím tak tí troska inak makajú na tom ihrisku ... Tieto naše zápasy mi prídu ako keby sme mali väčšie ihrisko aspoň o 30 metrov, že sú hráči zatavení už v 35. minúte 😂
Ak niekde čítam názor Puyola, alebo Iniestu, tak majú svoji váhu. Ak Xavi o pár rokov povie niečo. Tak si poviem… dobre môj. Ty si ukázal ako sa vyznáš… Mal peniaze mal nákupy, ale reálne žije z mladíkov, ktorých Koeman vytiahol, čo tiež ako legenda kluby žiaľ v najťažších časoch stratil na kredite, hoci v naj srackach prišiel a pomohol nech si vravi každý čo chce
A koho je to chyba? Koho? Tréner ma hráčov drať a kondičku budovať. Noe podrbane tiki taká. Hanba. Barca ke katastrofa. 30 rokov skoro fandím, ale už nevladzem pomaly. Toľko rokov hráme opak futbalu čo mám rad…
Chudáci z Las Palmas.. takto prehrať po penalte, ktorú by som osobne neodpískal (aj ked tam ruky boli). Naši si to mali zariadiť sami a nie takto cez darovanú penaltu.
No jo bolo to dosť prihrate jak skok do rybníka ,aj keď áno ruky na ňom boli.Cervena z ďaleka nie a 11ku tiež by som nepiskal. Dúfam že zopár ľudí si to všíma nech nehovorí ako sa píska len proti 🤷🏻♂️
Patrik - ta lopta bola dosť hore a dosť z uhla už ,on v rozbehu ,úplne otázne či by ju tam trafil z uhla . Ale tak obhájiť sa to dá ,keď by ale za toto pískali 11ky tak by bola pri každom rohu atd.Hrac to jasne prihral
RoAd áno tvoju objektívnosť už pozname . 😁 ešte že tu je zopár ľudí aj čo to zhodnotí objektívne . Netvrdim že sa nedala piskat ale stačí pozrieť spomalene kde bola lopta a jak bol v pohybe a v akom uhle ,kým by vyskočil ak by trafil loptu tak otázne či už nie v takom uhle že by ju dnu nedostal 🤷🏻♂️ ale nebudem sa hádať
Jako sorry ale Gundo hodil delfína jak prase. Z toho zadního záběru bylo vidět že obráncova ruka neměla nějaký impact větší aby Gundo hodil takovou šipku. Doslova jí měl položenou za zádech, ale větší pohyb aby z toho byl takový skok tam fakt nebyl. Jako pecka se dá obhájit, ale za mě to byl prostě delfín jak vyšitý :D .
ani nepamätám kedy sme mali penaltu puding jednoznačne doňho sotil dával by do prazdnej čistá červená hrubý zákrok vo vyloženej situácií či začneme sa sácať pred prázdnou bránou utekaj na svoju stránku tam plakať dosť máme nervy ako hrajú naši tak nerob aj ty oheň zbytočne
Ak sa pískaI fauI, tak už museIa byť aj červená, aIe asi mám trochu pudingu v hIave aj ja, pretože tak suverénna penaIta to určite neboIa, nehráme fifu, že stIačíme streIu a hráč to automaticky trafí
A presne kvoli tym centimetrom ho obranca postrcil, aby nemohol zakoncovat ani nahodou. Za mna jasny zasah do hry a penalta - nedovolené znemoznenie utocnikovi zakoncit. Opravnena ak by bola aj na druhej strane.
Vsetci komentatori sa na tom zhodli, ze to bola jasna 11ka a cervena, ale ty zrejme vies lepsie. Alebo potrebujes okuliare. Co sa mna tyka, kazdy vie komu fandim. A teba tu viaceri vnimaju ako fanusika RM ;)
Co ja viem, neviem posúdiť akú silu tam dal ten obranca. Ale za mňa proste ak je evidentne, ze hráč tomu pridá, tak by bolo v prospech futbalu keby sú oravudla nastavene tak, že sa to nepiska - vid ten dubravkov faul pred par dnami, TK bol totálny extrém co tam jota potom spravil
RoAd ja nič zle nehovorim a opakujem áno aj take 11ky sa dajú pisknut,hráč to ale jasne prifarbil a bol dosť z uhla ,bolo vidiet že silno ho nesotil veď mal na ňom ruky len položené . Je to ale jedno ja neprotestujem len hovorim že byt toto u konkurencie tak už by bolo ako im nadrziavaju či zaplatili to a podobne . Ak by si mal každé položené ruky na hráčoch piskat tak pri každom rohu či standartke mas 11ky aspoň 3 . Za ďalšie neviem čo si pozeral ale na Nova S jasne povedal že prísna červená aj keď už bola 11ka pisknuta ,neviem potom kde si pozeral tvoje “všetci komentátori” .Asi si pozeral na 8 staniciach naraz keď všetci 🤷🏻♂️
Podla prividiel.
Zmarenie vylozenej sance supera faulom = cervena karta.
Za mna jasna cervena, kedze stal sam pred prazdnou branou a siel hlavickovat a argument typu ze bol dalej, nedoskocil by atd je blbost. To by mohli argumentovat vsetci aj ked ide niekto sam na prazdnu branu a niekto ho zo zadu sfauluje, tak tiez to moze byt, ze by mu skocila lopta, ze netrafi by a podobne.
Proč nemůžeme hrát od začátku, jako posledních 15 minut? Náběhy za obranu, balóny za obranu, rychlý akce, dost nebezpečnejch akcí u brány, ze kterých pramenila i ta penalta, nechápu.. Proč to vždycky jde až ke konci?
Najvacsie pozitivum dnesneho zapasu - konecne mame striedacku. Xavi dnes vyuzil vsetky striedania a ziadnym z nich nebol Romeu. Vsetci priniesli pozitivnu zmenu.
Penalta 😀😀😀😀 Hodil sa ako free Willi 😀😀😀 Total trapas. Toto keby Real ma takú penaltu, tak týždeň sú tu články a komenty akí nauntragedi sú. Ten magor sa hodil akomkeby ho Hulk hodil. Hanbím sa za Barcelonu a je mi luto, ze to píšem. Momentálne je to klub postavený na sentimente. Dakedy úspešný prezident a dakedy úspešný hráč ako tréner. Iba mena. Ideme do sraciek….
Jasne. Lebo budem stale velebit a obranovat... To je fanusik vsak? A vy ste aki fanusikovia, ked sa vam pačí a hájite taketo výkony proti las Palmas. Kurnik uz ten nazov klubu je smiesny. Barca v PL by bola okolo 10 miesta a ani to si nie som isty. Hodil sa tam ako delfin a porazit Las Palmas takymto stylom.... Vsak po prvom polcase moho byt pre nich o 3 goly. Ano hanbim sa, z eklub ide touto cestou. Nezmyselne nakupovanie a nezmyselne drzanie trenera, lebo ma meno. Ale vsak sa vy spamatate. Ale verte mi, ze ja budem stale fanusik FC Barcelona. Ktovie, kde o par rokov, ked bud eklub bez trofeji budete vy. Fanúšik pravý je zklamany a nahnevaný a ano.... niekedy sa aj hanbý. Zial v terajsej Barcelone sa hanbia skor praví fanusikovia ako HRACI A TRENER A VEDENIE. A je to aj na tej hre vidno,
Keď sa raz zamiluješ do klubu, vždy sa môže stať, že v budúcnosti sa to rozbije a bude to nanič. Majú sa hanbiť aj fanúšikovia AC Milana? Rovnako slávny klub, ktorý herne nedosiahol vrchol už skoro 20 rokov a mal aj horšie obdobia ako my. Proste tieto veci treba pretrpieť s klubom, raz si hore, raz si dole, taký je šport. Je to ako s rodinou, tiež si ju nevyberáš, ale od toho ju ešte budeš brániť a chcieť pre ňu to najlepšie. Čo fanúšikovia Liverpoolu pred Kloppom? desaťročie trápenia a titul po 30 rokoch. Ďalej United, 11 rokov bez titulu, hra otrasná, snad horšia ako naša.
Myslím, že aj tréneri a hráči vedia o tom, keď nehrajú dobre a snažia sa to napraviť, ale hovorím, je to šport. Nie je to automatické, keď sa snažíš, že budeš najlepší, vždy hrajú aj iní.
Odvolaj Xaviho. Kto sem príde? Odkiaľ berieš istotu, že sa nájde niekto lepší? Kto lepší by aktuálne chcel ísť trénovať Barcelonu? Plat ako u najbohatších nedostane, nemá z čoho skladať tím. Nehrajme sa, že si môžeme vyberať...máme to čo máme a s tým musíme pracovať, nie je na výber.
Tak zapas na hovno 20 offsidov som uz dlho nevidel. Zase choroba barcelony prihravky na kridla zasadne na paty. A celkovo prihravky tragedia. Svetle momenty boli akurat super "presing" lewandowskeho 🤣 takto sa ziskavaju lopty na superovej sestnastke 🤣. Roberto ma za dva zapasy lepsie statistiky ako zvysok timu. Ale ako citam tieto komentare jedny hovoria ze nebehame a zaroven ze najlepsie hrame na konci zapasu. Zamyslel som sa nad tym a mozno je to rpeto ze proti nam vsetky slabsie timy vybehnu na 120% a my si hrame svoju hru a na konci uz nevladzu a vtedy ziskame prevahu. Niekedy ju premenime niekedy nie. A ta penalta jednoznacne mala byt ked je niekto vo vyskoku tak ho vyradim jemnym zatlacenim jednou rukou a nema s tym co robit (zakladna fyzika) to ze sa hodil dopredu a nejebol tam ako kabela a neriskoval zranenie neznamena ze to nebol faul za mna cista....
Ale ci to moje oci dobre vidia ze on stiahol LEWU? Whaaaaaaaaaat?
Zmarenie vylozenej sance supera faulom = cervena karta.
Za mna jasna cervena, kedze stal sam pred prazdnou branou a siel hlavickovat a argument typu ze bol dalej, nedoskocil by atd je blbost. To by mohli argumentovat vsetci aj ked ide niekto sam na prazdnu branu a niekto ho zo zadu sfauluje, tak tiez to moze byt, ze by mu skocila lopta, ze netrafi by a podobne.
Skoda ze Roque nedal tutovicu, to by bol riadny debut.
Myslím, že aj tréneri a hráči vedia o tom, keď nehrajú dobre a snažia sa to napraviť, ale hovorím, je to šport. Nie je to automatické, keď sa snažíš, že budeš najlepší, vždy hrajú aj iní.
Odvolaj Xaviho. Kto sem príde? Odkiaľ berieš istotu, že sa nájde niekto lepší? Kto lepší by aktuálne chcel ísť trénovať Barcelonu? Plat ako u najbohatších nedostane, nemá z čoho skladať tím. Nehrajme sa, že si môžeme vyberať...máme to čo máme a s tým musíme pracovať, nie je na výber.