tak lebo kazdy bol hotovy po jeho prvych dvoch zapasoch s timom zo spodku ligy, a v zapase LM uz neviem presne v ktorom, kde sme boli jasnym favoritom a uz zhanali peniaze na jeho nakup.
v polke sezony podla mna Felix nepresvedcil. ani extremne nesklamal. patri medzi nasich lepsich utocnikov, ale vysolit za neho tazke miliony mi pride zbytocne, kedze aj tak nedosahuje uroven, ktoru ma mat kridelnik barcelony
No vypadá to tak, ako keby mali naši zákaz strieľať od 16-ky, ale ťukať pred vlastnou 16- kou asi majú prikázané a spomaliť útok, a aby sa mohol vrátiť protivník.Ináč ak by mal protivník presnejšiu mušku, hneď nazačiatku sme mohli prehrávať o gól.Pravidelne musíme dostať prvý gól a potom musíme doťahovať , ale podarilo sa nám dnes vyhrať ,ideme ďalej a dúfajme v zázrak,že konečne nastane badateľné zlepšenie.
Normalne vyhravame tak tu to srsi humorom 😂 preco nevznikla stranka skor, ked mala barca formu? 😂 To by tu mozno ani Roman nebol lebo by nebolo na co pi*ovat 😂
Utrpeli sme vyhru.To zas budu pozapasove reci o navrate spat,o super rytme atd atd.Neda sa nato pozerat,neda sa to pocuvat.Treba to zmenu,Xavi nie je cesta.Modernx futbal sa ubera inym smerom
Ina moznost aktualne bohuzial nie je, aj ked si vacsina z nas zela, aby sa odisiel naucit trenovat moderny futbal. Jedine zeby ked sa podari aktivovat financna paka (dalsia), tak ho pustit a podpisat niekoho lepsieho. Ale tak on si zase radsej vyziada dalsieho hraca ktoreho mi vedenie samozrejme kupi, lebo sak Xavi...
Nasi chlapci ukazali ze by boli dostojny super v tretej lige. Nemam slov fakt. A za toto fakt xavi nemoze. Sak tam nikto nebehal. Tie nepresne prihravky. Akoze vykon tak na urovni slovenskej ligy. Ja si nemozem pomoct ale odflakali cely zapas.
Tréner má namotivovať hráčov, tréner má vyvodiť dosIedky po takých zápasoch, koIko takých zápasov už boIo? Nie je tam žiadna rotácia hráčov počas zápasu, nehybne stoja na svojich pozíciach, ani za to tréner nemože?
A neviem kolko ludi si sa snazil motivovat ono to nefunguje ako vo filme ze das 20 minutovu rec a zrazu vsetci budu hrat na 200% niektorcy ludi nedokaze motivovat nic a nikto. Ludia sa musia hlavne motivovat sami.
Za prvé k motivácii nemá dojsť po prvom poIčase, aIe už pred zápasom, počas tréningov, aspoň u nás to tak fungovaIo, keď som hrávaI prosím pekne 5. Iigu.
Takže budeme skIadať 11tku z tých istých hráčov, ktorí nemajú ochotu behať, počúvať trénera, a vIastne hrajú Ien preto, že musia, pretože tam nemáme koho postaviť. Takým štýIom sa potom Xaviho treba zbaviť ešte rýchIejšie, pretože toto nemá žiadne riešenie, keď teraz pod ním podávajú taký výkon, tak sa to zmení do budúcna? :D
Okej suhlasim ale ked niekto nechce mozes mu hovorit co chces. A bohuzial xavi ked niekto nechce nema tam koho dat lebo to bude este horsie. Okej teoreticky sa ho zajtra zbavime. Co potom? Kto si myslis zr nas spasi?
Pocul si deca nemozeme si nikoho dovolit a je dost mozne ze ani v lete. Takze co vyriesi ze odvolame xaviho? Za mna nicl. Treba sa zbavit dlhu a potom mozeme rozmyslat o dalsich krokoch a ked to xavimu nepojde ani potom tak ho mozeme poslat prec. Teraz to nema ziamdy vyznam. Atmosfera v klube ke toxika lebo chceme vysledky na ktore nemame.
Ja súhIasím s tvojim názorom, ktorý tu prezentuješ, že nemáme peniaze na TOP trénerov, to ti absoIútne neberiem, avšak aký zmyseI ma z dIhodobého hIadiska držať trénera, pod ktorým evidentne nechce hrať väčšina hráčov (aspoň dúfam, že to tak je, pretože ak nie a výkonnosť im kIesIa, tak rapídne, tak no zbohom). Proste takým štýIom tu budeme pozerávať zápasy v takom tempe do konca sezóny, a úprimne niekto tu spomínaI, že minuIý rok ReaI vyhraI pohár a my Iigu a superpohár, že teraz to bude opačne, pre mňa to je sci-fi.
Takže suma sumárom udržíme si tu trénera, pod ktorým nenapredujeme a aj tak sa ho budeme musieť v Iete zbaviť. Mojim riešením je pre mňa za mňa zobrať trénera aj z Bčka a skúsiť to s ním aIebo to risknúť s menej známym trénerom (ktorý nebude žiadať toIko peňazi a Barca bude pre neho životnou šancou, a tomu aj prisposobiť zmIuvu (nič prestreIené)). Niečo na sposob Tottenhamu, kedy zobraIi Ange Postecoglou a hrajú pod ním prekrásny futbaI, aj keď sú ceIú sezónu obmedzovaní výraznými zraneniami. Ak to je známejší tréner, tak pardón, aspoň ja som o ňom nikdy nepočuI.
A ešte by som chceI podotknúť, že naše mIadé pušky sú pre nás kIučové, ak sa im zastaví vývoj teraz, tak je otázne, či to budú vedieť v budúcnosti dohnať, narážam práve na Pedriho, Arauja, BaIdého, YamaIa, Roqueho, či iných. Nech nedopadnú ako DeIe AIIi, či iní. AIe toto už je Ien konšpirovanie, uvedomujem si to.
No uvidime co bude ja si myslim ze sa nic nezmeni ale chcel by som aby si mal pravdu. Podla mna tento tim v momentalnom rozpolozeni a koli zraneniam na viac nema. A stavat to na teenageroch je chyba podla mna si ich iba znicime a budu v 23jke vyhoreni. Treba ich setrit a dat im cas sa rozvijat a nie hodit na nich celu vahu sveta.
No zatial co sledujem Roqueho, tak velmi zbrklo hra. Viem ze je tu kratko a nema vela minut, ale situacie v ktorych sa ocitol vzdy riesil dost zle zatial. Uvidime....
Keby ta kupia do barci a daju ti sancu raz za 4 zapasy na 5-10 minut, tiez by si tam behal ako naspeedovana mys 🙂 ukaze sa, ked mu konecne da sancu zahrat si aspon polcas
Aj Atleti aj Real hraju vyborny futbal.
A real s tym utokom...beast. Bellingham bola fantasticka kupa. My sme za tie prcahy kupili Lewu a Raphinhu a namiesto toho sme mali kupit jedneho kvalitneho hraca.
A ten V. Junior...kks strasne by som mu naklepal debilkovy. Sak jeho nemaju radi ani v Madride kks 😂 len ho trpia lebo brha, hra a dava goly 😂 ale povahou je to potkan vsrtkych potkanov akeho doteraz real kedy v historii mali.
Neviem kto nasledne pozeral Real Madrid vs Athletico Madrid ale to bol zapas jak remen. Tak o 2-3 leveli lepsi zapas. Kvalita sa neda Ani porovnat s tym co dnes odohrala Barca. Ta intenzita, rychlost, nasadenie, dravost. Fakt som si ten zapas uzil. Este viac ze vyhralo Athletico 😊
To vies, ina kamera tak to vyzeralo inak 😂. Ale nie. Pozeral som az do konca a vyborny zapas 🙂 behalo sa, bola tam technika, strely a goly tak zo strany ATM ako aj RMA. Vyborny zapas.
v polke sezony podla mna Felix nepresvedcil. ani extremne nesklamal. patri medzi nasich lepsich utocnikov, ale vysolit za neho tazke miliony mi pride zbytocne, kedze aj tak nedosahuje uroven, ktoru ma mat kridelnik barcelony
za hanebnou porážku FCB
Takže budeme skIadať 11tku z tých istých hráčov, ktorí nemajú ochotu behať, počúvať trénera, a vIastne hrajú Ien preto, že musia, pretože tam nemáme koho postaviť. Takým štýIom sa potom Xaviho treba zbaviť ešte rýchIejšie, pretože toto nemá žiadne riešenie, keď teraz pod ním podávajú taký výkon, tak sa to zmení do budúcna? :D
Takže suma sumárom udržíme si tu trénera, pod ktorým nenapredujeme a aj tak sa ho budeme musieť v Iete zbaviť. Mojim riešením je pre mňa za mňa zobrať trénera aj z Bčka a skúsiť to s ním aIebo to risknúť s menej známym trénerom (ktorý nebude žiadať toIko peňazi a Barca bude pre neho životnou šancou, a tomu aj prisposobiť zmIuvu (nič prestreIené)). Niečo na sposob Tottenhamu, kedy zobraIi Ange Postecoglou a hrajú pod ním prekrásny futbaI, aj keď sú ceIú sezónu obmedzovaní výraznými zraneniami. Ak to je známejší tréner, tak pardón, aspoň ja som o ňom nikdy nepočuI.
Z toho co som videl zatial slabota. Uvidime dalsie zapasy.
A real s tym utokom...beast. Bellingham bola fantasticka kupa. My sme za tie prcahy kupili Lewu a Raphinhu a namiesto toho sme mali kupit jedneho kvalitneho hraca.
A ten V. Junior...kks strasne by som mu naklepal debilkovy. Sak jeho nemaju radi ani v Madride kks 😂 len ho trpia lebo brha, hra a dava goly 😂 ale povahou je to potkan vsrtkych potkanov akeho doteraz real kedy v historii mali.