Real potvrdzuje slová viacerých z nás.. Nas dokázali prehrávať aj kvalitatívne slabé teamy, kde si dokázali za zápas vytvoriť x gólových šancí, avšak kvalita hráčov nebola na úrovni, žeby ich dokázali premeniť a mnohí z nás hovorili, že príde jeden kvalitnejší super a skončí to katastrofický, zial je to asi tak, nemáme šancu s týmto futbalom konkurovať realu, city, arsenalu, bayernu....
Áno a po zápase prídu slová od Xaviho, a niektorých na tomto fóre, že sme len nezachytili úvod, ale ináč to bol potom vyrovnaný zápas, avšak problém je v Tom, že Realu momentálne vyhovuje tá naša prevaha na oko, ale reálne vlastne nie je žiadna 😂
Lebo si sentimentálni blbci. Hlavne Laporta. Myslel si, že zoberie hviezdu minulosti a stane sa to čo s Pepom či LE. Ale futbal je už iný. Tiki taká je na smiech a ten pomaly futbal
Jestper9 Tak za prvé, LE považujem za priemerného až podpriemerného trénera, ktorý sa zviezol na vlne Pepa. V repre aj v PSG veľká slabota. Po druhé, pokiaľ viem, Xavi sa nesnaží a ani nesnažil hrať tiki taku. A po tretie, tiki taka by bola pravdepodobne aj v dnešnej dobe efektívna, lenže najväčší kameň úrazu je to, že potrebuješ na ňu technicky zdatných hráčov.
Barca DNA je prežitok, celé pomalé, bez tempa s technickými máničkami čo sa váľajú pri každom kontakte, prihrávky v 5ke. To proste už nebude fungovať iba na mantákov. Je doba rýchleho a dynamického futbalu s s fyzicky silnými hráčmi.
Presne tak, futbal je inde, naši sú ako slečinky pri chlapoch z Reálu . Od začiatku sa obávam len debaklu. Tie rečičky Xaviho, akí sme dobrí, to je vzdialené realite. Ako píše DRN999, aj so slabými trpíme, čo chceme so špičkou. Už som písal, tento káder bude mať problém skončiť v prvej štvorke.
Ono by to aj fungovalo keby sme mali v time top 9 hracov na svete. Ale mame tim z vypredaja a s tym sa barca DNA neda hrat ked si nevedia dat 3 presne prihravky po sebe.
I takové dny snou🤣
Xavi tabletka pod jazyk, Laprota už určite nasáva .
Nedá sa hrať keď mužstvo stojí na jednom brehu a Xavi s Laportom na druhom brehu rieky.
Gundo im vyčistí žalúdky lebo Xavi to nevie. Preňho je to excelentný zápas a výsledok je mu ukradnutý
Tu je presne ten rozdiel real kúpil rudigera Barcelona christensena rozdiely jeden pomaly fyzicky slaby a po každom slabšom pobehnuti vyzerá ako keby ho klepla mŕtvica a mlel z posledného a druhý rýchly fyzicky nadupaný agresívny srší energiou
Zatiaľ všetko podľa očakávaní, my máme loptu a Real dáva góly a pohodlne hrá ako potrebuje.
Lewa pekný gól, to je dobré znamenie, ešte Ferran by mohol pridať jeden.
Snáď nám viac ako 5 gólov nedajú.
Ten Real se vlastně ani na ten polocasovy výsledek moc nenadrel.
Rozdíl v rychlosti přechodu do útoku a potom organizaci hry, týmové bránění, to je v porovnání jako tým 1.ligy a možná divize (Barcelona). Pokud tohle trenér a jeho tým nevidí, tak tam nemají co dělat.
Mňa by zaujímalo, či si Xavi naozaj myslel, že vysokým pressing-om Real prekvapí a že zrazu zabudnú hrať na protiútoky. Veď nič ich viac nemohlo potešiť, ako naša neschopná obrana posunutá až k stredu ihriska.
Viem sa vzit do pocitu madridskeho fanusika, ktory takto trpel roky za Messiho...Myslim, ze sme im vnutili nasu hru, ktoru hrame od zaciatku sezony - individualne chyby v obrane a nizka efektivita v utoku. Dufam, ze to nevzdame, mame na to to otocit, ale bude to tazke.
Ked mne ani tak nevadi, ze prehravame 4:1, ale je to kurva finale a a El Clasico, mas tam na tom ihrisku nechat vsetko aj keby co bolo. Ale hrame tak na 30% dpc. Ferran sebe vylozi nohu na striedacke. Ziadny vzdor.
Tak sa hrá moderný futbal. Nekomplikovaný, priamočiary a hlavne rýchly. Všetko tu vymenované žiaľ hráči Barci neovládajú. Je to chyba DNA, alebo trénera? Ja si myslím, že oboje.
Stoperi skusene hrat na offside proti najrychlejsim hracom asi si verili ze ich este dobehnu no a potom Araujo skusene ubranil Viniciusa a daroval im gol. Este ze mame Roberta a jeho klucove prihravky dostane zltu za reci a moze hrat branit rychlych hracov. Na lavicke je neskutocna kvalita otocka je na spadnutie
Tu je krásne vidieť že Xavi absolútne nezmenil taktiku a hráči sú už nervózny z toho . Proste on nevidí že to treba zmeniť .Prajem FCB len to najlepšie a najlepšie bude, keď si dá Xavi odchod inak to bude ešte horšie a horšie. Toto už o hráčoch nie je . Žiadne vedenie, žiadna disciplína , žiadne vysledky
Ta ked prehravas po 15minutach 2:0 jaku taktiku by si chcel menit? V 16. minute vystriedat 3 hracov? Opat to boli hlavne individualne chyby, tuto sezonu uz asi 1000000000000 krat.
Je třeba vyměnit trenéra, strašná bída nemáme finance a necháváme si zde hráče typu Sergio Roberto, Ferran, raphina lewandowski, je třeba prodat některé hráče
Obávam sa, že tento zápas ukázal FdJ, že tento klub nemá ani najmenšiu šancu hrať o LM v najbližších rokoch, obávam sa, že ani o ligu a začne pomaly zvažovať odchod, pretože takého frustrovaného som ho ešte nikdy nevidel... Záujem o neho má prakticky skoro každý klub, ktorý má šancu zabojovať o LM.
A naši nech sa správajú normálne, pretože faulujeme jak psychopati
Nech už Xavi skončí, kým jeho trénerská nemohúcnosť nezakryje jeho hráčsku kvalitu. Zase sme trpeli? Zase on proste nevie dostať z hráčov čo v nich je? Hráči čo k nám prišli ako ťahúni svojich klubov vyhasinaju. Hráči, ktorých Koeman vytiahol tiež idu dole… Ale Xavi ie legenda tak ho stále obhajujem. Xavi stojí za jovno. Mal nákupy a Laporta kvôli nemu rozpredal klub a výsledok? Nech uzmierenie preč. Snaží sa len napodobniť Pepove možno Enriqueho veci, ale je amatér. Nemá na veľkoklubu. Barca je v hnoji. Ale verím, že sa to zlepší. Treba však nový vietor vo vedení aj na lavičke. Laporta a Xavi sú len sentimentálny pokus.
Najsmutnejšie na tom celom je že ossasuna by dala realu zabrať viac ako ossasuna lebo tá by sa aspoň nehrala na niečo čo nie je nehrala by fotbal s otvorenou obranou ktorú by rozbila aj striedačku realu
Ne no Koeman měl jen Messiho, Griezmana, Dembeleho, Coutse, Fdj, Albu, mladšího Buse. Přišel mu Pedri po fantastické sezoně u Palem. Ale měl hovno. Vy jste fakt totalní jantaři :). Chytně te se za dolejšek a běžte se projít a snít o tom že měl vlastně hovno.
Presne. Konečne si to treba uvedomiť. Naj hráčov vytiahol Koeman zadarmo. Xavi preflakal milióny. Koľko stal Garcia a Ferran spolu? Ale Koeman bol zlý…. Lebo kinder fanúšikovia si ho nepamätajú a Messiho kamosa Xaviho áno. Koľko bolo reči, že Xavi keď príde bude Barca naj. Keď som vravel, že nie, tak nadávky a ako sme my blbci a antifanusikovia. Papajte a bavte sa tým super futbalom
Griezmann Dembele a Coutinho boli fakt mega hráči. Kúpení a rozumom. 😀 Každý hral mimo svojej pozície okrem stále zraneného Dembeleho. To nie ke FIFA, že len mena. Kto hral na svojej pozícii? A ten kto hral hral za Koemana oveľa lepšie ako teraz za Xaviho…
Mladšieho Buse…. Busquets hral hovno už pekných pr rokov a vlastne vždy. Kým tam mal Caviho a hlavne Iniestu a brutal útok, tak nemal toľko práce. Zbieral odkopavane lopty. Inak kus tlak na neho a fyzická hra a horel ako zápalka S
Hahahá cizinkokoxxx akože áno, mat na jeden post kutyna, mesiho a griezmanna mu určite pomohlo :D
A drmbele to bol futbal sám, vysnívaná posila. ByskecA si odtiaľto vyhanal vidlami už 4 roky. Si mimo
Rozdielov je viac.
Real ma lepsi pohyb, rychlostne su lepsi.
A to je o treningu teda trener.
Taktiez kupa hracov, Real vybera lepsie ako Barca - Bellingham, Rodrygo, Vinicius, Camavinga, Tchouameni, Valverde, Militao....vsetci mladi hraci a aj kvalitni.
A po tretie - nasi isli dole s vykonmi a to je o trenerovi co s tym - Araujo, Kounde,Balde,Ferran,Lewa su uplne pidpriemer
Lepšia kúpa lebo na to mali peniaze, my berieme len to čo je zadarmo alebo skoro zadarmo. Aj keď súhlasím že Lewa a feran boli zbytočne preplateny hráči.
Xavi dostal všetko čo chcel a nič z toho . Abollútne nevie pracovať s hráčmi, len čo budú odchádzať z klubu si myslím .
Keď neodídu spolu Xavi a Laporta svojim vyhlásením , verím že do konca januára ich stadiaľ vyženie Socios a sponzori(keď ešte vôbec nejakých máme)
Trpeli sme, boli sme lepší, mali sme lepšie držanie lopty (51%), nevyužili sme šance, sme v procese, stále bojujeme o ligu a ligu majstrov... coming soon
Nechcem si na to zvykat, ale asi budem musiet, ze real moze najblizsich 5-10 rokov dominovat. Maju na to idealne postaveny tim a zvlast po prichode Mbappeho a Endricka bude bez vacsej slabiny, so skvelymi individualitami. Kym nas klub nebude schopny kupit konkurencieschopnych hracov, ani Messi by nam momentalne nepomohol.
Ten team je dokonaIý, a tá Iavička, fuuuh. Ja si mysIím, že jedinou našou záchranou je príchod Mbappého do RM, žeby to tam rozbiI, avšak to je dosť nepravdepodobné, no :D AIe, či s ním aIebo bez neho najbIižšie roky nebudeme mať nárok pravdepodobne, súhIasím
Dnešnej dobe behajú na ihrisku ublížené primadonny hlavne na nich nekričať aby nemuseli ísť náhodou psychológovi a xavi klasicky spraví radšej zo seba dementa ako povedať krivé slovo na nich aby hrali proti realu a nebol pohyb a ponuka to je haluz naozaj
Asi prvykrat v zivote som nedopozeral zapas Barcelony. Ako prvy polcas sa este aspon dal pozerat, ale druhy mi pripadal asi ako fanusikovi Realu ked im Messi, Iniesta a spol dali 5:0 ci 2:6 (vratane memiestne prejavovanej frustracie prehravajucich hracov)... :/
Na nás by to chtělo Kloppa, nebo jiného psychopata, který by ty hráče seřval a na tréninku by jim dal fyzičku do pořádku. Xaviho mám rád, ale drží se stylu, který potřebuje na několik desítek let z fotbalu zmizet a až se za 50 let znovu objeví, tak věřím, že bude mít opět úspěch, ale momentálně na to umí všichni hrát a chce to výraznou obměnu a návrat fotbalu, který jsme hráli za Rijkaarda.
Suhlasim. Podla mna by inac ten styl fungoval so spravnymi hracmi, len to je uz utopia.
Xavi zatial nepochopil, ze v time nema "Xaviho". Ani Iniestu, Messiho, Dani Alvesa, Busquetsa ci Piqueho.
Ja som absolutne neni prekvapeny ze sme prehrali. Real ma uplne inde team, a plus nemaju problem s financnym fair play takze dalsich 5 rokov Real bude dominovat.
Vidim to podobne. Zbytocne sa tu budeme opustat. It is what it is. Pozitivne na tom je, ze zatial co real je viacmenej hotovy, my mame obrovsky priestor pre zlepsenie:D
niekedy ked sme "trpeli" 2 3 4 roky dozadu ked uz bolo kazdemu jasne ze to ide snami dole brehom vysledkovo aj herne, aspon sme mali fakt drzanie lopty 65 % a viac v 90 % zapasoch aj proti lepsim......dnes?? uz nieje ani to drzanie lopty :DDD (vsimnite si posledne zapasy proti priemernym celkom v lalige doslova mame 52 % drzanie lopty obcas to poskoci aj na 60 :)))) cize styl hry ani ryba ani rak.....
Kiežby NageIsmann prevziaI kontroIu nad týmto mužstvom, s mládežou pracovať vie, a to momentáIne najviac potrebujeme, trénera, ktorý vycepuje Roqueho, BaIdého, Gaviho, Pedriho, Arauja, Fermína, Noaha a podobne.. Taktiež by sme pod ním nehraIi tú hru čo hrame, ani neviem ako to nazvať.
VIastne po tomto zápase nech príde hocijaký tréner, aIe Xavi už nie, prosím, a to som sa ho zastávaI pomerne dIho.
Miliarda dlh!!!!!! Ak oride nagelsman myslis ze zazracne sa naucia prihravat a hrat za mesiac? Tiez to bude chciet dva tri roky.....pozri sa kolko to trvalo pepovi v city alebo artetovi v arsenale.... a to mali peniaze mi nemame nic xavi tiez potrebuje cas. Jeden rok sa nedari a uz vyhadzujete kazdeho. Zabudnite na ultimatnu barcu.....uz tam nie sme a nebudeme podavat take vykony najblizsich par rokov.....
A vidíš nejaký pokrok od začiatku sezóny u Xaviho? PrišieI k nám jeden z najIepších záIožníkov angIickej Iigy z posIedných x sezón, hráč ktorý strieIaI spoza 16tky, hráč ktorý do nej nabiehavaI a ako hrá pod Xavim, čo využíva zo svojich siIných stránok? Vidíš nejaký pokrok u BaIdého? Respektíve u ktorého hráča vidíš pokrok? Ťaháš sem ArsenaI, aký team maI, keď tam prišieI Arteta, no nie najIepší oproti CheIsea, City, Unitedu, IiverpooIu, pozri na náš team a povedz mi v ktorom zápase sme naposIedy dominovaIi?
Preboha však hráme absoIútne nemoderný futbaI, už nikto nehrá tiki-taku ani Xavi, 90% Iudi na tomto fóre písaIo, že príde siInejší súper a vyIámeme si zuby, a tak sa staIo.
Pri NageIIsmanovi píšem, KIEŽBY, pretože je to žeIanie, viem, že máme dIh, preto si žeIám...
Porovnavas vykony gunda kde mal okolo seba man city a u nas kde hra s detmi? Zabudni ma dominanciu, nebudeme dominovat 2-3 roky este. Ano vela hracov nehra tak dobre ako minulu sezonu ale stale su to chlapci. Baldeho precitali tak sa mu nedari az tolko ale stale ma vela casu na zlapsenie. Niekedy treba spravit jeden krok dozadu aby si mohol ist dva dopredu. On sa pouci a buducu sezonu bude lepsi. Ma len 20 to je ok.Treba vyriesit dlh a k nase super prospecty doplnit top hracmi a na to teraz nemame. Ziadny trener na svete nevyriesi nasu momentalnu sitiaciu. Bud trpezlivy nastav si realne ocakavania a necakaj dominanciu alebo trofeje.
Neočakávam trofeje, viem, čoho je náš team schopný, jedine čo očakávam je, že sa nebudeme herne trápiť proti súperom zo spodku tabuIky v španieIskej Iige, kde nás dokážu prehrávať aj také teamy. Teamy, ktoré si proti nám dokážu vypracovať za zápas x góIových šancí. Píšeš tu, že s kým hrá Gundo, no ja keď sa pozriem do záIohy, tak Gundo hráva s FDJ (jeden z top záIožníkov na svete), hráva s Pedrim, ktorého už dávno nemožeme považovať za nejaké decko, ktoré raz hrá tak, a druhý deň ináč, to isté Gavi, hráva s tu kritizovaným Robertom, ktorý túto sezónu patrí k našim naj hráčom, pretože ako jediný je schopný útočiť, aj brániť naraz. Za sebou má obranu, ktorá minuIú sezonu patriIa k najIepším na svete, okej útok je taký okatý, s tým sa hádať nebudem.
Avšak ide mi to, že chcem aby sme začaIi herne dominovať proti sIabým súperom, to, že sme prehraIi s ReaIom ma netrápi, pretože každý, kto sIeduje momentáIne futbaI to museI očakávať..
A chcem vidieť progress našich mIadých pušiek, pretože ak je jeden z formy, tak nepoviem nič, stáva, aIe u náš u žiadneho hráča nevidím absoIútne žiadny pokrok, práve naopak.
A taktiež by som chceI vidieť nejaké zmeny rozostavenia v zápase, a podobne. Neviem, či sIeduješ City/ArsenaI/IiverpooI, avšak tam tréneri v prípade, že sa zápas nevyvíja podIa predstáv, tak vedia vstúpiť do zápasu zmenou rozostavenia, vídame to pravideIne u Xaviho, nie. A to sa herne trápime snáď od zápasu s Betisom, kde sme vyhraIi tuším 4:0...
A mimochodom všimni si ešte pressing v niektorých zápasoch, taktiež ako si naši hráči vypomáhajú, pravda nevšimneš si to, pretože sa to nedeje. Koho je toto chyba? Kto im má toto vštiepiť do hIavy, áno tréner. VrchoIom boI zápas s Osasunom, kde v 92. minúte ešte za stavu 1:0 PEDRI sám bojovaI o Ioptu medzi 5 hráčmi, kde traja naši hráči, ktorí boIi pobIíž, tak ani jeden mu nepomohoI. Hráčovi, ktorý má byť ťahúňom tohto teamu, hráčovi, ktorý sa vrátiI po zranení!!! AIe okej, určite to nie je chyba trénera a treba veriť procesu.
rozumiem co chces povedat ale myslis ze im to nevstepuje? Sak zase z neho nerob podavaca lopty. To co predvadzaju na ihrisku je na nich. Ked si lewa povie ze on presovat nebude tak nebude lebo nema konkurenciu a nehrozi mu ze pojde dole. Zatial, dufam ja pozeram aj rozbory zapasov a hej pressing nam vzdy niekto kazi ale aj tak ho mame najlepsi v lige. Aj dnes sme ziskali vela lopt este na ich polke a to bol real ale potom doplatime na blbu prihravku a uz sa hrnie protiutok
Tak neviem kto co cakal ale asi sme vsetci vedeli ze na to nemame a dopadne to nejako takto. Ja nejdem nikoho vynit nemame na to tim aby sme hrali lepsie 1 mld. Dlh je urcujuci fakt v barcelone momentalne. Kupodivu sme mali stastie ze sme potiahli skvelych mladych hracov ale ti zatial nemaju na to celit spicke v europe. Ziadny iny trener to nezmeni. Ja by som xaviho nehal hrame presne na to na co mame. A treba tuto sezonu hodit za hlavu a tesit sa na buduce ked nam dorastu deti od ktorych chceme teraz aby tahali tim. Vidim tam potencial ale najskor o dva tri roky dovtedy nic necakajme si myslim.
Ano to je jedine co ma serie tie jeho tlacoky 🤣 viem ze to asi robi aby zobral tlak z hracov ale na mna to posobi presne opacne tlak mi rastie do stropu
Stále od vás to isté Xavi Xavi Xavi. Ak niekdo zas hral futbal tak teraz bude vedieť o com píšem a vtom ma Barca problém. Za 1 ak sa nemôžu spoľahnúť na svojho brankára a boja sa ze co zas dodr.e tak môžte mať aj naj.trenera sveta ale ani ten nedokáže vymazať z hlavi tým hráčom ten strach. Za 2 ak nemáš kanoniera tiež to mužstvu nedoda na sebavedomý a pre to nie Xavi ale samotný hráči sú ty co to musia prekonať ale áno ma te pravdu treba vyhodiť trenera vždy a v každom klube keď sa nedarí lebo len on je na vine.
Netrep hluposti, ked sa mats zranil a inaki pena vychytal zapa s atleticom tak si urcite pisal inak aj vsetci co ti dali lajk..jasne zato nemoze xavi, zato ako hrame moze inaki pena nedajboze ter stegen lebo sa zranil😂😂takuto kravinu som uz dlho nevidel ty si urcite hral futbal😂😂guardiola by s tymto kadrom mal uplne vysledky pretoze ide o to co dokaze dany trener z hracov vyzmykat…xavi nevie vyzmykat z hracov absolutne nic pozri sa jak pod jeho vedenim hraju gundogan frenkie pedri, totalne slabucky trener ktory tu je len kvoli tomu ze je legenda ako hrac..maj pekny den
Čiže 2 zápasí a hneď je Pena hviezda bože takýchto ľudí mam rad.Cize ročník 22/23 kedy terstegen mal skvelú sezónu a lewa dal cez 20 gólov tak ostatní boli v srackach ze, sa zobud a netrep ta obrana mala dôveru v brankárovi preto hrali uvoľnené lebo vedeli ze keď dodrbu tak terstegen zachráni. Teraz sa boja co Pena vymysli preto sú v krci a záloha tej sa nečudujem ze je tiež na dne lebo aj keď dajú krásnu nahrávku tak vedia ze ich musia dať min. 10 aby padol jeden gól čiže tiež ich to nebaví. Ináč chot trénovať možno konečne slovenské mužstvo prerazi aj v Európe lebo vidím ze je to jednoduché 😁
Myslíš minulú sezónu čo City hralo najmenej Barcelonsky, používali rýchly prechod do útoku, protiútoky a aj komentátori sa vyjadrovali na ich minulú sezónu že konečne hrajú nedokonalý futbal? Nehovoriac o tom že 90% ich kádru je okrem techniky aj fyzicky a silovo na absolútnej špičke a drilujú to nonstop?
Definuj najmenej barcelonsky. Ved Pep Guardiola je Barcelonska DNA. Samozrejme, ze hraci Man city nebudu nikdy hrat ako hraci Fc Barcelona a opacne. Rychly prechod do utoku sme pouzivali aj za Enriqueho s triom MSN a chces tym povedat, ze nepouzival barcelonsku filozofiu, ale nejaku inu?. Samozrejme, ze system trochu prisposobis svojim hracom, ale DNA zostava rovnaka.
Hrali s netechnickym kladivom v útoku, menej krátkych nahrávok, menej tukanic, viac priamočiary a rýchly futbal, pozicne nehrali tak dokonalo ale hrali viac hore-dole. V Barcelone chcú hrat všetci jak v 2010 ( aj tak najväčši rozdiel bol Messi ) ale futbalovost už nestačí a chápu to aj v City. Bayern, LP sú 2 tímy ktoré sú fyzicky a silovo absolutna špička. Zaostáva City po týchto stránkach voči ním? Vobec. Zaostáva Barca voči ním v tomto? Ano, podstatne a bolo to tak aj v minulosti. Nikdy sa nehral tak fyzicky vyžadujúci a narocny futbal ako tieto roky a to je štatisticky potvrdene. Treba sa prispôsobiť tomu co je v trende a tomu čo mame k dispozícii, nie byt tvrdohlavý. Enrique okrem Barcelony trénoval slabo všade a aj u nás toho mohol získať viac keď mal najlepsi utok v histórii futbalu, Iniestu, Albu, Busiho a dalších v najlepších rokoch.
Wtf? Henti city nemali s BARCELONSKOU DNA nič spoločné a posledná sezóna, kedy pep skúšal hrať na nekonečné barcleonske držanie lopty bola ta, keď v Mníchove prehral s realom 0:4, lebo nepochopil, ze Muller je buldog a nie Iniesta.
Potom ta obsesia s držaním lopty začala upadať, až hral v poslednej sezóne v Mníchove úplne iný futbal ako.jeho Barcelona. V city už po tiki také nebolo ani stopy - akurát tam to pep vždy až do minulej sezóny dodrbal nejakou snahou prekvapiť súpera, kde v LM zrazu pred kľúčovým zápasom začali hrať niečo úplne iné ako to co im šlo celú sezónu. Pripadne sterling prekopol prázdnu bránu.
V skratke - tvoj komentár je úplne mimo.
Xavi tabletka pod jazyk, Laprota už určite nasáva .
Nedá sa hrať keď mužstvo stojí na jednom brehu a Xavi s Laportom na druhom brehu rieky.
Gundo im vyčistí žalúdky lebo Xavi to nevie. Preňho je to excelentný zápas a výsledok je mu ukradnutý
Lewa pekný gól, to je dobré znamenie, ešte Ferran by mohol pridať jeden.
Snáď nám viac ako 5 gólov nedajú.
No nič ty si uz asi máruješ teraz
Rozdíl v rychlosti přechodu do útoku a potom organizaci hry, týmové bránění, to je v porovnání jako tým 1.ligy a možná divize (Barcelona). Pokud tohle trenér a jeho tým nevidí, tak tam nemají co dělat.
Leidis end džentlment . Dis is výprask kongratulejšns 🤣 Playboyz Xavi is ded🤣🤣🤣🤣🤣
Hanba takto hrať plus Araujo ČK 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
A naši nech sa správajú normálne, pretože faulujeme jak psychopati
Tak ako teda ?
Žádná změna od odchodu Koemena… mohl zůstat koemen
Xavi odejdi
A drmbele to bol futbal sám, vysnívaná posila. ByskecA si odtiaľto vyhanal vidlami už 4 roky. Si mimo
Real ma lepsi pohyb, rychlostne su lepsi.
A to je o treningu teda trener.
Taktiez kupa hracov, Real vybera lepsie ako Barca - Bellingham, Rodrygo, Vinicius, Camavinga, Tchouameni, Valverde, Militao....vsetci mladi hraci a aj kvalitni.
A po tretie - nasi isli dole s vykonmi a to je o trenerovi co s tym - Araujo, Kounde,Balde,Ferran,Lewa su uplne pidpriemer
Keď neodídu spolu Xavi a Laporta svojim vyhlásením , verím že do konca januára ich stadiaľ vyženie Socios a sponzori(keď ešte vôbec nejakých máme)
Xavi zatial nepochopil, ze v time nema "Xaviho". Ani Iniestu, Messiho, Dani Alvesa, Busquetsa ci Piqueho.
VIastne po tomto zápase nech príde hocijaký tréner, aIe Xavi už nie, prosím, a to som sa ho zastávaI pomerne dIho.
Preboha však hráme absoIútne nemoderný futbaI, už nikto nehrá tiki-taku ani Xavi, 90% Iudi na tomto fóre písaIo, že príde siInejší súper a vyIámeme si zuby, a tak sa staIo.
Pri NageIIsmanovi píšem, KIEŽBY, pretože je to žeIanie, viem, že máme dIh, preto si žeIám...
Avšak ide mi to, že chcem aby sme začaIi herne dominovať proti sIabým súperom, to, že sme prehraIi s ReaIom ma netrápi, pretože každý, kto sIeduje momentáIne futbaI to museI očakávať..
A chcem vidieť progress našich mIadých pušiek, pretože ak je jeden z formy, tak nepoviem nič, stáva, aIe u náš u žiadneho hráča nevidím absoIútne žiadny pokrok, práve naopak.
A taktiež by som chceI vidieť nejaké zmeny rozostavenia v zápase, a podobne. Neviem, či sIeduješ City/ArsenaI/IiverpooI, avšak tam tréneri v prípade, že sa zápas nevyvíja podIa predstáv, tak vedia vstúpiť do zápasu zmenou rozostavenia, vídame to pravideIne u Xaviho, nie. A to sa herne trápime snáď od zápasu s Betisom, kde sme vyhraIi tuším 4:0...
Potom ta obsesia s držaním lopty začala upadať, až hral v poslednej sezóne v Mníchove úplne iný futbal ako.jeho Barcelona. V city už po tiki také nebolo ani stopy - akurát tam to pep vždy až do minulej sezóny dodrbal nejakou snahou prekvapiť súpera, kde v LM zrazu pred kľúčovým zápasom začali hrať niečo úplne iné ako to co im šlo celú sezónu. Pripadne sterling prekopol prázdnu bránu.
V skratke - tvoj komentár je úplne mimo.
dakujem