Tak ak hráč nezapadne do Xaviho plánov, nech Deco prevezme aj zodpovednosť. Ide o to že mám pocit že Xavimu každý kecá do roboty. Robia rozhovory, tlačovky, teraz už aj hráčov vyberajú, tak nech to rovno vezmú Laporta s Decom.
Podobny zaloznik ako Gavi je Verratti ktore by nam vraj pustili na hostovanie z Kataru pod podnienkou ze vo svojom materskom klube podpise predlzenie zmluvy o rok. Kvalitu stale ma a vraj si tam superov v Katare maze na chleba.
A ostali by peniaze aj na toho defenzivneho pre Deca.
Chápem obidva pohľady, lebo je cítiť absenciu aj ofenzívnejšieho hráča, lebo ako dobre vieme chceli sme Bernarda a chceli sme ho z nejakého dôvodu, či už časté zranenia Pedriho, alebo viacmennej aj sklamanie z Pedriho pokroku čo sa týka výstavby útoku a podobne. Je blbé, že musíme premýšľať nad Bernardom a Wirtzom keď máme hráčov ako Pedri, Gavi. Chýba tam ten playmaker v zálohe ako napr. Bellingham čo to ťahá aj s asistenciami a gólmi. DMko prečo nám treba asi ani spomínať nemusím. Lenže mám obavy, že bude peňazí len toľko, že to kvalitná posila nebude a ďalšie hráča typu Oriol nám netreba ako fakt.
Gavi je žiaľ zranený a Pedri je posledné mesiace len tieňom samého seba. Potenciál na to jednoznačne má, no bude tam nejaký druh bloku. Možno nízke sebavedomie.
Fermín v čase, kedy začal ukazovať potenciál naplno a vyzeralo to, že by mohol dostávať minúty pravidelne, prestal hrávať z nejakého dôvodu.
Čiže potrebujeme primárne DMko, no hodil by sa aj tvorivý centrálny záložník.
Hej sle napriklad teraz kupil 25%ten anglican a ako sledujem ide tam robit poriadky ci k lepsiemu to uvidime ale u nas sa to nemoze stat no ale ja si len myslim ze tie slavne "paky" niesu cesta
Tak oni sa dohodli, ze prevezme celu sportovu stranku klubu, teda dosadi svojho sportoveho riaditela a budu robit prestupovu politiku a akademiu podla seba. Myslim, ze Glazerovci su len financnici oni nezasahovali do prestupov. Takze pri schopnom vedeni a dobrych rozhodnutiach sa mozu po X rokoch pozviechat. U nas je to tazsie, ked kazdy rok splacame z obrovskeho dlhu, ktory tu zanechalo predchadzajuce vedenie. Pri tomto tempe to mame este na par rokov, kym sa z toho dostaneme. Aj to treba dufat, ze sa uz neobjavi dalsi Bartomeu..
Predať podiel sa oplatí len vtedy, keď sa kúpi skutočne svetový hráč. Proste elita. Koľkých takých sme doteraz kúpili? A koho by sme kúpili teraz? Toto všetko zaváňa ekonomickým fiaskom a zlým hospodárením.
A ostali by peniaze aj na toho defenzivneho pre Deca.
Fermín v čase, kedy začal ukazovať potenciál naplno a vyzeralo to, že by mohol dostávať minúty pravidelne, prestal hrávať z nejakého dôvodu.
Čiže potrebujeme primárne DMko, no hodil by sa aj tvorivý centrálny záložník.