Je vidět, ze chybí Ter Stegen… další věc jaký máte názor na Christensena, me přijde jistější než Kounde, ale porad mám pocit, ze v létě budou prodávat kvůli profitu Christensa, což je Škoda jelikož Martinez je ze skla je třeba mít min 3 kvalitní obránce
Též mi přijde jistější.. A myslím, že není náhoda, že pokud jde o nabídky, tak největší příliv je na Araucha a právě Christensena (pokud jde o post stopera). Jinak jak píšeš asi v létě odejde a taky mi to přijde škoda a s tím Dm je to docela zajímavá myšlenka, protože v současnosti tam beztak alternuji hráči, co jsou spíš 8cky nebo v podobě Fdj box to box, ale ani jeden není to pravé a za mě je to jeden z hlavních faktorů, proč se teď moc nedaří, takže proc to nezkusit a aspoň ostatní záložníci dostanou víc prostoru pro jejich přirozenost.
Od kedy je Peňa v bráne , mám pocit, že každá akcia skončí v sieti. A väčšinou aj končí. On je na čiare fakt dobrý v chytaní , ale organizácia obrany , čítanie hry , komunikácia .... Nič . Koľko gólov sme dostali po jeho nevyriešení situácie ? To tiež nepridáva obrane na pohode , ak každú situáciu okrem priamej strely brankár vyrieši zle.
ten tvoj pocit je presný,však sme už dostali stošestnásť gólov ,a -- blbec -- ani jedenástku nechytil, a mal hlavičkovať aj za stoperov, ale on nič, a nechytiť strelu z päťky od nekrytého útočníka -- no nonsens!
Ak útočí súper, tak celý tím pôsobí ako by ho vlastne šokovalo, že sa súper snaží o priamočiaru akciu smerom k bráne a nezačne útok prihrávkami vzadu a na brankára.
Čo si to vlastne dovoľujú, využívať nezformovanú obranu! Tak sa futbal predsa nemá hrať!
Čo si to vlastne dovoľujú, využívať nezformovanú obranu! Tak sa futbal predsa nemá hrať!