Mám obavu že do konce sezóny už se toho moc nezmění a budeme rádi když uhrajeme v lize top 4. Xavi byl fantastický hráč ale na to aby trénoval velkoklub prostě zatím nemá. Špatně hrajeme od začátku sezóny a zlepšení není vůbec nikde, spíše ta marnost se víc a víc prohlubuje.
MIO10 ale tak neměli by se hráči právě pod trenérem zlepšovat? Neměl by trenér z hráčů dostávat to nejlepší? Tady to spíše vypadá opačně, že u každého hráče se postupně jeho výkony zhoršují víc a víc.
To, ze je tolko hracov z formy, praveze signalizuje, ze problem nie je v tych hracoch. Su snad vsetci lenivi neprofesionali ? Pochybujem. Problem bude niekde inde.
Problem je v tom, že odesel nás nejlepší CDM, co hrál 10 let v kuse základ a nahradil ho borec, jehož vrchol byl nekde v Southamptonu. Pořád jste chtěli Barcelonu bez Busquetse, tak tady to máte.
Každý kdo přišel do Barcelony mluví o pochodových treninkach,prostě fotbal se změnil je jedno že máme míč.Lewa přišel z bayernu kde třeba jedou furt posilovnu,koukněte na hráče reálu jak jsou vysekaný,dřív měl Real jen vyšší hráče a to bylo Jendo,fotbalisti teď musí být hodně dobří atleti,to není jak když Xavi začínal že cigarety piva bříško.Ted bez šance zdravá strava soukromého trenér i posilovna,koukněte na Messiho má nejlepší postavu jakou kdy měl,ikdyž to take musí dělat kvůli věku ,ale stejně
Xavi má plnú dôveru vedenia pretože nemáme na lepšieho trénera.
Alebo má na vedenie nejakú špinu. Inak mi to nejaký zmysel nedáva.
Nieje možné aby dobrý tréner z tak kvalitných hráčov nedokázal vytrieskať viac.
Klub je vo veľkých problémoch a to sa odzkrkadľuje na každom kroku. Xavi chce hrať to, čo hrala jeho partia ale na to nemá hráčov. Pokiaľ to nepochopí úroveň bude ďalej upadať. Niekedy mám dojem, že taktika je len držať loptu bez toho aby sme sa snažili dať gól. Dynamika pohybu hráčov v porovnaní so súpermi je priepastná.
Alebo má na vedenie nejakú špinu. Inak mi to nejaký zmysel nedáva.
Nieje možné aby dobrý tréner z tak kvalitných hráčov nedokázal vytrieskať viac.