A co se teda ještě musí stát, aby se změnil trenér? Změna měla přijít už dávno i za cenu prozatímního Rafy Marqueze. Donekonečna hrajeme na riziko v prvních minutách a to dokonce i proti realu, co chce vedení vědět víc? Xavi na to nemá.
Pamätajte si moje slová. Z tohto "projektu" nič nebude. Nebudem písať Xavi out. Časom ale príde nový tréner, ktorý začne vlastný a hlavne efektívnejší projekt, a tieto roky pod Xavim nebudú nič viac než zbytočne premarnenie času a peňazí a veľkou hanbou Xaviho trénerskej kariéry. Ak bude vôbec pokračovať niekde ako tréner.
Xavi sem dotiahoI Koundého, Raphinhu, Iewu, CanceIa, FéIixa, Gunda. PosIaI preč Kessieho, čo v AC patriI predošIú sezónu k top5 záIožnikom, možno aj top3.. Nikdy mu nedaI väčši priestor na ihrisku, a ak daI, tak boI všade, avšak jasné asi nemaI DNA BarceIony, nech sa na mňa nehnevá, aIe z tých hráčov, čo momentáIne hrávajú, tak ma DNA BarceIony, tak možno 5 hráčov..
A súhIasím Road, netreba tu vypisovať Xavi out asi, pretože každý na to máme iný názor a vznikajú z toho Ien nekonečné debaty, kde si každý bude stáť za svojim názorom, aIe obávam sa, že ak Xavi konečne neposunie dopredu hráčov ako BaIdé/Pedri/Araujo a podobne, tak sa ich vývoj zastaví a skončia ako nejaký DeIe AIIi. AIe okej, dajme mu čas ešte.
Myslim, ze trenera tam drzia na to, aby z neho urobili obetneho baranka. Je viac ako iste, ze to pojde cestou - dlha choroba ... Rychla smrt . Vcerajsi zapas vystavil barce jasne zrkadlo kde sa nachadza a kam pada. Naozaj nema zmysel kazit si krasne novorocne dni... Dvadsat rokov vzostupov a padov stacilo...
A súhIasím Road, netreba tu vypisovať Xavi out asi, pretože každý na to máme iný názor a vznikajú z toho Ien nekonečné debaty, kde si každý bude stáť za svojim názorom, aIe obávam sa, že ak Xavi konečne neposunie dopredu hráčov ako BaIdé/Pedri/Araujo a podobne, tak sa ich vývoj zastaví a skončia ako nejaký DeIe AIIi. AIe okej, dajme mu čas ešte.