Ku*va, ktorá chce z Daniho od samého začiatku vytrieskať milióny.
Určite by nebol taký sprostý a neznásilňoval ju tam na diskotéke na hajzli, keď vie, že ho všetci poznajú.
Ale dnes v tomto chorom liberálnom svete si asi mal od nej vypýtať písomný súhlas a povolenie na styk...
Tak ale čávo si to sám komplikuje.. 5x vypovedať a stále inak? 5 rôznych príbehov zaebať je akože frajerina.. a vyhovárať sa teraz na alkohol? dopindy, však keď viem, že pijem a robím peloviny, tak asi pijem s rozumom, aby som sa vyhol presne týmto problémom. ALKOHOL určite nie je žiadny poľahčujúci dôkaz, že to spravil "neúmyselne".. to teraz sa ožerem do nemoty, "znásilním" random ženu a budem očakávať, že mi znížia trest z dôvodu, že som bol viac opitý? Kde to žijeme?! Na mieste ženy by som mal chuť skočiť z okna ak by mu ten alkohol znížil trest. Vyhovárať sa na alkohol, že som bol opitý a nebol pri vedomí.. Je to tvoja vina, že si sa zebal jak posledné prasa a nevedel sa správať!
andres550 tak ty si genius. Jednak ona ziadne peniaze nechce a druha vec ze on mal rozmyslat a ked tak rovno povedat ako to bolo a nemotat sa v tom sam. Druha vec ze sa k tomuto nemal ani dostat... Tak ako som ho mal v Barce rad, tak u mna tymto klesol hlboko.
Andreas si sa odkryl, ani nevies ako...
A dakuj kazdy den panu Bohu, ze zijes v liberalnej krajine. A nie v nejakej zaostalej rozvojovej krajine, ako napr. Rusko...
Andres mne je jasné, že nie všetci môžu mať IQ nad 20 ... ale už v názve máš napísané že je to 5. verzia od Daniho.... keby si si radšej prečítal o tomto prípade niečo viac - kľudne aj na tomto fóre tak zistíš to na čo ťa upozornili už kolegovia vyššie t.j. že ona žiadne peniaze nepožaduje.
Ale chápem prečo by si to robil keď to môžeš rovno hodiť na zlý liberálny svet...
Takych je vsade kopu. Ozeru sa a potom si dovoluju na zeny . Prasata. A obvzlast taki co maju peniaze si myslia, ze moxu vsetko. Teraz sa uz uplne domotava. To je jeho pritazujuca okolnost. 8 rokov min dostane
To ze meni verziu X krat mu teda na doveryhodnosti vobec nepridava.
Podla mna ale dostane 4-6 rokov + financny trest ako odskodne. Po polovici bude vonku. Rok uz je tusim vo vazbe, takze za 2 roky je vonku. Nemyslim si ze mu daju viac. Niektore Veci sa nedaju uplne dokazat.
Ak ta baba realne s nim tancovala a ritou sa mu trela o prirodzenie tak jasne ze bude nadrzany. Nie je potom v tom uplne ze nevinne ta baba. A hlavne ked este za nim aj isla na WC. Naco? Co si myslela ze budu hrat pexeso? To by sa tiez malo trosku brat do uvahy.
Ano, Dani nema byt chuj a potom ju znasilnit, ale ak ho vabila a este za nim aj isla za nim na wc, nemal by byt podla mna trest maximalny ale adekvatny urcite.
Určite by nebol taký sprostý a neznásilňoval ju tam na diskotéke na hajzli, keď vie, že ho všetci poznajú.
Ale dnes v tomto chorom liberálnom svete si asi mal od nej vypýtať písomný súhlas a povolenie na styk...
Bože, lidi....
Tu sa nebavime o tom ci bol dobry obranca, futbalista!
A dakuj kazdy den panu Bohu, ze zijes v liberalnej krajine. A nie v nejakej zaostalej rozvojovej krajine, ako napr. Rusko...
Ale chápem prečo by si to robil keď to môžeš rovno hodiť na zlý liberálny svet...
Podla mna ale dostane 4-6 rokov + financny trest ako odskodne. Po polovici bude vonku. Rok uz je tusim vo vazbe, takze za 2 roky je vonku. Nemyslim si ze mu daju viac. Niektore Veci sa nedaju uplne dokazat.
Ak ta baba realne s nim tancovala a ritou sa mu trela o prirodzenie tak jasne ze bude nadrzany. Nie je potom v tom uplne ze nevinne ta baba. A hlavne ked este za nim aj isla na WC. Naco? Co si myslela ze budu hrat pexeso? To by sa tiez malo trosku brat do uvahy.
Ano, Dani nema byt chuj a potom ju znasilnit, ale ak ho vabila a este za nim aj isla za nim na wc, nemal by byt podla mna trest maximalny ale adekvatny urcite.
Sediet pojde, otazka je len na ako dlho.