Kks, a real hra dobry futbal? Porazil mallorcu 1:0 a alaves 1:0 golom v 92minute, bol 5minut od vypadnutia s atleticom a teraz su favoritom proti nam? Nas na jesen porazili upotenym golom po odraze na konci zapasu, pricom 3/4 zapasu neukazali nic. Netreba byt posrani, na real to xavi vie, za mna sme favoritom my.
@barcapb ty nie si na spravnom mieste panacik
Hlavne na real to umije nase dna. Ono kdyz drzis celej zapas mic a proti tobe jsou nepohyblivy stoperi , tak se ti proste hraje dobre , to je troubove porad nadavaji na barca dna. Chce to dodrzovat dynamiku , vysokej pressing a nabehy. Thats all. Zadnymu mansaftu se proti tomuhle nehraje dobre , beha bez balonu , nema balon na noze. Netreba si stezovat na dna , treba ho hrat tak jak se ma. Nic vic. Real hraje z prdele a neni to zadnej valec , ackoliv za posledni dobu utratil penez jak zelez. Barca urve titul , jsem o tom presvedcenej , nam staci kdyz lewa zacne promenovat sance a nebo xavi si prestane myslet,ze lewu musi stavet aby se probral. Mozna jo mozna ne. Snad mu to ted vyslo. Ale roque bude zabijak,to je videt.
Osobne pre mňa mierny favorit Real, hrajú lepšiu sezónu. Každopádne teším sa, nech to dopadne akokoľvek. Veľké zápasy už nie sú u nás takou pravidelnosťou ako predtým, treba si to užiť.
Real byl ten co nám porážkou na podzim v uvozovkách vzal v této sezoně vítr z plachet(jasně nebyla to herně, žádná sláva už předtím, ale od té doby jakoby si vyloženě nevěřili). Jestli nějaká výhra/prohra nás umí psychicky nakopnout nebo dočasně zlomit, tak je to ta v El Clasicu.. Jde celkem o dost a snad to Xaviho parta zvládne!! 🤙😉
Jj suhlasim. Dolezite budu aj striedania, v ligovom zapase proti nam real urobil rozdiel striedaniami poslednych 20min. Navyse este som nevidel tim, ktory by real unavil, je to vzdy opacne a posledne desiatky minut nam zvykne dochadzat dych, proti Atleticu real dominoval takisto fyzicky, su skvelo pripraveni odohrat cely zapas aj s predlzenim. Na real to sice vieme hrat, ale vo forme je momentalne on, nie my. Real takisto zvykne mat v zapase rozne nekonzistentne fazy, rozdiel je v tom, ze zatial co my v nasej slabej faze inkasujeme, obavam sa, ze nas utok im velke problemy nenarobi, ak nevyuzije tych par sanci.
Suhlasim s Cule90. Real je /a bude/ fyzicke monstrum. Zamerali sa pri vybere hracov a atletickych hracov Tchouaméni, Camavinga, Valverde a Bellingham budu fyzicky dominovat nad kazdym.
Nevidel som real fyzicky dominovat v zapasoch s nami, ani so city, dokonca ani s psg. Fyzickou dominanciou hracov z afriky sa tu strasilo uz na WC 1994. Potom prisli xavi, iniesta, messi, busquets. A opat sa pytam v akej forme je real? Videl si ich posledne zapasy v lige? Hej, su mentalne silny, naozaj sa zda, ze dokazu otocit a dotiahnut do uspesneho konca kazdy zapas aj ked nehraju vobec dobre. Ale zas sme pritom, ze tu chvalime real za veci, za ktore barcu kritizujeme. Sance si urcite vytvorime, a nebude ich malo, tak ako v kazdom zapase. Ak ich premenime, tak vyhrame. Suhlasim ze rozhodovat bude efektivita, ktoru sice mame tento rok mizernu, ale verim ze to otocime.
Kluci musí jít do zápasu s pozitivně laděnou hlavou a zápas si užít. Každé vymotání míče na vlastní půlce je třeba si proti realu užívat, jako jsme si užívali dříve. Kvalitu na výhru mají obě mužstva, bude záležet na detailech, ale věřím, že ve středu když bude Pedri, FDJ a Gundo, tak je přehrajeme a to bude klíčový, chce hlavně zvýšit efektivitu v zakončení, protože každá neproměněná šance bude hrozně bolet.
Ale jak říkám, je třeba si ten zápas užit a to nejen hráči, ale i my. Poté se výsledek dostaví! Visca el Barça!
Naša DNA sa zmenila. Preto som to napisal. Tito hraci nemaju v DNA takmer nič z toho, čo tam mala generacia okolo Xaviho, Iniesty, Messiho aspol. Milujem Barcu a dufam v nedelne vitazstvo. Ale titul ziskame iba tehdy, ked sa vratime k nasej starej DNA. Bodka
Mnohí hovoria, že Barcelonska DNA má mrtvy futbalovy styl, ktorý už je zastaraly a nevie sa uplatniť proti fyzicky nadupanej konkurencii. Podľa mňa je len ten štýl hry príliš náročný a naši terajší hráči ho nevedia hrať. Alves, Messi, Iniesta, Xavi boli z hľadiska ovládania lopty inde ako naša dnešná zostava. Dokázali vyjsť z takých priestorov a vykombinovať také situácie, pri ktorých by Raphinha s Ferranom, Lewom a Gundoganom 10x z 10 pokusov stratili loptu.
Bol by som zvedavý, jak by sa dnešné fyzicky nadupané tímy vysporiadali s Barcelonou z roku 2011 :) Myslím, žeby boli prekvapení z toho, jak by sa im z tempa vtedajšej Barcy zatočila hlava...
@barcapb ty nie si na spravnom mieste panacik
Ale jak říkám, je třeba si ten zápas užit a to nejen hráči, ale i my. Poté se výsledek dostaví! Visca el Barça!
Bol by som zvedavý, jak by sa dnešné fyzicky nadupané tímy vysporiadali s Barcelonou z roku 2011 :) Myslím, žeby boli prekvapení z toho, jak by sa im z tempa vtedajšej Barcy zatočila hlava...