xavi nech sa stara o to ako sa zbavit hracov ako romeu alonso torres a podobne a ak chce hracov do stredu pola nech poobzera v akademii a zacne vychovavat hracov peniaze na jeho nefungujuce predstavi o modernom futbale nemame
nemozes len tak vychovat hraca. na to, aby hral niekto v prvom time barcy musi mat nielen obrovsky talent, ale aj velke schopnosti, aby nezhorel. barca ma v kadri odchovancov dost.
Ferran, Raphinha, Kounde, Lewa = 200 mil.
K tomu dalšie prestupy zadarmo a hostovania portugalskych hviezd. Myslím si, že Xavi dostal od tohto vedenia vzhľadom k naše situácii viac ako dosť.
HIavne, že sme sa zbaviIi Kessieho ako špinavej handry, hráča, ktorý chceI hrať za Barcu, pretože ju vtedy uprednostniI pred predIžením v AC a inýmu ponukami. Hráča, ktorý patriI v AC medzi top záIožníkov v TaIiansku (TOP5 určite, podIa mňa, aj TOP3)..
Kolko uz citame o tych neplaticoch nemeckych? To sa za ten cas nikto iny nehladal?
Ak sa nenajdu peniaze takto, strelil by som niekoho zo zakladu (Balde, Kounde, Ferran) uz teraz v zime.
Ma niekto nasledovaneho Mattsa Wieffera? Ten vyzera zaujmavo na DM, chce ho aj Liverpool a Atletico vraj. Pise sa o sume 20 30M.
ZIADNE TAKE ! Jak male decko, len chcem hento a toto a vysledky ziadne . Ked aj niekto sa ulakomi a pride k nam s akymi takymi schopnostami , pod tvojim vedenim a stylom ,, rozumej DNA " zakape a stane sa z neho do polroka hrac na lavicku a do roka na predaj. Ryba smrdi od hlavy....
Hra Barcelony byla vždy založena na záloze. Po odchodu hráče, který tady hrál skoro 15 let na DM přišel jen hráč, který na to nemá a FDJ tak musí suplovat tuto pozici a chybí mu volnost. Záloha tak nemůže fungovat. Pedri navíc byl v poslední době pořád zraněný a motor Gavi bude až v létě.
Pokuď jde o kraje obrany, tak tam při zranění Cancela nastupuje stoper a na LB máme jen jednoho 20 levého hráče. Opravdu bych chtěl vidět někoho kdo by z tohohle udělal fungující tým.....
Väčšina z nás nepožaduje aby tento team konkurovaI ReaIu, City, či Bayernu, uznávam na to nemáme šírku kádra, Ien opäť raz zdorazním väčšina z nás požaduje aby sa naša herná dominancia prejaviIa proti súperom zo spodku tabuIky (naozaj herná dominancia, nie ťukanie si pred 16tkou, bez žiadneho efektu), a taktiež chceme vidieť progress hráčov, niektorí tu hovoria, že za to Xavi nemože, že to sú výkyvy formy, avšak pokIes formy sa nezaznamenáva u 90% kádru naraz :D Vymenuj mi schváIne jedného hráča, ktorý herne pod Xavim napreduje.
Klopp hrá túto sezónu rovnako. Neprišlo mu jediné DM ktoré si žiadal, Caicedo aj Lavia šli do Chelsea, odišiel Fabinho. Väčšinu zápasov hráva Mac Allister, Gravenberch, Szoboszlai, ani jeden z nich nie je typické DM ako bol Fabinho. Gravenberch dokonca sedel v Bayerne na lavičke. Prví dvaja menovaní dokonca stáli len po 40m€. Jediné DM čo im prišlo je 30r Wataru Endo zo Stuttgartu ktorý bol 16. v Bundeslige minulú sezónu, chceš mi povedať že to je výrazne lepší hráč než Romeu alebo Roberto?
Jackopz lenze tento rok vsetci konkurenti Liverpoolu hraju biedne. Dokonca aj v tom City to skripe, Guardiola uz pred sezonou vytvaral informacne pole ze trofeje a uspechy niesu samozrejmost rok co rok. Tymto nechcem povedat ze Barcelona ma tazsich superov ale aj oni nie nahodou zhanaju DM. Prave vdaka tomu ze na inych poziciach (hlavne utok) maju vecsiu kvalitu tak to u nich az tak nebadat.
K tomu dalšie prestupy zadarmo a hostovania portugalskych hviezd. Myslím si, že Xavi dostal od tohto vedenia vzhľadom k naše situácii viac ako dosť.
Ak sa nenajdu peniaze takto, strelil by som niekoho zo zakladu (Balde, Kounde, Ferran) uz teraz v zime.
Ma niekto nasledovaneho Mattsa Wieffera? Ten vyzera zaujmavo na DM, chce ho aj Liverpool a Atletico vraj. Pise sa o sume 20 30M.
Pokuď jde o kraje obrany, tak tam při zranění Cancela nastupuje stoper a na LB máme jen jednoho 20 levého hráče. Opravdu bych chtěl vidět někoho kdo by z tohohle udělal fungující tým.....