Prvá chyba nastala pred rokom a pol keď Xavi trval na príchode Alonsa. Viacerý sme asi machli rukou hoc sme toho fanúšikmi neboli, veď nech si Xavi urobí dvoj káder. V tomto sa asi naše obavy naplnili. Ďalšia chyba nastala minulé leto keď sa mal Alonso predať a vziať sa mal zadarmo buď Grimaldo, alebo Guerreiro. Sakra, že chyba, lebo toto leto už nie sú žiadny taký kvalitný hráči dostupný zadarmo.
Možnosti ako Valle a Fort sú zadarmo a z vlastnej akadémie, ale mám obavy či budú predstavovať dostatočnú konkurenciu.
Teraz si ešte predstavme variantu, že nie je problém v konkurencii ... berme ohľad na to, že na trhu je aj taký Davies s ročnou zmluvou a potencionálne môže posilniť nášho rivala.
Nečakám, že z neho bude okamžite Alba 2.0, ale niekedy sa stane, že si hráčov idealizujeme. Nevravím, že to musí byť nutne prípad Baldeho, ale ... môže. Treba si položiť otázku, či veríme Baldemu, alebo nie.
Za mňa ešte jeden krajný obranca s ktorým by sa striedal by bolo super a nie automaticky čakať že každý 20 ročný hráč čo má potenciál bude hrať bez výkyvov ako SuperStar. Proste sa ten vývoj preskakuje a od tých hráčov chce každý veľa prítom keď bude mať 23-24 to môže byť top obranca.
Práve preto píšu ze ich znepokojuje situácia a hľadajú hráča ako konkurenciu 😀 ak by nebrali v úvahu jeho vek tak by už mu hľadali nového zamestnávateľa
drahá "len" konkurencia :D ... skôr to vidím na Juana Mirandu ktorému končí zmluva, La Masia, s ligou má skúsenosti, taký defenzívnejší typ a ako dvojka v pohode si myslím...
Miranda by nebol zlý, ja by som si stále želal toho Grimalda, Davies je pre nás len snom a plus má ísť do Realu, ešte Cucurella v Chelsea až tak neoslnil len otáznik je cena no myslím si ze na Mirandu a Grimalda by sme ešte tie peniaze mali
Možnosti ako Valle a Fort sú zadarmo a z vlastnej akadémie, ale mám obavy či budú predstavovať dostatočnú konkurenciu.
Teraz si ešte predstavme variantu, že nie je problém v konkurencii ... berme ohľad na to, že na trhu je aj taký Davies s ročnou zmluvou a potencionálne môže posilniť nášho rivala.